homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E bine sa fac spalaturi intravaginale inainte sa introduc un ovul?

#1 2007-06-11 16:04:22

ionutza
Membru
Inregistrat: 2007-06-11

e bine sa fac spalaturi intravaginale inainte sa introduc un ovul?

buna!

am fost la ginecolog si mi-a zis ca am o secretie mixta. mi-a dat ovule Macmiror Complex 10 zile. inainte sa-mi introduc ovulul mi-a zis sa fac spalaturi intravaginale cu pelin si galbenele. de prietenul meu a zis ca nu-i nevoie sa faca si el tratament, pt ca la el e doar o alergie de la mine si ca trece de la sine.

va rog, astept un raspuns!
multumesc.

#2 2007-06-11 16:09:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: e bine sa fac spalaturi intravaginale inainte sa introduc un ovul?

da

mami de minuni hjarta

#3 2007-11-04 22:56:53

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

buna seara fetelor.doamna doctor mi=a prescris spalaturi intravaginale(inainte de introducerea ovulului) cu apa si bicarbonat de sodiu.stie careva ce cantitate de bicarbonat trebuie sa pun in 500ml de apa?(de 500ml e irigatorul tantum rosa)

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2007-11-04 23:03:08)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2007-11-05 08:12:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

putina...un varf de lingurita...cel mult o jum de lingurita...si vezi daca la ovulele pe care le ai de pus ai voie sa faci spalaturi...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-06-29 20:36:47

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

stiu ca e un topic mai vechi, dar intreb aici mai bine, decat sa deschid unul nou....
deci.....fac tratament cu ovule klion....medicul mi-a prescris unul seara si unul dimineata....inainte de a-l introduce pe cel de seara mi-a spus sa fac si spalaturi cu tantum rosa.....pe prospectul ovulelor nu scrie nimic despre spalaturi...nici ca se fac, nici ca nu se fac......eu ce fac? pana acum am facut in fiecare seara...am inceput de joi seara (3 zile)
dupa ce termin tratamentul la cat timp ma pot duce pt o noua recoltare?

in afara de tantum rosa si klion (10 zile), mi-a prescris si diclofenac 10 zile si ciprinol 10 zile, pt anexita.
dupa ce termin tratamentul pot sa fac spalaturi cu iaurt? sa iau si biotics si flucovim?
multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2008-06-29 23:08:00

crys_ty_na
Platinum member

continua cu ele daca ti a spus medicul...la o saptamana de la terminarea trat poti mg pt o noua analiza...si flucovim mai bine iei cand incepi trat cu antibiotic...si poti pune dupa iaurt daca doresti...

#7 2008-06-30 00:34:21

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

pai ciprinol e ciprofloxacina, adica antibiotic........de asta intrebam......
si trebuie sa-l iau 10 zile.....n-am facut pana acum candidoza si mi-e teama sa nu fac....
de iaurt intrebam pt ca la ex secretiei lactobacili nu erau deloc....

mersi crys-ty-na...prompta ca de obicei....

#8 2008-06-30 12:47:32

crys_ty_na
Platinum member

la el ma refeream smile pai daca nu ti au iesti lactobacolil la lama e chiar indicat sa-ti pui iaurt cateva zile...si flucovimul e mai mult de siguranta...cu placere si te asteptam cu vesti smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.