|
Nu esti logat.
Va rog frumos, am si eu o problema destul de presanta#1 2007-06-11 14:16:29
Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantaAm facut sex neprotejat acum 3 luni cu partenerul meu si de cateva zile mi-a aparut in zona inghinala,cum ar veni in pliul piciorului, langa organul sexual, exact pe banda slipului o umflatura rosie, asemanatoare cu un cos, dar fara puroi. Ma deranjeaza daca o ating si nu este ulcerata. Nu am nici ganglionii umflati. Oare o fi de la caldura? Mie imi este teama sa nu fie o forma incipienta de sifilis Ar trebui sa fac un rbw? Daca da, rezultatul nu trebuie declarat sau ceva, nu? VA multumesc anticipat pentru raspuns Offline #2 2007-06-11 14:22:53
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantamedicul te va ajuta cel mai bine. eu nu cred ca e sifilis. posibil o iritare de la epilare. nu a crescut un fir de par in piele? sau furuncul...cu toate ca nu prea cred. ...daca nu e ulcerata, asteapta sa-ti dea doctoressa un raspuns Offline #3 2007-06-11 23:39:06
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantaMirror, este foarte posibil sa fie de la epilat. Eu am patit de cateva ori (folosesc ceara calda pt epilat..) si se intampla cateodata ca un fir de par pur si simplu sa se incapataneze sa iasa la iveala, porul se inflameaza si are aspectul unui cos (fara capul acela alb)... If you want to be happy, be. L. Tolstoy Offline #4 2007-06-12 09:50:19
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantada...la iritare de la epilat m'am gandit si eu din prima...Stai linistita....vezi cum evolueaza 6 ani de dragoste Offline #5 2007-06-12 09:53:27
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantastai linistita este un fir de par crescut sub piele si mie imi apare din cand in cand Ultima oara a fost editat de cocoleta (2007-06-12 09:53:56) Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-12 11:08:55
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantaVa multumesc mult! O sa stau mai linistita acum Offline #7 2007-06-12 11:10:03
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantasigur sifilis nu e...nu arata asa si nu apare acolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-29 12:22:49
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantada unde apare sifilisul si cum arata.stiu ca apare ca un fel de rana este sau nu dureroasa ea? ca am auzit tot felul de pareri ba ca doare ba ca nu dore? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-06-29 12:28:00
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantanu apare, se ia, se transmite sexual cel mai adesea....e o rana la poarta de intrare(la sancrul sifilitic din sifilisul primar ma refer) nedureroasa, care trece de la sine....si asa sifilisul trece in stadiul 2.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-06-29 12:30:14
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantastiu ca se transmite prin contact sexual m-am exprimat eu gresit.rana poate sa apara daca nu ma insel si in cavitatea bucala,nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-07-02 13:57:41
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantapoate sa apara si in cavitatea bucala daca aia e poarta de intrare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-07-02 13:59:04
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantamultumesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-10-10 23:25:17
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantadaca iti faci o analiza sa vezi daca ai sifilis.trebuie sa declari undeva? sau poti sa te duci tu si sa ceri analiza si nimeni nu intreaba nimic? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-10-11 07:23:09
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantanu declari nimic nimanui, dar daca te gaseste cu asa ceva vor declara ei. te duci si o ceri pur si simplu mami de minuni Offline #15 2007-10-11 11:18:05
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantae boala cu transmitere sexuala cu transmitere nominala, obligatorie(pe vremuri se culegeau contactii ca sa fie tratati) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-10-12 23:16:51
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantaam si eu o problema asemanatoare ca a lui mirror.... de vreo 3-4 zile mi-a aparut si in stanga si in dreapta inghinal dar mai aproape de intrarea in vagin (intr-o parte este mai aproape de interior - cam aproape 1 cm distanta -, iar in cealalta parte este mai departe de interior - cam 2 cm distanta), daca pot sa spun asa cate o bobita rosie ca un cos, care este cam jenanta. nu stiu ce ar putea fi si mi-a fost frica sa merg la doctor. am relatii numai cu un singur partener....si ultimul contact sexual a fost acum 2 sapt jumate neprotejat, apoi la o saptamana dupa am avut menstruatia si spre sfarsitul ei am inceput sa simt cum ies bubitele respective. initial am crezut ca din cauza tamponului dar de curand am renuntat la el pt ca mi s-a terminat menstra si vad ca nu au dat inapoi. apoi am crezut ca este din cauza firelor de par, dar nu cred ca este nici din cauza asta ca la atingere ma cam inteapa...ma jeneaza... Offline #17 2007-10-12 23:46:31
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantama scuzati ca scriu din nou, dar sper sa nu ma uitati ... daca stiti ceva referitor la aceasta problema, va rog mult sa-mi spuneti. multumesc! Offline #18 2007-10-13 10:35:25
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantaeu zic sa te dici la dermato VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-10-18 21:12:59
Re: Va rog frumos, am si eu o problema destul de presantasalut!am si eu o intrebare....acum cateva luni dupa un contact sexual neprotejat cu pr meu.m'i sau umflat labiile inferioare foarte mult....si imi curgea o secretie urat mirositoare si aveam mancarimi tot timpul....acum mia trecut si nu a mai reaparut acea senzatie...ce credeti k ar putea fi?va rog sa ma ajutati...multumesc frumos. ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|