|
Nu esti logat.
Vanataie care nu se mai vindeca#1 2007-06-06 13:21:59
vanataie care nu se mai vindecadin ce cauza poate o vanataie sa nu se mai vindece sau daca asta se vindeca ,ea are loc foarte greu?.prietenul meu are o vanataie la deget de mai mult timp si ea nu se mai vindeca in plus in joaca l-am muscat de mana nu tare si a ramas urma ce nici acum dupa mai bine de o saptamana nu sa vindecat. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-06-06 14:03:27
Re: vanataie care nu se mai vindecaare diabet? are probleme de coagulare?..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-06 14:09:11
Re: vanataie care nu se mai vindecatatal lui a avut diabet si bunicul la fel si bea si foarte multe lichide.probleme de cuagulare nu stiu sa aiba pt. moment vrem sa isi faca in vara asta niste analize dar chiar nu stiu ce fel daca puteti sa ne spuneti dumneavoastra ce anume? sper doar sa nu aiba diabet .apropo un diabetic paoate sa emane un miros ca sa zic asa dulceag? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-06-06 14:11:51
Re: vanataie care nu se mai vindecalasa mirosurile.....glicemia e prima pe lista....timpi de coagulare, probe hepatice...ar fi bune. medicul de familie i le poate scrie gratuit(mai putin timpii de coagulare) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-06 14:14:35
Re: vanataie care nu se mai vindecamultumim frumos pentru sfaturi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-06 14:17:09
Re: vanataie care nu se mai vindecacu drag Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-11 22:18:49
Re: vanataie care nu se mai vindecala un diabetic e posibil ca respiratia sa aiba miros de mere verzi. The first kiss...it will be the kiss by which all others in your life will be judged...and found wanting. Offline #8 2011-01-07 14:19:15
Re: vanataie care nu se mai vindecaPrietenul meu are de aproximativ o saptamana o vanataie verde pe stomac. Nu isi aminteste sa se fi lovit... Care ar putea fi cauza sau la ce medic ar trebui sa mearga pt a afla care e problema? Mersi anticipat! Offline #9 2011-01-07 14:46:26
Re: vanataie care nu se mai vindecadaca e verde cred ca se resoarbe deja. poti sa te invinetesti si fara sa te lovesti tare, mie cel putin mi se intampla frecvent. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #10 2011-01-07 15:15:46
Re: vanataie care nu se mai vindecaTotusi verde a fost de la inceput Offline #11 2011-04-18 09:12:51
Re: vanataie care nu se mai vindecaImi apar vanatai din senin pe picioare. De la ce ar putea fi? Offline #12 2011-04-18 10:36:48
Re: vanataie care nu se mai vindecaiei anticonceptionale ? Offline #13 2011-04-18 10:43:16
Re: vanataie care nu se mai vindecaMultumesc pt raspuns nu iau anticonceptionale iar timpii de coagulare au iesit ok, la fel si hemoleucograma... Offline #14 2013-03-17 15:09:30
Re: vanataie care nu se mai vindecaBuna...de fiecare data am vanatai pe picioare...galben-verzui Offline #15 2013-03-17 15:15:06
Re: vanataie care nu se mai vindecaPoate ar trebui sa-ti faci niste analize de coagulare, incepe cu un Timp Quick Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|