homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Practicati sexul anal?-62

#1160 2010-10-14 22:21:16

julie22
New member
Inregistrat: 2010-10-13

Re: Practicati sexul anal?

Scopul mesajului era sa aflu si eu un magazin online, ceva, de unde pot sa comand o pompa de facut clisma. Ca am irigator si nu imi place, si in orasul meu nu gasesc pompa.
Mersi.

#1161 2010-10-14 22:33:40

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

farmacie..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#1162 2010-10-15 00:32:58

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

QoR, n-ai mai dat pe la topicul "de cat timp n-ati mai facut sex" smile ce se intampla cu tine?big_smilebig_smilebig_smile

fucking perfect...

#1163 2010-10-15 00:45:42

reparaTot
Full member
De la: fetele rele
Inregistrat: 2009-03-15

julie22 a scris:

Scopul mesajului era sa aflu si eu un magazin online, ceva, de unde pot sa comand o pompa de facut clisma. Ca am irigator si nu imi place, si in orasul meu nu gasesc pompa.
Mersi.

nu stim din ce oras esti , dar sunt atatea sex-shop-uri online cu livrare prin curier rapid sau posta in ambalaje clasice ce nu indica continutul , iar daca te sfiesti de adresa expeditorului , sunt de genu sc. pieseauto. srl

bafta la ochiosu   chicot

erogen.ro  - din ploiesti

Ultima oara a fost editat de reparaTot (2010-10-15 01:07:09)

free , free , freeeeee

...boring [& horny] club , here  i am.

#1164 2010-10-15 08:05:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Andyno vezi-ti de limbaj

Publicitate

loading...

#1165 2010-12-13 16:24:10

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

nici eu nu am facut niciodata, desi ma tenteaza rau  nustiu  daca ma gandesc mai bine, poate acum in concediu cand tot mi-am propus sa fac pentru prima oara cu iubi meu dupa 6 ani de relatie sex in cada  drool poate incercam si asta, dar totusi as vrea sa beau un bahar de vin sau ceva inainte alcool  asa trec mai repede peste " greutati" cel putin cred, dar poate fac o prostie mai mare ca mine, ca nu am baut niciodata mai mult de o jumatate de pahar de sampanie nustiu

ramane de vazut daca voi avea curaj sau nu kram

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#1166 2010-12-13 16:46:20

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vinul este bun pentru relaxare, dar daca te ametesti prea mult deja zona amorteste si nu o sa simti mare lucru. daca chiar ai de gand sa incerci documenteaza-te bine inainte, fa rost de tot ce iti trebuie (lubrifiant, prezervative.. ce o mai fi)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1167 2010-12-13 22:15:27

andra1805
Membru
Inregistrat: 2010-12-13

ce sa zik...sunt fete care spun NEVER nu voi face asta! nu este cazul meu ,..;p eu sincera sa fiu am facut asta cu iubitul meu ,insa va contrazik! dak este atent si stie cum sa faca si mai ales ca lubrifierea este ft importanta la inceput ca sa se poata contracta muschii anusului, e normal sa doara un pik , dar nu ft mult , in primul rand trb sa stiti ca nu trb sa stati incordate ci cat se poate de relaxate...ok...eu una spun cu siguranta ca aceasta experienta poate fi mult mai excitanta decat vaginal si ptr el si ptr tine!!!!  INSA ASTA NU INSEAMNA CA TRB SA O PRACTICATI CONTINUU SI SA DEVINA UN OBICEI ...CAM LA 2 3 SAPT MERITA INCERCAT , succes tongue

hello everyone smile

#1168 2010-12-14 09:54:23

fluturascrys
Hero member

da, clar prezervativ si luprifian fara discutie

#1169 2010-12-14 20:14:38

acelasi
New member
Inregistrat: 2010-08-06

offtopic fluturel .... "lubrifiant" ..cu verbu aferent "a lubrifia"  wink.

#1170 2010-12-14 20:43:24

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

acelasi a scris:

lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1171 2010-12-14 21:19:22

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

damn, cat m-am abtinut si eu dimineata lol

si on topic: comunicarea este ESENTIALA!

