|
Nu esti logat.
Diareea are legatura cu raceala?#1 2007-06-07 20:18:25
diareea are legatura cu raceala?am racit zilele trecute f tare si azi ma simt f rau...abia ma tin p epicioare...nu prea pot manca...si de aseara stau aproape numai in baie...am diaree...nu stiu ce sa ma mai fac, k maine am examen , nici de invatat nu prea pot si nici sa ies din casa...este posibil sa fie de la raceala asta puternica?...sau este posibil sa fie altceva...?stie cineva?? Offline #2 2007-06-07 20:21:25
Re: diareea are legatura cu raceala?nu e de la ceva ce ai mancat? greturi ai? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-06-07 20:27:27
Re: diareea are legatura cu raceala?de mancat azi nu prea am mancat, mai mult am baut apa.ceai...si greturi,nu pot spune k am avut,ma simt rau in general cand is racita nu pot manca...t ereferi sa fie o sarcina/? Offline #4 2007-06-07 20:44:47
Re: diareea are legatura cu raceala?nu...ma refeream la ceva probleme intestinale...atunci mai degraba e vb de o raceala/gripa...diareea nu stiu exact ce legatura are cu ea...probabil e una din manifestarile organismului tau... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-06-07 21:58:40
Re: diareea are legatura cu raceala?cam am probleme cu stomacul k ma roade in ultima vreme..de la stres,suparari..e posibil sa fie si asta...de exemplu inainte mancam prune cu lapte si nu ma stricam la burta si ieri am mancat smantana...si dupa juma de ora compot de cirese si gata am fost... Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-07 22:06:14
Re: diareea are legatura cu raceala?ia si tu un furazolidon, imodium sau smecta...ca sa iti treaca pana maine la examen mami de minuni Offline #7 2007-06-07 22:13:48
Re: diareea are legatura cu raceala?asa am patit si eu odata,intr-o iarna...o raceala crunta si un chin pe capul meu ca abia ajungem la baie in timp util:).Stiu ca mi-a trecut cu ceaiuri si am mancat orez vreo 2 mese consecutiv.Orez fiert cu legume.Incerca...sper sa-ti treaca. Offline #8 2007-06-08 08:07:01
Re: diareea are legatura cu raceala?am luat smecta dar nu si-a facit efectul...oi vedea de acum cu ercefuryl...oricum nu am mai ajuns la examen k e puternica raceala...am schimbat vreo 3 randuri de haine si lenjerii...numai patul nu pot sa-l schimb,in rest sunt cool...deci pana la urma poate sa fie in legatura cu raceala... Offline #9 2007-06-08 08:45:20
Re: diareea are legatura cu raceala?iei 2 saprosan si esti gata....mie asa imi trece..sau cateva lingurite de afine Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2007-06-08 11:22:52
Re: diareea are legatura cu raceala?ma tem de o diaree acuta virala dupa descriere....in principiu trace si singura in 2-3 zile....bea multe lichide Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-06-08 11:25:50
Re: diareea are legatura cu raceala?multumesc doctoressa....si nu stiti de la ce poate sa apara?...azi nu m-am dus asa des la baie..dar cand am fost...am simtit k mi se duce si ultimul strop de putere din mine...park ma dezhidratez... Offline #12 2007-06-08 11:27:02
Re: diareea are legatura cu raceala?e de la raceala asta puternica/? Offline #13 2007-06-08 11:27:03
Re: diareea are legatura cu raceala?chiar te deshidratezi, de aceea zic sa bei multe lichide. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-06-08 11:57:31
Re: diareea are legatura cu raceala?multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|