homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubitei mele nu ii place sa faca sex...

#1 2007-06-08 01:51:54

celino
New member
De la: Iasi-Independentei
Inregistrat: 2007-06-04
Site

Iubitei mele nu ii place sa faca sex...

Nu stiu ce sa ma mai fac! sad
Sunt cu iubita mea de 3 ani de zile si relatia noastra din pct de vedere sexual a inceput in urma cu 2 ani.
Problema este ca nu stiu ce sa fac sa am parte de mai multa dragoste.
Am incercat sa umplu patul cu petale de trandafiri ,  sa umplu camera cu lumanari (in jur de 300-din alea rotunde)
Am incercat sa rezist cat mai mult(chiar si peste 2 ore continuu) , sa o sarut foarte mult si sa avem
un preludiu infinit de prelungit! dar nu a mers si nu va merge ...
Pur si simplu in zilele astea facem:10-15min (nush exact ca nu ma uit la timp);
si deodata imi zice ca nu mai vrea,sau ca s-a saturat,sau ca de ce nu imi dau drumul,sau ce imi mai zice...
Asta ar fi o problema,alta problema este ca facem la 2-3 saptamani poate si mai rar!
Chiar sa fiu chiar asa de "prost" la pat?neutral

Cine poate sa imi dea sfaturi sau macar sa imi zica ceva care ma va multumi -  ii raman dator!

Ultima oara a fost editat de celino (2007-06-08 01:57:01)

Singura circumstanta in care un prost nu te intrerupe este atunci cand il lauzi!

#2 2007-06-08 02:23:02

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...

eu zic sa vb cu ea,poate sa incerci sa iei de la inceput relatia,sa o recuceresti,sa lasi sa treaca un timp pna sa faceti iar sex...nu vreau sa-mi dau cu parerea pana nu rasp la ce te-a intrebat alexia!

#3 2007-06-08 03:24:05

celino
New member
Site

Nu stiu..la inceput faceam dragoste mai mult (si in foarte multe pozitii).
Relatie paralela?nu cred si sunt sigur fiindca vad ca ma iubeste si nu cum cand,am prea multi prieteni care unst in jurul ei
si cred ca imi ziceau daca exista asa ceva(oricum in 2 ani de zile,sa fiu prost dar imi dadeam seama ca mai are pe cineva)
Am vorbit cu ea si imi zice ca asa este ea,ca nu prea ii place sa faca dragoste!

Da si cu timpul am facut ca mereu imi zice,sa o facem cat mai rar ca sa simt placere(ca cica e altceva daca facem pauza)
Dar asta pentr mine e o prostie-nu am facut dragoste 1 luna si 1/2 si tot la fel a fost dupa..
Eu nu pot concepe cum unei persoane sa nu ii placa sa fac dragoste..o inteb daca se simte bine si imi zice ca da ca simte
placere,dar cand o intreb de ce nu mai vrea imi zice ca nu mai are chef,ca asa e ea!

Singura circumstanta in care un prost nu te intrerupe este atunci cand il lauzi!

#4 2007-06-08 08:50:19

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

scriai in alt topic ca ii este frica sa-ti dai drumul in ea, chiar daca ia pastile... poate e si asta un motiv... vrea sa faceti cat mai rar, pt ca ea are impresia ca asa ii scad sansele de a ramane insarcinata... e o idee, alta sincer nu-mi vine sad cred ca doar de la ea poti sa gasesti rapsuns, asta daca iti raspunde sincer!

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2007-06-08 09:12:00

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

poate si-a pierdut cheful de la pastile. AC au minunatul rol de a mai taia din chef (asa citisem pe aici). iti cam scade libidoul.

storstark

Publicitate

loading...

#6 2007-06-08 09:24:01

Crysty Paradys
New member
Inregistrat: 2007-06-01

pustiule..cu femeile nu stii niciodata nimic sigur..si chiar dak ar fi ceva sigur in mintea ei (de ex Dragostea pt cineva) se poate schimba imediat odata cu dorinetle ei..si dak tu spui k faceati sex la inceput intr-un ritm alert tongue , atunci eu cred k este ceva necurat la mijloc , vb si tu cu ea si intreab-o fara ocolisuri fara astea, vezi ce spune si pe urma...nush..adik..frate trebuie sa rezolvati cumva..situatia asta comica..e aiurea..si..cum te simti cand te intreaba , sau cand iti spune lucrurile alea in timpul actului nici nu vreau sa ma gandesc....bafta oricum smile

..sunt aici din pura intamplare..

