|
Nu esti logat.
Nu stiu daca e bine#1 2007-06-08 12:35:22
nu stiu daca e bineam fost la un control ginecologic si mi s-au descoperit chisturi.apoi mi s-a recomandat sa iau lofemenal si sa il iau de la cabinetul de planning.eu nu prea am incredere in pastilele astea date de la cabinete.pot fi vechi sau sa nu aiba efectul scontat. am incercat sa cer alt anticonceptional dar mi s-a spus ca pe asta trebuie sa-l iau!oare e chiar asa bine? ce alte anticonceptionale se pot lua pt chisturi? Offline #2 2007-06-08 12:47:38
Re: nu stiu daca e binetrebuie sa iei ceea ce ti s-a prescris. si daca nu ai incredere in "cabinetele de planning" (desi nu vad de ce!!!) cumpara aceleasi AC de la farmacie. dar nu cauta alternative de capul tau Offline #3 2007-06-08 15:52:23
Re: nu stiu daca e binecathi, eu zic sa mergi la un cabinet de planning si sa vorbesti cu medicul de acolo....orice anticonceptional e bun pentru chisturi. Mie povestea ta imi lasa senzatia ca ti s-au descoperit chisturile doar pentru ca trebuie dat lo-femenalul de la cabinetul de planning ca sa nu se expire la ei. Sunt de parere sa nu iei lo-femenal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-07-27 09:47:31
Re: nu stiu daca e bineeu nu inteleg..totusi e un cabinet medical nu?de ce sa se dea medicamente care nu sunt bune ..vechi cum ai spus si tu doctoressa.adik nu ar trebui sa se dea ce e mai bun pt fete?De ce se mai da gratuit...parca medicii de acolo nu si-ar dori ce e mai bine pt fete.Daca stiu ca nu sunt la fel de bune ca cele de pe piata..ar trebui sa nu le mai dea...doar pt ca sunt gratuite.nu le ajuta cu nimic daca le da ceva prost.nui corect Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #5 2007-07-27 10:55:03
Re: nu stiu daca e binepentru ca fetele alea vor gratuitati. si asta primesc... Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-27 12:52:04
Re: nu stiu daca e binela gratuitati se gasesc doar citeva tipuri de contraceptive, de regula primite ca ajutoare, pe programe....facute pentru tarile lumii a 3-a...fiinca insistam sa nu depasim mentalitatea de tara a lumii a 3a din punct de vedere educatie sexuala si alergam dupa gratuitati...asta primim. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-04-12 03:12:52
Re: nu stiu daca e binedectoressa...eu tot nu am inteles ce rau poate face lofemenalul? Offline #8 2008-04-12 17:43:08
Re: nu stiu daca e binepoate cineva sa imi zica exact? va rog mult Offline #9 2008-04-12 18:18:29
Re: nu stiu daca e binesunt ac.de generatie mai veche dincate stiu eu nu se mai gasesc cam pe nicaieri sunt retrase de pe piata doar la gratuitati se mai gasesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-04-13 22:26:21
Re: nu stiu daca e binedar ce e rau la ele? Offline #11 2008-04-13 23:35:22
Re: nu stiu daca e binedaca nu ma inselprogesteronul e de generatie mai veche si pot da unele efecte secundare pe care celelalte pilule nu le dau (ex hirsutism) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|