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1172 2010-12-15 10:14:19

fluturascrys
Hero member

acelasi a scris:

cu scuzele de rigoare, toata lumea mai greseste  pc  de aici nu rezulta nu stiam care este verbul sau cum se numeste  retas

#1173 2010-12-15 18:27:09

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Never say never !   big_smile  Eo am incercat sexul anal,recunosc a fost dureros la primele penetrari,dar cu cat esti mai relaxata cu atat e totul mai ok.Nu pot s zic k mi.a placut foarte mult,dar am simtit cat de cat o placere.
Merita macar s incercati.Unii parteni ar putea aprecia si s v rasplateasca visslar .

cold

#1174 2010-12-16 16:09:46

alcalin
New member
Inregistrat: 2009-01-18

din cate stiu propunerile de sex anal vin din partea barbatilor in marea lor majoritate

acum ce sa zic mie unul nu-mi place deloc ideea, dar noua prietena m-a intrebat odata asa fugitiv ce cred despre sexul anal si nu am dat importanta, iar a doua oara in timp ce o faceam normal m-a intrebat daca nu vreau sa incerc si anal. Acum sa nu radeti de mine, poate sunt anormal din puntul de vedere al barbatilor dar pentru mine e moartea pasiunii lol numai gandul asta si deja imi moare jucaria. Fizic vorbind cred ca mi-ar placea poate ... dar psihic imi repugna total ideea si nu as incerca asa ceva.

Acum de sexul normal sunt sigur ca i-a placut si a fost satisfacuta prietena(vorbim deschis si mi-a spus asta), dar ma gandesc daca o fi de ajuns sau trebuie sa ma reprofilez si anal ca sa o pot multumi pe deplin.

Nu stiu ce gandeste ea si care sunt asteptarile ei in privinta asta. Dar ma gandesc ca se asteapta ca mai devreme sau mai tarziu sa o satisfac si anal si pe mine nu ma incanta deloc gandul asta.
Nu stiu cum a fost invatata in relatiile ei anterioare si nici nu mi-am permis sa intreb ca nu mi se pare ok de descos detalii picante din trecut. Doar stiu ca a facut-o si anal, dar pe mine nu ma deranjeaza e trecut, e istorie si pentru mine prezentul conteaza. Ideea e ca daca o fac anal cu ea, eu nu o sa o mai pot vedea cu aceiasi ochi ... oarecum ar decadea in ochii mei, ... stiu poate nu e normal dar asta e ceea ce simt ... si in dragoste m-am ghidat doar dupa ceea ce simt cu inima si nu neaparat dupa reguli/dogme.

Pareri? Sugestii? Reclamatii? din partea voastra ar ajuta sper :-)))))

#1175 2010-12-16 17:53:16

coraline
Addicted member

alcalin eu cred ca atata timp cat ambii parteneri sunt de acord cu ceva, merita incercat. daca tu nu esti de acord, nimeni si nimic pe lumea asta nu te va putea obliga sa o faci smile si imi vine greu de crezut ca o fata are nevoie neaparat de anal ca sa fie complet fericita.
si ai dreptate sa stii smile e bine ca te ghidezi cu inima smile incearca sa discuti cu ea, vezi care este si opinia ei legata de acest aspect, poate nu a incercat niciodata si era doar curioasa smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1176 2010-12-17 22:24:54

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Eo sunt mai fara bun simt si i-as fi zis s isi cumpere un dildo daca mi.ar fi zis asta in timpul actului .  tillfreds   angel
Dar nu cred ca e stilul tau deci.. cel mai bine vorbeste cu ea si spunei ca nu e ceea ce vrei tu.Pana la urma o poti sadisface in multe alte feluri,poate chiar mai bine decat sexul anal  tongue .
Sau spunei ceva infricosator de sexul anal s aibe cosmaruri si uita ea de subiect  rotfl  Glumesc. chicot

cold

#1177 2010-12-17 22:28:06

coraline
Addicted member

pai eu stau sa ma gandesc numai la ce probleme poti avea dupa sexul anal: hemoroizi, fisuri, slabirea muschilor si te scapi pe tine. sa ma chinui atata in loc sa "o bag" acolo unde e facuta deja o gaura speciala pentru ea? rotfl2
chiar nu m-as risca, sa trec prin dureri, probleme medicale pentru o placere stupida pe care o pot obtine muult mai usor altfel  roll

#1178 2010-12-18 13:06:41

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

alcalin a scris:

Nu stiu cum a fost invatata in relatiile ei anterioare si nici nu mi-am permis sa intreb ca nu mi se pare ok de descos detalii picante din trecut.

Nu trebuie neaparat sa descosi detalii picante din trecut. Poti sa o intrebi orientativ. Daca tot sunteti deschisi nu are ce sa o deranjeze. Eu l-am mai intrebat pe al meu cate una alta, ce a mai facut, ce i-ar place mai ales ca eu eram virgina si vroiam sa ne simtim bine. Nu vad nimic rau in a intreba. Asta va ajuta sa ve cunoasteti mai bine smile

Ultima oara a fost editat de iuli_ana (2010-12-18 20:03:06)

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.