|
Nu esti logat.
Examen babes papa nicolau#1 2007-06-06 16:03:29
examen babes papa nicolaubuna Offline #2 2007-06-07 13:29:59
Re: examen babes papa nicolauL-SIL nu e foarte rau ne duce insa cu gindul la o eventuala infectie cu HPV(autolimitata) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-07 19:32:11
Re: examen babes papa nicolauMultumesc mult pentru raspunsul Dvs .azi am primit un telefon de corectie caci l sil nu exista .La transcriere a fost ceva gresit. Fungii frecventi nu s-au dezvoltat la fungigrama in schimb a aparut un strep.aureus (cred ca am spus bine) si este sensibil la ampicilina si genta. Aveti vreo sugestie va rog stiam ca apare doar in git la copii Offline #4 2007-06-08 11:30:11
Re: examen babes papa nicolaustiai gresit....am sugestia sa mergi la medic pentru tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-18 13:02:08
Re: examen babes papa nicolauMultumesc pentru sugestie. Am mers la medic care a prescris amoxicilin, gyofort ,clotrimazol unguent, stamicin si unguent de galbenele pentru usturime si inflamatie. Am facut si al 2 examen citologic :epit. intermediare relativ frcv, parabazale rare,bazale foarte rare, leucocite frecvente, hematii,tricomonas,levuri absent. fermeni bacili gram negativi si rari nuclei liberi. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-18 13:11:34
Re: examen babes papa nicolaujeni...schimba medicul.....in primul rind. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-20 12:25:55
Re: examen babes papa nicolauMultumesc de sfat si eu gindeam la fel si fost. noua reteta este amosiklav, tantum rosa care este ok, polygynax 10 ovule si bioclin gel. singura treaba este ca gelul are aloe vera si eu sunt alergica la el .Nu a spus componenta lui caci as fi spus de alergie. Am fost din nou si mi-a spus ca se va gindi la altceva caci clopotrophine contine hormon si eu nu pot asa ceva (ovar polichistic) mai am o rugaminte (iarasi) .ovulul polynax 1 pe seara si cu baie cum? Offline #8 2007-06-20 12:32:28
Re: examen babes papa nicolauin loc de bioclin poti foarte bine folosi iaurt(simplu, din comert, fara fructe....il aplici cu seringa de 5 ml, intravaginal seara) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-06-24 13:24:47
Re: examen babes papa nicolauBuna ziua, Offline #10 2007-06-25 11:48:01
Re: examen babes papa nicolauorice ovul antimicotic....lomexin e foarte bun(daca e de 600mg, doar unul, daca e de 200mg...maxim 6) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-06-28 14:26:42
Re: examen babes papa nicolauDoctoressa, Offline #12 2007-06-28 14:29:55
Re: examen babes papa nicolaujeni....sper ca glumesti cu buchetul de flori! daca insa vorbesti serios.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-06-28 14:40:39
Re: examen babes papa nicolauNu glumesc de loc meritati o gradina intreaga Offline #14 2007-07-11 13:28:07
Re: examen babes papa nicolauBuna ziua, Offline #15 2007-07-24 15:00:18
Re: examen babes papa nicolaurefa analiza de secretie...pina una alta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-07-25 12:24:26
Re: examen babes papa nicolaunaliza cito colonii de streptococ nehemolitic,relativ frecventi bacili gram negativi foarte rari nuclei liberi. Streptococul sensibil la tetraciclina restul rezistent. Offline #17 2007-07-25 13:17:44
Re: examen babes papa nicolauStreptococul nehemolitic este unul din cei mai banali germeni ce apar in lichidele biologice(secr. vaginala in cazul tau). Nu te speria! Faci tratament local si general cu tetraciclina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-08-08 11:43:58
Re: examen babes papa nicolauAm "mincat" tetraciclina (40 compr), urocultura sterila se pare ca la capitolul asta este Ok dar candida a recidivat. Am cam "obosit " de cercul asta vicios antibiotic candida.Acum umeaza Lomexin sau Gynozol? Offline #19 2007-08-08 11:45:30
Re: examen babes papa nicolauCum vrei tu....mie imi place mai mult gynozol...fireste, s-ar fi putut evita treaba asta daca luai profilactic flucovim si gynozol Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|