|
Nu esti logat.
Cum facem sa fim mai putin sensibile?#1 2007-06-10 10:27:31
cum facem sa fim mai putin sensibile?eu stau in gazda..si de curand am avut o discutzie mai tare cu gazda mea...(o urasc) si m-a facut pur si simplu sa plang!!! a debitat tot felul de minciuni pare m-au lasat masca.. doua puncte ics:D Offline #2 2007-06-10 10:53:03
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?stai linistita, multa lume are probleme cu gazda. Offline #3 2007-06-10 11:24:46
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?voi aveti probleme cu gazda, eu cu mama... in ultima vreme tipa intruna la mine, nu stiu ce are. inca putin si o sa ma innebuneasca cred... si eu nu stiu ce sa fac ca sa nu mai pun la suflet, sa fiu rece, sa nu mai plang... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-06-10 11:30:58
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?eu nu suport sa tipe cineva la mine. mai bine mi-ar da o palma decat sa tipe (glumesc ). oricum nu suport. si in momentul asta ma cert cu prietenu meu si simt eu c-o sa fie cam ultimele certuri si-as vrea sa fiu mai nepasatoare, mai insensibila dar nu pot I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #5 2007-06-10 12:23:12
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?cred ca e imposibil.sensibilitatea face parte din noi... expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-10 12:40:34
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?pe mine ma bufneste automat plansu dak se rasteste bebe la mine,ceea ce e drept k se intampla foarte rar...uneori simt pur si simplu k nu mai am lacrimi sa plang iar alteori park as putea uda gradina... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #7 2007-06-10 20:20:38
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?Asa cum zicea si oana_ sensibilitatea face parte din noi. in plus daca am sta sa ne controlam de fiecare data am pierde din ce avem noi mai frumos. Gravitation is not responsabile for people falling in love Offline #8 2007-06-10 21:32:33Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?doar sa ne lasam sufletul acasa... sau sa-l inchidem in camera; numai asa cred ca reusim sa fim insensibile El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #9 2007-06-11 16:15:29
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?da, aveti dreptate k sensibilitatea face parte din noi, dar, yo una cateodata as vrea sa ma tin tare p pozitii dar nu pot! :-S People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #10 2007-06-11 21:22:18
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?asa ne este firea.la mine daca tipa cineva,ma intimidez si nu mai pot sa raspund. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #11 2007-06-11 21:31:03
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?da Lelaina exact...la fel eu cu toata lumea tzip ma agit imi impun punctu de vedere...daca tzipa iubi la mine gata.....m'am inmuiat:-s(bine...cu el ma rasfat de obicei..si d'aia) Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-06-12 08:55:23) 6 ani de dragoste Offline #12 2007-06-12 08:49:24
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?dap..si eu plang din orice cd vine vorba de iubi meu.de exemplu aseara am aflat k tre sa ia o hotarare in privinta unui nou job, in alt oras...si el ma intreba..ce sa fac...si eu ii spuneam "faci cum crezi tu" cu toate ca imi venea sa urlu nu pleca si nu ma lasa singura ...am plans aseara ... oricum stiu ca pleaca, de fapt sunt sigura e vb de bani...dar cum ramane cu dragostea? dupa 2 ani jumate de stat bot in bot zilnic , cum sa ma pot obisnui sa il vad odata la o saptamana, uneori la 2...mai ales ca e vara, e vacanta??? toata lumea se iubeste ((( Offline #13 2009-03-12 11:27:59
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?sa devenim puternice,sa nu mai bagam orice fleac in seama...viata e frumoasa,merita traita VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #14 2009-03-12 11:36:04
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?...şi cerul e albastru, apa-i udă... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #15 2009-03-12 11:39:05
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?eu nu am plans decat atunci knd mi-a murit bunicul...a fost singura data cand am plans dupa un barbat...nu pot sa plang, sunt defecta din nascatoare Offline #16 2009-03-12 11:39:41
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?
corect james..iar ziua de azi e frumoasa VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #17 2009-03-12 11:42:33
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?Nu te-ai prins la ce mă refeream. Spuneam doar că astea-s lucruri evidente, ?nsă nu tocmai uşor de ?nfăptuit. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #18 2009-03-12 11:44:40
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?
of,james..tu nu te-ai prins... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #19 2009-03-12 11:47:09
Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?cum sa fii mai putin sensibila? peste noapte nu se poate...doar sa treci prin multe experiente care sa te caleasca, sa iti propui tu sa nu te mai lasi afectata... oricum, daca esti foarte sensibil, iti poti schimba doar modul de a reactiona la astfel de situatii...undeva, in adancul sufletului, tot o sa te afecteze. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|