homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Practicati sexul anal?-40

#742 2009-04-10 00:24:48

Sup4rici
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-04-09

Re: Practicati sexul anal?

Pai eu nu incerc sa schimb parerea nimanui. dar pana nu incerci ceva nu ai de unde stii daca`ti place. Iar daca nu`ti iese din prima.. nu renunta. Conteaza si cat de mult stiti sa vorbiti cu partenerul ! big_smile

Ultima oara a fost editat de Sup4rici (2009-04-10 00:25:22)

Smile, even with a broken HEART smile

#743 2009-04-10 10:47:58

persifona
Vizitator

skumpi a scris:

editeaza ca iei warn tongue

Nu lua oricum, ca posturile erau la distanta de cateva ore. Da pe viitor nu strica smile

#744 2009-04-10 12:01:25

adelinel
Banat
Inregistrat: 2009-04-10

sexul anal este fff sublim va spun eu fetelor

#745 2009-04-10 13:02:57

Sup4rici
New member

i`a spune`ne tu adelinel cat de sublim e sexul asta anal ! lol

#746 2009-04-11 12:45:29

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Aseara prietenul meu a insistat sa facem sex anal,  eu avand niste probleme si neputand s-o facem normal, problema este,  cand m-am trezit sangeram si inca sangerez, oare este normal? Sunt f speriata, i-am spus ca niciodata nu vreau sa incerc asa ceva, nu mi se pare igienic si pe deasupra este foarte dureros . . . :-( Eu nu inteleg de ce mi-ar curge sange din anus, oare s-a rupt ceva acolo? Si curge destul de mult si repede? Ce o fi? In viata mea nu am sa mai fac asa ceva, chiar dacai ultima solutie ar fi sexul anal . . .sper sa nu fi patit ceva!!!

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

Publicitate

loading...

#747 2009-04-11 12:55:37

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

dumi lore a scris:

Aseara prietenul meu a insistat sa facem sex anal,  eu avand niste probleme si neputand s-o facem normal, problema este,  cand m-am trezit sangeram si inca sangerez, oare este normal? Sunt f speriata, i-am spus ca niciodata nu vreau sa incerc asa ceva, nu mi se pare igienic si pe deasupra este foarte dureros . . . :-( Eu nu inteleg de ce mi-ar curge sange din anus, oare s-a rupt ceva acolo? Si curge destul de mult si repede? Ce o fi? In viata mea nu am sa mai fac asa ceva, chiar dacai ultima solutie ar fi sexul anal . . .sper sa nu fi patit ceva!!!

ruptura sau fisura anala...  eu zic sa fugi la dr

#748 2009-04-11 14:50:39

D. Loredana
Hero member
Site

Unde sa ma mai duc acum? :-( Vad ca sangerarea s-a oprit, mi-am pus putin bitter suedez . . .O sa-mi cumpar niste supozitoare pe baza de propolis . . .poate nu ii asa de grav, am mai avut probleme si in timpul defecatiei, mai sangeram din cand in cand, dar nu chiar asa . . . Eu cred ca am hemeroizi, care probabil s-au spart . . . Numai probleme . . .deja m-am saturat si in medici nu am incredere deloc . . .

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#749 2009-04-11 15:05:48

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

adelinel a inceput sa ma jigneasca pe mess.... id-ul lui este florinadelin asa ca dati-i direct ignore in cazul in care se baga in seama....

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-04-11 15:06:22)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#750 2009-04-11 15:19:35

Sup4rici
New member

dumi_lore.. ar fii cazut sa consulti un doctor. nu e o chestie grava dar.. nu strica. problema e ca nu ati folosit destul sau cred ca chiar deloc lubrifiant ! Inainte sa faceti ceva... interesati`va cat de cat cum se face. sexul anal poate fi si igienic si placut ! big_smile fara dureri sau... stres big_smile Kisses

#751 2009-04-11 15:34:44

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

dumi lore
si al mine a curs putin singe dar imediat a trecut.. straniu tre de mers la doctor neaparat

Sup4rici
ai perfecta dreptate daca stii cum sa faci nu e deloc rau big_smile tongue

#752 2009-04-11 15:57:51

persifona
Vizitator

_alexa_ a scris:

adelinel a inceput sa ma jigneasca pe mess.... id-ul lui este florinadelin asa ca dati-i direct ignore in cazul in care se baga in seama....

Ok, merci ca ne-ai zis. Iau acum masuri

#753 2009-04-11 16:35:19

D. Loredana
Hero member
Site

November a scris:

dumi lore
si al mine a curs putin singe dar imediat a trecut.. straniu tre de mers la doctor neaparat

Sup4rici
ai perfecta dreptate daca stii cum sa faci nu e deloc rau big_smile tongue

november, tu ai fost la doctor? Si nu inteleg care e rolul doctorului, in afara de faptul ca imi poate prescrie niste supozitoare si crema ce poate sa-mi faca?

mornincoffee

#754 2009-04-11 16:37:57

D. Loredana
Hero member
Site

Sup4rici a scris:

dumi_lore.. ar fii cazut sa consulti un doctor. nu e o chestie grava dar.. nu strica. problema e ca nu ati folosit destul sau cred ca chiar deloc lubrifiant ! Inainte sa faceti ceva... interesati`va cat de cat cum se face. sexul anal poate fi si igienic si placut ! big_smile fara dureri sau... stres big_smile Kisses

Nu am folosit nimic, ne-am gandit ca poate prezervativul e destul de lubrifiat . . .Acum chiar nu mai am niciun inters a aflu cum se face si cat de placut ii! :-( Se mai intampla, ma descurc eu, la medic nu ma duc . . .

mornincoffee

#755 2009-04-11 16:41:32

persifona
Vizitator

dumi lore, ai warn pt posturi consecutive

#756 2009-04-11 16:50:11

D. Loredana
Hero member
Site

Scuze . . .

mornincoffee

#757 2009-04-11 18:24:15

Sup4rici
New member

dumi_lore... e treaba ta daca te duci sau nu la doctor sau daca mai incerci sau nu. ai cerut un sfat... noi ti l`am dat. dupa parerea noastra, normal ! Take care puss si nu uita.. chiar si pentru sexul anal, niciodata un prezervativ nu va fi destul de lubrifiat. wink

#758 2009-04-11 18:30:07

skumpi
Vizitator

dumi lore a scris:

aoleo dumi...da ce prieten e ala care insista sa faci ceva ce nu vrei ? neutral
acum poti sa`i multumesti pt consecinte`  roll

#759 2009-04-11 18:37:52

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

dumi lore a scris:

wow  eu chiar nu va inteleg,nu vr sa fiu rautacioasa dar nu pot sa le inteleg pe cele care se "sacrifica" de dragul partenerului,mi se parea ok sa faceti in cazul in care iti doreai si tu nu doar asa ca vr el...uite acum suporti consecintele,eu zic sa te duci la doctor ca nu e de gluma cu asa ceva!

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-04-11 18:38:33)

#760 2009-04-11 19:40:51

D. Loredana
Hero member
Site

Multumesc pt sfaturi fetelor. Nu a fost  un "sacrificiu" , pana la urma am vrut si eu si pot sa spun ca si pe mine m-a tentat. . . greseala  a fost ca nu ne-am informat mai intai, despre cum se procedeaza. . . suportam amandoi consecintele, nu cred ca ii este totuna . . . Asta este, din greseli se invata . . . si la medic, eventual luni am sa merg, acum nu cred ca am sa gasesc pe cineva . . .

mornincoffee

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.