#7 2007-06-08 09:27:16

Crysty Paradys
New member
Inregistrat: 2007-06-01

Sa nu iti dau o veste proasta ..dar dak ai lasat topicul aici..inseamna k vrei sa aflii..eu cred k : 1. Ori are pe altcineva si pe tine te mai tine din nush ce motiv , Ori 2. Se joak si ea cu tine si este fitzoasa k mai toate fetele (nimic personal:P)..

..sunt aici din pura intamplare..

#8 2007-06-08 09:31:52

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu cred ca-s asa simple lucrurile... se poate ca fata chiar sa aiba un motiv serios. trebuie sa discute cu ea neaparat.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#9 2007-06-08 09:33:55

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Cel mai bine zic eu e sa ai o discutie foarte sincera cu ea..noi aici nu putem decat sa ne dam cu presupusul :-( ...Insa situatia nu e chiar asa neobisnuita...am si eu o prietena care dupa vreo 2-3 ani de relatie si-a cam pierdut libidoul...chiar daca il iubeste foarte mult, au ajuns sa o faca destul de rar...bine,  ea a avut si niste probleme medicale care au contribuit la asta...oricum, asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, e posibil ca ceva sa o retina dpdv psihic (frica de sarcina, poate niste probleme medicale de care i-e rusine sa-ti spuna,poate are dureri...). Eu zic sa aveti o discutie foarte sincera. Multa bafta!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#10 2007-06-08 09:59:00

celino
New member
Site

intrebi di tu cum ma simt?
De fiecare data cand facem dragoste...la urma trebuie sa ne certam!
Am vorbit de nu stiu cate ori cu ea,si imi zice ca nu prea ii place ei sa faca sex("Cu ce sunt eu vinovata ca nu imi place?").

#11 2007-06-08 10:04:53

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pai...poate chiar nu ii place....
si atunci ai 2 optiuni:o accepti asa cum e sau cauti pe altcineva...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#12 2007-06-08 10:24:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Stati ca nu e chiar asa.
Am avut si eu problema ei si nu aveam pe altcineva si nici nu eram fitoasa.
Sper ca urmatorul raspuns sa te multumeasca cat de cat Celio.
Eu am avut o experienta mai putin placuta cu primul meu prieten, ma refer la experiente sexuale. Adica tipul spunea tot timpul ca el m-a facut "femeie" si ca sexul se face cum stia el...
Nu stiu daca ea a facut prima oara dragoste cu tine...ramane de aflat.
Asa... Dupa prima despartire de acest prieten am inceput sa tratez barbatii cu fff multa indiferenta (probleme adolescentine probabil). Dupa ceva ani l-am intalnit pe actualul meu sot. Si hop, s-a produs porcaria asta de "nu am chef". Indiferent ce facea simteam tot timpul ca sunt fff obosita si imi era si "lene" sa ma apuc de ceva. Acum lucrurile stau diferit. Am discutat foarte mult cu el, mult mult de tot. Subliniez asta pentru ca el a reusit sa ma fac sa comunic si sa inteleg care este problema mea. M-a facut sa invat cum se face dragoste... Si cum? A devenit extraordinar de sexy..prin atitudine, prin imbracaminte, prin dans...prin felul de a fi. M-a facut sa-l doresc si sa fie putin "hard to get".
Eu cred ca tu te daruiesti acestei femei cu totul. Ea, probabil, nu mai descopera nimic nou la tine. Sper sa nu jignesc. Revenind la relatia noastra...acum totul e foarte bine. Facem dragoste cand nici nu ma astept. Ca sfat, pot doar sa-ti spun sa nu fii previzibil, sa nu o "sufoci" cu dragoste... Chiar daca suna penibil ...ASA SUNT FEMEILE !!! lol Fruntea sus si hai ca se poate!

