homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere...ce sa fac????????-3

#39 2007-10-13 22:41:28

alinarotariu
Membru
Inregistrat: 2007-10-13

Re: intarziere...ce sa fac????????

Buna tuturor,
Sunt noua pe aici, asa ca va rog sa nu radeti daca intrebarile mele sunt inutile sau copilaresti...
Am o menstruatie putin ciudata. La 3-4 luni se modifica durata ciclului menstrual (nu a menstruatiei). S-a intamplat sa vina si la 2 sapt, cred ca pe sistem nervos, dar si la 40 de zile. La inceputul verii am fost la ginecolog (prima oara) pentru cateva teste si am descoperit ca am niste un inceput de candidoza. Si a trebuit sa fac un tratament cu gynozol. L-am inceput luna trecuta, pe 14 septembrie. Sincer m-am speriat in prima dimineata cand m-am trezit uda. Apoi m-am simtit si mai ciudat ca in timpul zilei ma udam. Pe prospect nu scria nimic despre asta si nu stiam ce sa cred. Acum..astept sa-mi vina. Luna trecuta am avut menstruatia pe data de 4 cred. Si inca nu a venit. Inainte de tratament imi venea cam la 30 zile. Ma intreb daca intarzierea poate fi de la tratamentul cu gynozol. Intre timp am avut si o gripa tratata cu antibiotice.
Partea proasta e ca eu nu sunt in Romania acum si nu pot sa-mi contactez medicul.
Contacte sexuale nu am mai avut de la sfarsitul lunii august, iar la inceputul lunii august am avut un contact neprotejat imediat dupa terminarea menstruatiei.
Multumesc anticipat!!

#40 2007-10-13 23:46:56

alinarotariu
Membru
Inregistrat: 2007-10-13

Re: intarziere...ce sa fac????????

stiu ca antibioticele intretin candidoza. Tocmai din aceasta cauza am mentionat asta. Am fost nevoita sa le iau pentru ca aproape 1 sapt m-am luptat singura cu gripa si nu-mi trecea de nicio forma si am fost la medic si mi-a zis ca altfel nu trece.
Multumesc mult pentru raspuns!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.