homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Da/nu...?-10

#172 2008-08-19 19:27:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: da/nu...?

JanisJoplin a scris:

ce sa dai mah tot din tine? n'are gust nashpa deloc
nu e nimic nashpa e doar...o chestie asha
si plus ca e ff putzin..nu curge mult deloc
nici nu simti..si poate fi amara da...el intotdeauna ma trage sus si ma saruta ca sa nu zic eu (probabil) ca numai eu am gustat si e nashpa)
si mai imi intinde si sticla de sus..si zice ia..sa nu ramai cu gust smile

sau gust de clor..ati patit?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#173 2008-08-19 19:58:14

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

nu stiu ce gust are clorul lol
nu shtiu..n'am patit smile

aaah lol..apa mea de la canal are gust de clor..si cum eu beau de 22 ani si o ador hjarta inseamna ca nu fac diferenta..pt mine clor=apa lol

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-08-19 19:59:02)

6 ani de dragoste  hjarta

#174 2008-08-19 20:01:01

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

JanisJoplin a scris:

nu stiu ce gust are clorul lol
nu shtiu..n'am patit smile

aaah lol..apa mea de la canal are gust de clor..si cum eu beau de 22 ani si o ador hjarta inseamna ca nu fac diferenta..pt mine clor=apa lol

rotfl

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#175 2008-08-19 22:48:47

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

gustul ca gustul.. ca nu prea are.. parca mai rau miroase decat are gust lol dar eu am alta problema. ma ustura pe gat lol
hai sa fiu mai clara: nu inghit, nu am facut asta niciodata, nu intentionez pe viitor big_smile dar de curiozitate, prima oara, apoi de drag ce-mi e,  l-am pupat pe "ala micu" dupa momentul lui de fericire sa vad ce gust are... si am ramas de fiecare data cu o usturime pe gat. de ce oare ? e acida ? lol

#176 2008-08-19 22:57:50

albinuta_vesela
Insomniac member

pai, na, il sarut acolo, imi ajunge pe buze apoi in gura, kiar daca e doar foarte putin.. ramane senzatia aia...

Publicitate

loading...

#177 2008-08-19 23:12:16

JanisJoplin
Platinum member

daca il sarutzi acolo dupa ce ati facut oleaca de sex adina..atunci intri in contact cu secretiile tale+ale lui

lichidul lor pre-ejaculator se simte oricum..in timp ce faceti sex oral...si are acelasi gust..deci..nu vad de unde aceasta frica sa termine...

#178 2008-08-19 23:16:45

albinuta_vesela
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

daca il sarutzi acolo dupa ce ati facut oleaca de sex adina..atunci intri in contact cu secretiile tale+ale lui

dupa ce ii faceam oral  - dec e vorba doar de sperma. nu-mi place deloc senzatia..

JanisJoplin a scris:

lichidul lor pre-ejaculator se simte oricum..in timp ce faceti sex oral...si are acelasi gust..deci..nu vad de unde aceasta frica sa termine...

nu e frica... (de fapt frica ca o sa imi vina sa vars si ar fi penibil..)
un soi de reticenta.. apoi el nu pare ca ar vrea asta, asa ca.. big_smile

#179 2008-08-19 23:17:49

lizz
New member
Inregistrat: 2006-11-13

eu sunt de acord cu sexul oral, cu inghititul, desi pana acum nu am inghitit, desi am de gand sa o fac pana la capat. Sper sa fie bine, stiu ca vrea..si daca nu eu, atunci cine?lol incercarea moarte n-are si daca ii place si lui si imi place si mie dupa aia:d, e bine

#180 2008-08-19 23:21:26

JanisJoplin
Platinum member

cum sa versi? may fetelor aveti impresia ca e cine stie ce nasolie de chestie???
este lichidul din corpul IUBITITULUI TAU..deci eu personal il iubesc cu de toate,bune si rele tongue cum sa'ti vina sa vomiti de la ceva AL LUI?

#181 2008-08-19 23:23:35

albinuta_vesela
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

cum sa versi? may fetelor aveti impresia ca e cine stie ce nasolie de chestie???
este lichidul din corpul IUBITITULUI TAU..deci eu personal il iubesc cu de toate,bune si rele tongue cum sa'ti vina sa vomiti de la ceva AL LUI?

nu de scarba vorbesc !!!!!!!!!! nu mi-e scarba de el !!!!!!! god no ! e vorba de senzatia aia de inec, daca ca intelegi... de ex cand ii fac oral, si un pic mai deep throat, simt ca imi vine sa vars, bine ca nu ajung sa fac asta, dar imi atinge omuletul si stiti senzatia aia....

