|
Nu esti logat.
Urgent!!!!! va roooog#1 2007-06-10 19:28:53
urgent!!!!! va roooogam si eu o rugaminte fff mare.astazi trebuia sa incep o noua folie de microginon dar din cauza ca am fost plecati din oras nu am apucat sa-mi cumpar iar la ora asta numai o farmacie mai avem deschisa, iar acolo nu am gasit. farmacista cred ca era noua ca nu a stiut sa ma ajute si nu avea nici chef. pot sa incep maine folia? sau ce e de facut in cazul acesta? pierd o luna?? Offline #2 2007-06-10 19:31:27
Re: urgent!!!!! va roooogpoti incepe folia de maine dar atunci trebuie sa ai 7 zile de protectie suplimentara, nu pierzi o luna. Gravitation is not responsabile for people falling in love Offline #3 2007-06-10 22:24:31
Re: urgent!!!!! va roooogmultumesc de raspuns. o sa incep de maine cu prima pastiluta si la ora stabilita nu?dar marea dilema e: luna viitoare incep cu prima pastila duminica cum incepeam de obicei sau de luni??? nu as vrea sa fac pauza luna aceasta pt. ca luna viitoare am nunta si tare mi-e frica sa nu mi se deregleze ciclul si sa am o surpriza neplacuta in ziua nuntii. va rog sa-mi raspundeti m-ati ajuta foarte tare.multumesc. Offline #4 2007-06-11 10:58:50
Re: urgent!!!!! va roooogazi iei 2 pastile. ca si cum ai fi uitat una. si p[reotectie cu prez 7 ile. Nobody home Offline #5 2007-06-11 12:21:55
Re: urgent!!!!! va roooogasta pentru ca aseara nu i-a spus nimeni ca daca ia pastila de ieri in interval de 12 ora de la ora la care trebuia sa o ia, totul e ok.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|