homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Practicati sexul anal?-54

#1008 2009-09-03 18:35:26

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Practicati sexul anal?

Cel  mai indicat este lubrifiantul pe baza de apa.
Incearca KY Jelly, il gasesti in farmacii. Este de la Jhonson & Jhonson daca nu ma insel.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1009 2009-09-04 13:00:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu de durex pot spune ca sunt la fel de proaste toate...comerciale si atat.
cauta cum zicea si love_t, ceva pe baza de apa. si mai baga-ti picioarele in ce zice lumea, ca traim in sec XXI, nu e o rusine sa cumperi prezervative si lubrifiant, nici sa mergi la ginecolog. mai rau e sa te trezesti cu "neplaceri" din cauza rusinii

LE: cauta pe google lubrifianti durex si vezi ce caracteristici au, apoi te duci si cumperi direct, fara sa stai la raft sa citesti pe fiecare

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-09-04 13:02:23)

#1010 2009-09-04 13:46:15

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

astea pe baza de apa, fara parfum sau nu stiu ce arome, sunt mai bune pt incepatoare... ca sa zic asa.. tocmai pt ca nu irita locul respectiv smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1011 2009-09-04 19:25:09

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

anabella_n a scris:

eu am un durex play - massage 2 in 1. e mov la culoare si vad ca scrie ca e cu aloe vera si poate fi folosit si cu prezervativ.
il folosesc f rar, numai pt vaginal, lubrifiaza, dar nu tine prea mult.
asa ca mai bine foloseste din start o cantitate mare si mai adauga pe masura ce incepi sa simti disconfort

LE: si nu are nici parfum, ca uitasem sa mentionez si am vazut apoi mesajul lui love

Asta tine foarte putin si e scarbos, numai de masaj nu e. Ce-i drept, e placut cat de cat si e pe baza de apa. Dar atat.

Aaaaaa si mai miroase si urat.

#1012 2009-09-04 19:33:04

alexxxandra
Banat

Decat deloc, e bun. Dar nu pentru masaj si nu pentru sex toata noaptea.

Publicitate

loading...

#1013 2009-09-04 20:41:16

alexxxandra
Banat

Mai poate sa te lubrefieze el, dar daca sunteti la inceput, sigur e mai timid si mai bine cu decat fara.

#1014 2009-09-13 04:10:14

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Atenti si tandri la inceput, pana o sa invatati amandoi cu ce se mananca. Dupa aia merge putin mai dur. big_smile

#1015 2009-09-15 15:16:09

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Maineeeee ... o punem de-un anal big_smile  happydance  I-am cerut azi (smsurile came in handy big_smile), a zis ca sigur, daca vreau eu, facem si asta lol de zici ca cine stie ce i-am cerut!

care e cea mai ok pozitie pentru prima data?

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-09-15 15:29:05)

#1016 2009-09-16 22:59:23

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

Am și eu o ?ntrebare...cum faceți ca ?n timpul sexului anal să nu intre prea mult aer și să vă balonați ? Eu cam așa pățesc și nu ?mi place deloc...?mi trece orice chef..sad

#1017 2009-09-16 23:39:20

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

nu am facut niciodata si nici nu ne tenteaza rotfl2 chiar nu avem pareri bune despre asta.. dar asta nu inseamna ca judecam pe cine practica.

#1018 2009-09-17 00:29:26

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

deealexx a scris:

nu am facut niciodata si nici nu ne tenteaza rotfl2 chiar nu avem pareri bune despre asta.. dar asta nu inseamna ca judecam pe cine practica.

Deealexx, numai gandul la asta, e ciudat. Pare mult prea murdar. Si mi se pare normal ca fiecare e cu parerea lui, ca toti barbatii vor... dar nu tuturor le plac aceleasi lucruri. ;wink

I don't just imitate, I become.

#1019 2009-09-17 00:46:42

LadyPink
Platinum member
Site

De ce e sexul anal murdar? Pentru că pe acolo iese "treaba mare" (ca să nu mă exprim a la James big_smile)?

#1020 2009-09-17 01:11:20

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

lady, ai zis ca azi incerci lol nu ne povestesti ? tongue

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1021 2009-09-17 01:18:21

Elena-Octaviana
New member

Eu sunt pentru a incerca multe in pat, dar sexul anal pare murdar. Fiecare are voie la o parere, fiecare are voie sa-si arate preferinta pentru ceva si dezinteresul fata de altceva. Nu intelegi ca nu exista barbati identici? Unuia ii place ceva, altuia altceva, mai sunt si puncte comune, multe... dar nu toti sunt facuti dupa acelasi tipar.

Mie si iubitului meu nu ne place sexul anal si asta e parerea noastra. Punct.

Daca vrei sa stii si de ce, nu stiu, amandurora ni se pare ciudat. Altora le place, altora nu. Asta as vrea sa intelegi din tot ce am scris pe aici.

Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-17 01:20:59)

#1022 2009-09-17 01:25:21

LadyPink
Platinum member
Site

Punct să fie dacă zici tu. Eu voiam doar să ştiu ce anume vă face pe voi - care ?ncercaţi multe, probabil de toate ?n pat - să consideraţi sexul anal murdar şi/sau ciudat. Ce ai spus tu aici nu e o explicaţie... sau doar una puerilă care nu poate fi luată ?n considerare. ?n general trebuie să ai un motiv, altul dec?t de a ridica din umeri şi de a zice "de-aia" ca să fii luat(ă) ?n seamă.

Guess, c?nd se ?nt?mplă, vin să spun smile

#1023 2009-09-17 02:21:16

Elena-Octaviana
New member

LadyPink a scris:

Punct să fie dacă zici tu. Eu voiam doar să ştiu ce anume vă face pe voi - care ?ncercaţi multe, probabil de toate ?n pat - să consideraţi sexul anal murdar şi/sau ciudat. Ce ai spus tu aici nu e o explicaţie... sau doar una puerilă care nu poate fi luată ?n considerare. ?n general trebuie să ai un motiv, altul dec?t de a ridica din umeri şi de a zice "de-aia" ca să fii luat(ă) ?n seamă.

Sincer, nu vreau sa ma impun, sa fiu luata in seama si restul. Omul citeste, e de acord sau nu si merge mai departe. Dar nu incearca sa influenteze pareri,... de-aiurea. Aduna opinii si ia decizia finala cu cine trebuie, nu pe forum.

Ti-am spus doar ca mi se pare murdar si ca sunt si mai ok daca prietenul nu e interesat. Ce e asa greu sa intelegi asta? Si daca nu fac asta, nu inseamna ca nu fac de toate. Si pana la urma, ce fac eu cu el n-am de gand sa spun aici. Ramane intre noi. E mai important ce faci, nu ce zici. Si e mai important sa se simta iubitul meu bine, si nu sa ma dau mare pe forum ca fac asta. Ca nu asta mi-e scopul in viata. Unele discutii devin prea intime pentru a fi detaliate aici. Nu-mi place sa-mi spal hainele in public.

Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-17 02:22:36)

#1024 2009-09-17 02:38:24

LadyPink
Platinum member
Site

Elena-Octaviana a scris:

Sincer, nu vreau sa ma impun, sa fiu luata in seama si restul.

Dar atunci ce vrei dacă vii pe un forum şi ?ţi spui părerea??  va 

Elena-Octaviana a scris:

Si daca nu fac asta, nu inseamna ca nu fac de toate.

Păi prin simplul fapt că nu faci ASTA ?nseamnă că nu faci de toate lol Sau ideea e că eşti libertină, faci di tătii ?n pat minus o listă lungă cu lucruri interzise pentru că-s ciudate sau, mai rău, murdare? Nu de alta, dar mi-e că termenul de "de toate" se reduce la foarte puţin ?n cazul ăsta smile

#1025 2009-09-17 02:50:02

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

LadyPink a scris:

big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1026 2009-09-17 02:56:26

Elena-Octaviana
New member

LadyPink a scris:

Elena-Octaviana a scris:

Sincer, nu vreau sa ma impun, sa fiu luata in seama si restul.

Dar atunci ce vrei dacă vii pe un forum şi ?ţi spui părerea??  va 

Elena-Octaviana a scris:

Si daca nu fac asta, nu inseamna ca nu fac de toate.

Păi prin simplul fapt că nu faci ASTA ?nseamnă că nu faci de toate lol Sau ideea e că eşti libertină, faci di tătii ?n pat minus o listă lungă cu lucruri interzise pentru că-s ciudate sau, mai rău, murdare? Nu de alta, dar mi-e că termenul de "de toate" se reduce la foarte puţin ?n cazul ăsta smile

Ti-am zis ca nu spun ce fac "in pat". Not ever.(am pus ghilimele pentru ca ala e locul de baza, exista o multitudine de alte locuri unde se poate incerca. Va recomand un site, nu-l mai stiu exact, dar dati o cautare pe google "101 sex info" sau ceva de genul. Sunt imagini destul de obraznicute, pentru faptul ca sunt animate. Dar sunt o gramada de pozitii sexuale. tongue) Doar ca noi nu vrem sex anal sau sex in 3. Si daca zici tu ca asta e o lista lunga si in rest ramane foarte putin, e trist, I was expecting you to use your imagination. tongue

Pai da, LadyPink, nu vreau sa ma impun. A te impune inseamna a incerca sa convingi pe cineva cu orice pret, a nu-i da voie sa participe cu propria opinie. Nu pretind sa ma citeasca toata lumea cu sufletul la gura lol ci poate eventual, aia care citesc, sa adune pareri. O decizie se ia nu pe forum, ci cu partenerul. Eu nu te intreb pe tine acum de ce nu-ti place cine stie ce, nu-ti place, asta e. Daca mie imi place, nu te bat pe tine la cap, ci imi vad de treaba si fac the damn thing.

Apropo, la mine e 8 PM, in tara e 3 AM, nu mai dormi? Ne "duelam" pana se face si la mine 3 dimineata? big_smile Damn it, sunt inapoiata si la propriu(cu 7 ore), dar si la figurat, si asta pentru ca nu ma tenteaza sexul anal si sexul in 3. Wow, nu stiu cum de nu mi-e rusine. big_smile

Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-17 03:04:24)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.