#182 2008-08-19 23:25:05

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu inca nici nu i-am facut si ma gandesc ca nu as putea in veci sa inghit...si nici nu as vrea sincer
de facut vreau sa fac(dc o sa ma mai lase ca acum vine cu idei ca numa cu***** fac asta). dc nu ma lasa il leg de pat si o sa stea obligat fortat rotfl rotfl

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#183 2008-08-19 23:28:35

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

maryahs a scris:

eu inca nici nu i-am facut si ma gandesc ca nu as putea in veci sa inghit...si nici nu as vrea sincer
de facut vreau sa fac(dc o sa ma mai lase ca acum vine cu idei ca numa cu***** fac asta). dc nu ma lasa il leg de pat si o sa stea obligat fortat rotfl rotfl

vai de mine... ce impresie gresita si-a format despre sexul oral... de ce sa-l practice doar curvele? intr-o relatie serioasa mi se pare de-a dreptul normal smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#184 2008-08-19 23:29:10

albinuta_vesela
Insomniac member

cum sa spuna asta ? cum adica c***** fac asta ? prejudecati ieftine...
face asta cine isi doreste sa daruiasca mai mult, e ceva ce vine din iubire...
dar o sa vezi ca o sa ii placa. o sa vrea el dupa aia lol

#185 2008-08-19 23:34:22

maryahs
Insomniac member

YoHanna a scris:

vai de mine... ce impresie gresita si-a format despre sexul oral... de ce sa-l practice doar curvele? intr-o relatie serioasa mi se pare de-a dreptul normal smile

cand mi-a facut el prima data i-am spus ca eu nu sunt pregatita sa fac asta si a zis ca e ok, ca nu ma obliga si e decizia mea dc vreau sau nu. prin mai am deschis iar subiectu si i-am spus ca tot o sa ii fac si a inceput cu textele...ca nu mai vrea, ca nu sunt ca alea si asa mai departe. el defapt vorbise cu baietii la facultate si ei au spus ca prietenele lor nu le-au facut...de asta era asa impotriva. atunci l-am pus sa faca un sondaj sa vada cati dintre ei le-au facut prietenelor, desi asta nu conteaza...
oricum o sa ii fac si ii scot eu toate ideile din cap

Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-19 23:35:29)

#186 2008-08-19 23:41:33

JanisJoplin
Platinum member

adina pai daca nu ti'e scarba..atunci n'o sa'ti vina sa vomiti
pt ca e atat de putina..si cum tu o tzii in gura n'ai impresia ca vine asha cu viteza luminii cum crezi lol tu stai acolo cu dansa'n gura si cand vine va fi ca juma de gura de apica pe care o inghiti...and that's it!

#187 2008-08-20 12:39:57

mylv4u
Full member
Inregistrat: 2008-08-15

mereu am zis ca niciodata n-o sa inghit si n-o sa fac sex anal, in ceea ce priveste sexul anal v-am spus ca am o foarte mare curiozitate si de inghitit..... a fost un accident a terminat fara sa mai apuce sa-mi spuna,m-am trezit cu un lichid cald in gura, am fost extrem de surprinsa,ma gandeam ca daca mi se intampla asta o sa-mi golesc stomacul pe el,dar nu a fost asa,nu aveam unde sa scuip si el mi-a soptit usor "inghite!" iar eu m-am conformat mi s-a parut chiar ok,nu avea nici gust ciudat nici miros si o consistenta fluida asa ca... I did it! Frumos a fost ca dupa era extrem de incantat si m-a rasplatit cu un sarut frantuzesc de lunga durata  big_smile

Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis.

#188 2008-08-20 12:49:35

mylv4u
Full member
Inregistrat: 2008-08-15

adina84 a scris:

JanisJoplin a scris:

nu de scarba vorbesc !!!!!!!!!! nu mi-e scarba de el !!!!!!! god no ! e vorba de senzatia aia de inec, daca ca intelegi... de ex cand ii fac oral, si un pic mai deep throat, simt ca imi vine sa vars, bine ca nu ajung sa fac asta, dar imi atinge omuletul si stiti senzatia aia....

apropo de "omulet' o sa va spun o povestioara putin offtopic dar eu cred ca merita.
O prietena o invata pe o alta prietena de-a mea cum sa faca sex oral si ii spunea acesteia sa o bage in gura pana ajunge la omulet si aceasta din urma intreaba:
-Dar unde are p*** omuletul? rotfl
Va jur ca nu e banc!rotfl

Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis.

#189 2008-08-20 23:08:25

maryahs
Insomniac member

tot citesc aici si incerc sa inteleg...nu va judec pt nimic(nu am de ce) si va felicit ca puteti, dar mie mi se pare imposibil...nu cred ca as putea sa inghit, nici macar sa il las sa termine la mine in gura...

#190 2008-08-20 23:16:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

rotfl
am ras pana acum
d cate ori citesc topicuri cu sex oral gasesc cate ceva amuzant...
nu inghit ...
inca big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.