#13 2007-06-08 10:36:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

subcriu la ce zice ralluka. daca chiar o vrei pe ea, atunci incearca sa discuti cu ea, cu calm si fara reprosuri wink observ ca ea refuza totusi sa vorbeasca

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#14 2007-06-08 10:42:37

norishorulalb
Banat

Sunt sigura ca are ceva pe suflet. Si ii este jena sa discute cu tine. Uneori chestia cu nu am chef are si alte substraturi. Poate ii place si renunta la aceasta placere pentru ca o impiedica ceva. Supozitii se pot face multe pe baza subiectului. Dar comunicarea e cea mai importanta. Alexia a concluzionat foarte repede dar consider ca nu e asa. FEMEILE sunt complicate..crede-ma..stiu cum sunt eu. Si stiu si ce simti tu pentru ca eu nu ma suport cateodata. Autocontrolul face multe. Nu exclud deloc varianta de a avea pe altcineva sau varianta "sufocarii" la care revin. Probabil e si asta...nu poate renunta la tine dar nici nu o atragi. Are nevoie doar de partea ta "prieteneasca". Cine stie? sper sa nu fie de natura medicala : frigiditate ...
Eu spun ca daca nu discuti cu ea sa vezi unde are STOPUL acela mare... nu vei stii sigur nici de la noi, nici de la altcineva. Singura posibilitate este comunicarea...si daca nici asa nu merge..mai bine renunti..ca doar esti tanar....lol Am vorbit ca mama ....

offtopic: Doamne ce tare e avatarul lui Deadrose... rad de cate ori il vad lol

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-08 10:45:36)

#15 2007-06-08 10:43:23

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Alexia, sa stii ca si mie mi s'a intamplat cu fostu sa nu mai am chef deloc sa fac sex cu el, din acelasi motiv care zicea ralluka, pt k el credea ca sexul e asa cum stie el, si ma plictisise, desi il iubeam mult de tot.Si mai era si faza ca ma certam destul de mult cu el, si imi era frik, k ma foloseste doar pt sex, si de aia nu prea aveam chef.
Celino, noi putem sa ne dam cu presupusu incontinuu aici, tu tre sa vb cu ea si sa aflii adevaru . Bafta

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#16 2007-06-08 10:52:27

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ralluka a scris:

offtopic: Doamne ce tare e avatarul lui Deadrose... rad de cate ori il vad lol

big_smilebig_smilebig_smile

in fond poate sa fie oricare dintre variante. sa ne ti si pe noi la curent wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#17 2007-06-08 10:57:59

norishorulalb
Banat

Mda..vedeti voi..e mult prea complexa situatia. Cred ca Celino e cel mai in masura sa stie ce are de facut. Nu cred ca relatia e pierduta... nu sunt drastica... Si cand iubesti un om nu e obligatoriu sa te si excite rapid. De asta sunt foarte foarte sigura pentru ca am trait-o. Si eu il iubesc pe Lenny Kravitz si nu ma excit deloc ...smile glumeam..ca sa mai destindem atmosfera. Asa ca.... eu cred ca lui Celino nu ii este deloc usor dar sustin COMUNICAREA.

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-08 10:59:39)

#18 2007-06-08 11:00:31

tzontzonik
Full member
Inregistrat: 2006-03-16

ma gandesc k poate o jeneaza doare ceva in timpul actului sexual...sau ceva experiente nefericite din trecut...noi putem sa tot dam cu banu..cel mai bine ar fii sa vorbesti tu cu ea..sa-i spui cat de mult o iubestisi ca-ti place sa faceti dragoste..si sa vezi ce zice si ea...nu se poate sa nu vorbeascaa..acu nsuh...poate sunt si fete carora nu le place sa faca dragoste insa sunt si altele ..big_smilebig_smile:Dflamande:D

doua puncte ics:D

#19 2007-06-08 11:17:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

sau problema e de fapt alta.il iubeste, totul e ok in celelalte planuri dar sexul nu prea o intereseaza. si zic asta pt ca si eu sunt la fel. sunt cu prietenul meu de 4 ani si am avut probleme la capitolul asta. si problema e simpla. nu prea mi place sa fac dragoste. asta e, sexul nu e intre prioritatile mele. si cu toate astea, el m a inteles, o facem mai rar si atunci cand se intampla de cele mai multe ori imi place si mie. asa ca solutia in cazul tau din punctul meu de vedere ar fi sa raresti pe cat posibil contactele sexuale. poate se schimba ceva, la mine a functionat destul de bine. si da, exista persoane carora nu le place sexul..si ce? se pot gasi solutii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.