|
Nu esti logat.
Iubitei mele nu ii place sa faca sex...#1 2007-06-08 01:51:54Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Nu stiu ce sa ma mai fac! Ultima oara a fost editat de celino (2007-06-08 01:57:01) Singura circumstanta in care un prost nu te intrerupe este atunci cand il lauzi! Offline #2 2007-06-08 02:23:02
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...eu zic sa vb cu ea,poate sa incerci sa iei de la inceput relatia,sa o recuceresti,sa lasi sa treaca un timp pna sa faceti iar sex...nu vreau sa-mi dau cu parerea pana nu rasp la ce te-a intrebat alexia! Offline #3 2007-06-08 03:24:05Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Nu stiu..la inceput faceam dragoste mai mult (si in foarte multe pozitii). Singura circumstanta in care un prost nu te intrerupe este atunci cand il lauzi! Offline #4 2007-06-08 08:50:19
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...scriai in alt topic ca ii este frica sa-ti dai drumul in ea, chiar daca ia pastile... poate e si asta un motiv... vrea sa faceti cat mai rar, pt ca ea are impresia ca asa ii scad sansele de a ramane insarcinata... e o idee, alta sincer nu-mi vine cred ca doar de la ea poti sa gasesti rapsuns, asta daca iti raspunde sincer! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-06-08 09:12:00
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...poate si-a pierdut cheful de la pastile. AC au minunatul rol de a mai taia din chef (asa citisem pe aici). iti cam scade libidoul. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-08 09:24:01
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...pustiule..cu femeile nu stii niciodata nimic sigur..si chiar dak ar fi ceva sigur in mintea ei (de ex Dragostea pt cineva) se poate schimba imediat odata cu dorinetle ei..si dak tu spui k faceati sex la inceput intr-un ritm alert , atunci eu cred k este ceva necurat la mijloc , vb si tu cu ea si intreab-o fara ocolisuri fara astea, vezi ce spune si pe urma...nush..adik..frate trebuie sa rezolvati cumva..situatia asta comica..e aiurea..si..cum te simti cand te intreaba , sau cand iti spune lucrurile alea in timpul actului nici nu vreau sa ma gandesc....bafta oricum ..sunt aici din pura intamplare.. Offline #7 2007-06-08 09:27:16
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Sa nu iti dau o veste proasta ..dar dak ai lasat topicul aici..inseamna k vrei sa aflii..eu cred k : 1. Ori are pe altcineva si pe tine te mai tine din nush ce motiv , Ori 2. Se joak si ea cu tine si este fitzoasa k mai toate fetele (nimic personal:P).. ..sunt aici din pura intamplare.. Offline #8 2007-06-08 09:31:52
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...nu cred ca-s asa simple lucrurile... se poate ca fata chiar sa aiba un motiv serios. trebuie sa discute cu ea neaparat. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-06-08 09:33:55
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Cel mai bine zic eu e sa ai o discutie foarte sincera cu ea..noi aici nu putem decat sa ne dam cu presupusul :-( ...Insa situatia nu e chiar asa neobisnuita...am si eu o prietena care dupa vreo 2-3 ani de relatie si-a cam pierdut libidoul...chiar daca il iubeste foarte mult, au ajuns sa o faca destul de rar...bine, ea a avut si niste probleme medicale care au contribuit la asta...oricum, asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, e posibil ca ceva sa o retina dpdv psihic (frica de sarcina, poate niste probleme medicale de care i-e rusine sa-ti spuna,poate are dureri...). Eu zic sa aveti o discutie foarte sincera. Multa bafta! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2007-06-08 09:59:00Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...intrebi di tu cum ma simt? Singura circumstanta in care un prost nu te intrerupe este atunci cand il lauzi! Offline #11 2007-06-08 10:04:53
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...pai...poate chiar nu ii place.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #12 2007-06-08 10:24:54
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Stati ca nu e chiar asa. Offline #13 2007-06-08 10:36:29
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...subcriu la ce zice ralluka. daca chiar o vrei pe ea, atunci incearca sa discuti cu ea, cu calm si fara reprosuri observ ca ea refuza totusi sa vorbeasca http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2007-06-08 10:42:37
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Sunt sigura ca are ceva pe suflet. Si ii este jena sa discute cu tine. Uneori chestia cu nu am chef are si alte substraturi. Poate ii place si renunta la aceasta placere pentru ca o impiedica ceva. Supozitii se pot face multe pe baza subiectului. Dar comunicarea e cea mai importanta. Alexia a concluzionat foarte repede dar consider ca nu e asa. FEMEILE sunt complicate..crede-ma..stiu cum sunt eu. Si stiu si ce simti tu pentru ca eu nu ma suport cateodata. Autocontrolul face multe. Nu exclud deloc varianta de a avea pe altcineva sau varianta "sufocarii" la care revin. Probabil e si asta...nu poate renunta la tine dar nici nu o atragi. Are nevoie doar de partea ta "prieteneasca". Cine stie? sper sa nu fie de natura medicala : frigiditate ... Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-08 10:45:36) Offline #15 2007-06-08 10:43:23
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Alexia, sa stii ca si mie mi s'a intamplat cu fostu sa nu mai am chef deloc sa fac sex cu el, din acelasi motiv care zicea ralluka, pt k el credea ca sexul e asa cum stie el, si ma plictisise, desi il iubeam mult de tot.Si mai era si faza ca ma certam destul de mult cu el, si imi era frik, k ma foloseste doar pt sex, si de aia nu prea aveam chef. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #16 2007-06-08 10:52:27
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2007-06-08 10:57:59
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...Mda..vedeti voi..e mult prea complexa situatia. Cred ca Celino e cel mai in masura sa stie ce are de facut. Nu cred ca relatia e pierduta... nu sunt drastica... Si cand iubesti un om nu e obligatoriu sa te si excite rapid. De asta sunt foarte foarte sigura pentru ca am trait-o. Si eu il iubesc pe Lenny Kravitz si nu ma excit deloc ... glumeam..ca sa mai destindem atmosfera. Asa ca.... eu cred ca lui Celino nu ii este deloc usor dar sustin COMUNICAREA. Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-08 10:59:39) Offline #18 2007-06-08 11:00:31
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...ma gandesc k poate o jeneaza doare ceva in timpul actului sexual...sau ceva experiente nefericite din trecut...noi putem sa tot dam cu banu..cel mai bine ar fii sa vorbesti tu cu ea..sa-i spui cat de mult o iubestisi ca-ti place sa faceti dragoste..si sa vezi ce zice si ea...nu se poate sa nu vorbeascaa..acu nsuh...poate sunt si fete carora nu le place sa faca dragoste insa sunt si altele ..:Dflamande:D doua puncte ics:D Offline #19 2007-06-08 11:17:04
Re: Iubitei mele nu ii place sa faca sex...sau problema e de fapt alta.il iubeste, totul e ok in celelalte planuri dar sexul nu prea o intereseaza. si zic asta pt ca si eu sunt la fel. sunt cu prietenul meu de 4 ani si am avut probleme la capitolul asta. si problema e simpla. nu prea mi place sa fac dragoste. asta e, sexul nu e intre prioritatile mele. si cu toate astea, el m a inteles, o facem mai rar si atunci cand se intampla de cele mai multe ori imi place si mie. asa ca solutia in cazul tau din punctul meu de vedere ar fi sa raresti pe cat posibil contactele sexuale. poate se schimba ceva, la mine a functionat destul de bine. si da, exista persoane carora nu le place sexul..si ce? se pot gasi solutii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|