|
Nu esti logat.
Pls help :D#1 2007-06-06 12:52:36
pls help :Ddupa o pauza de pastile de 3 luni am inceput o noua folie de yasmin,vineri.aseara in ultima zi de menstruatie nu m-am protejat .credeti ca e posibil sa am un bebe? Offline #2 2007-06-06 12:55:50
Re: pls help :Disis, daca ai inceput folia in prima zi de menstra, esti perfect protejata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-06 12:59:19
Re: pls help :Duf .multumesc mult.da din prima zi.pana acum nu mi s-a mai intamplat dar...din neatentie ....inca o data multumesc Offline #4 2007-06-06 13:00:14
Re: pls help :Dnu ai pentru ce...nu te stresa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|