|
Nu esti logat.
Practicati sexul anal?-17#305 2008-08-10 10:06:33
Re: Practicati sexul anal?Just like a tattoo I'll always have you... Offline #306 2008-08-10 10:20:32#307 2008-08-14 03:01:08
Re: Practicati sexul anal?am citit toate raspunsurile de la acest tpic si ma amuza parerile voastre, multi dintre voi nici macar nu ati incercat. Am sa incerc sa va descriu din experienta mea cu iubita mea leagata de acest subiect. In primul rand, trebuie sa-ti iubesti mult partenerul ,sa ai fffff multa rabdare cu ea, la prima penetrare durerea e mare pt ea (iubita mi-a zis ca a durut-o mai mult ca la dezvirginare), e important sa folositi un lubrifiant si totul e ok apoi, doare doar la penetrare. Sexul anal e pentru placerea barbatilor, dupa parerea mea, anusul nu se umezeste ca vaginul si exista o frecare mai intensa; eu am incercat cu ea mai multe pozitii si mam simtit super, nu a avut dureri dupa aceea si nici nu ne-am murdarit, ne-am mirat amandoi cat de usor a fost, DAR e nevoie ca ea sa fie relaxata si penetrarea sa se faca usor, pozitia indicata ar fi ea deasupra pentru ca poate controla penetrarea (nivelul de durere), in rest, recomand celor care sunt anti-sex anal, intai sa practice,a apoi sa vorbeasca! Offline #308 2008-08-14 11:41:54
Re: Practicati sexul anal?
ce mi-a placut asta... Offline #309 2008-08-15 00:35:41
raspunsul e NU! imi pasa de partenera mea,asta e clar, oricum stiam ca e dureros acolo, dar am fost atenti si totul a fost ok pana la urma, ea a fost cea care a decis momentul cand s-a intamplat! Offline Publicitateloading...
#310 2008-08-15 02:42:10
Re: Practicati sexul anal?am avut si eu vreo doua incercari nereusite,cu dureri ingrozitoare, dupa care am spus ca nu mai incerc niciodata(dar niciodata sa nu spui niciodata:), acum am un nou iubit care ma face sa uit de inhibitii si ma tot roaga sa incercam asta,am avut o tentativa dar nu eram suficient de relaxata si el a fost extrem de tandru si intelegator si mi-a zis ca putem incerca atunci cand ma simt pregatita fapt care mi-a dat mai multa incredere in el. Acum ma tot gandesc la asta din ce in ce mai des si chiar as vrea sa incerc problema e ca nu stiu prea multe despre asta si cred ca nici el si nu as vrea sa am o alta experienta neplacuta. Ce ma sfatuiti? Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis. Offline #311 2008-08-15 02:46:10
ea a decis! eu i-am sugerat odata si cam atat; chestia e ca ne iubim mult,ne intelegem super bine in pat, suntem deschisi la orice este nou si am zis sa incercam, niciodata nu am insistat pe tema asta, pur si simplu s-a decis intr-o zi s-o facem; e ultima data cand ma repet: sexul anal e pt placerea barbatului (din pacate) si ,sincer, nu-l recomand celor care au multe semne de ? referitor la el! Offline #312 2008-08-15 02:55:38
in primul rand e bine faptul ca iti doresti asta, e un inceput macar; toata chestia sta in starea ta de atunci cand vrei s-o faci, trebuie sa fii super relaxata iar partenerul sa te penetreze fffff incet si sa aiba rabdare (mai ales la prima penetrare) ca tu sa te inveti cu 'senzatia'; nu uita de lubrifiant (fie ca folosesti sau nu prez), penetrarea va fi mult mai usoara si nici nu iti vei irita zona anala, e important sa discuti cu el inainte de penetrare, atitudinea lui e importanta. Offline #313 2008-08-15 11:07:20
Re: Practicati sexul anal?Pot sa spun ca nu inteleg chestia cu sexul anal?Oare noi,femeile,am reusit sa ne plictisim barbatii in asa fel in pat incat acum incearca sa ne-o indese(scuzati limbajul dar cam asta e parerea mea)in locuri pe unde lucrurile ar trb doar sa iasa?!Cea mai lunga relatie a mea a fost de aproape 3 ani,el tot a batut apropouri,am discutat despre asta si a recunoscut,era vorba doar de curiozitate.Singur,un degetel bine plasat poate sa usureze un orgasm ptr ca e ceva kinky,dar...serios acum.... Offline #314 2008-08-15 11:26:58
Re: Practicati sexul anal?nu ai jignit pe nimeni. si sunt de acord cu ce ai scris aici. eu ma intreb de ce ar vrea iubitul meu sa facem asta stiind ca el este singurul care se bucura de placere ? spunea cineva mai sus ca analul este pt placerea barbatului. s-ar simti el bine stiind ca eu ma simt rau pt placerea lui ? sper ca nu de fapt stiu ca nu Offline #315 2008-08-15 11:29:40
Re: Practicati sexul anal?Uite,mie mi-a povestit cineva de fisuri anale.Cum sa-i faci iubitei tale asa ceva doar ca sa-ti fie tie bine,sa fie stramt?!Adina,poate unor fete le face placere.... Offline #316 2008-08-15 11:36:58
spun unele ca e frumos, ca e placut, ca au orgasm. eu nu pot sa inteleg cum sa ai orgasm cand iti intra si iese ceva din fund. dar cine stie... Offline #317 2008-08-15 11:44:32
Offline #318 2008-08-15 11:57:46
Re: Practicati sexul anal?Da, inca am unele indoieli in ceea ce priveste sexul anal dar in acelasi timp am si curiozitati,daca descopar o senzatie pe care nu am trait-o pana acum si-mi place?Cred ca cel mai important e sa-ti iubesti partenerul si sa ai f multa incredere in el,cred ca si comunicarea e la fel de importanta dar nu pot avea o parere pertinenta pana nu incerc... Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis. Offline #319 2008-08-15 23:20:44
Re: Practicati sexul anal?eu unu ,nu incurajez nici o fata/femeie de aici sa faca sex anal doar de dragul prietenului; cat despre fisurile anale, ele apar daca NU se utilizeaza lubrifiant, sincer, mi se pare aiurea ca unii forumisti isi dau cu parerea desi nu au incercat niciodata Offline #320 2008-08-15 23:56:47
Re: Practicati sexul anal?Putem sa ne dam cu parerea despre orice,nu-i asa?d-asta are acces oricine la forum....Si uite,eu recunosc,am incercat cu iubitul meu si mi s-a parut....oribil cel putin.Te rog sa nu-mi spui teoria cu rabdarea si cu dragostea ca nu are nicio legatura cu faptul ca iti place sau nu sexul anal.Acum pe bune,fiecare are dreptul la o parere.... Offline #321 2008-08-16 02:04:03
:f?rv?nad: probabil ca prietenul tau nu a stiut cum sa faca, nu-i asa? Offline #322 2008-08-16 12:10:13
Re: Practicati sexul anal?Parca spuneai sa nu ne mai dam cu parerea fara sa fii incercat inainte,nu?L-ai incercat cumva de iti dai cu parerea?sau acum este ok sa arunci cu vorbe in stanga si in dreapta doar ptr ca sunt de alta parere? Offline #323 2008-08-16 13:13:12
Re: Practicati sexul anal?Daca se foloseste lubrifiant ( ceva care sa aiba si galbenele sau extract de plante cicatrizante,dezinfectante samd) poate fi ceva delicios,sublim... Ultima oara a fost editat de baby270982 (2008-08-16 13:14:19) "Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|