homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC , BAC , BAC-119

#2243 2008-10-07 23:17:03

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: BAC , BAC , BAC

fetelor pe cat incepe bacu anu asta?
off ce greu pt voi..sad. anu asta cand am dat eu bacu, s-a copiat ep rupte dar s-au pcat pe capete.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#2244 2008-10-08 14:20:46

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu zic bio,s-au luat note mai mari

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2245 2008-10-08 14:24:41

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

sabynaaa si eu dau bacu anul asta. sunt profil real, bio-chimie. am de ales intre bio, fizica si chimie, dar la fel ca tine, fizica si chimia sunt eliminate din start. asa ca, dau la bio, dar cls 11-12. anatomie si genetica. am zis sa nu0mi aleg 9-10 pt ca: in primul rand trb sa invat materiile din cls a 9 si a 10 si nu mai stiu absolut nimic, iar in al 2-lea rand, a 12-a o invat fie ca dau, fie ca nu dau bacu. si din a 11-a mai imi aduc aminte asa...  gandeste-te ca tu nu ai cartie de a 9 si a 10 pt ca au fost gratuite, asadar trb sa ti le comanzi. dar pana la urma e alegerea ta din ce dai.
daca as fi in locul tau, as da la bio, e toceala pana la urma, nu sunt probleme wink

#2246 2008-10-08 14:26:38

aalexandraa
Full member

profa de chimie zicea sa dam bacu din chimie pb ca poti lua f usor 7, dar eu nu ma multumesc si 7 si nu stiu o boaba chimie, nu sunt sigura pe mine si prefer sa dau in bancuta mea...
sa ne spui ce ai ales wink

#2247 2008-10-08 14:32:58

persifona
Vizitator

Eu am terminat colegiul national de info si am ales info la bac.. nu ca as fi fost priceputa, dar cu restul eram chiar paralela.
A fost bine, am luat 9.6.

Publicitate

loading...

#2248 2008-10-08 15:27:08

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

se baga variantele doar ca atunci cand ne dau la bac nu corespunde nr variantei cu ce ai la bac.am vazut eu la tv

expect the worst , hope for the best!

#2249 2008-10-08 17:13:21

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

fetele cu bacu...ati mai facut ceva? invatat? eu am inceput prega la mate...

#2250 2008-10-08 17:20:17

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

azi am facut la sport cam tot ce se cere la bac
sa va zic rotfl
viteza=9,7s =>nota 0
abdomene 15 din 25 in timpu' acordat-vreo 30 de sec parca
la saltea nu mi a iesit decat rostogolirea, macar "de-a berbeleaca" pot sa ma dau... asa... podu mi-a iesit kt de cat... saritura in lungime 1,40 parca... si tot asa...
prost wink totusi nu sunt dezamagita... o sa fac eu si de 10 trebuie sa exersez
a... si tot azi am facut bilete d oral la romana si mi a zis profa k am facut ff bine big_smile
a... si m a scos si la engleza sa vorbesc cu bilet d-ala...  cat de cat am stiut dar mai trebuie....

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-10-08 17:21:34)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2251 2008-10-08 17:22:28

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

n am inceput nici o pregatire nimic..as vrea sa ma apuc de invata ...nici de invatat nu m am apucat ..vai doamne .. neutral  da sincer nici nu stiu cum sa incep de unde sa le iau  sad is derutata complet

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#2252 2008-10-08 17:36:21

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

eu am programat cu profa de romana ca din noiembrie s a ne fixam ora de pregatiree...in rest nimic nimic...rotfl2...imi fac temele constiincios...si mai invat si eu la fiecare obiect important pe ziua respectiva..atta..big_smile

#2253 2008-10-08 17:43:05

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu sunt tare nehotarata... nu stiu daca sa dau la geografie sau la istorie...
imi place mai mult geografia, dar proful pe care-l am nu prea se ocupa. La istorie avem profa calumea, ne explica bine, dar nu ma atrage materia

#2254 2008-10-08 17:57:25

deyacrs
Hero member

taisha, gandeste-te unde iti este mai usor si ce te atrage... adica mai degraba ai invata la geografie unde iti place, decat sa inveti istoria pentru care nu simti nici o inclinatie in ciuda profului bun.
mai bine inveti ceva de placere...

#2255 2008-10-08 18:02:07

taisha
Hero member

deyacrs a scris:

taisha, gandeste-te unde iti este mai usor si ce te atrage... adica mai degraba ai invata la geografie unde iti place, decat sa inveti istoria pentru care nu simti nici o inclinatie in ciuda profului bun.
mai bine inveti ceva de placere...

asa ma gandesc si eu.. dar si cand il vad pe-ala d geografie ca sta si citeste ziarul toata ora, si pe-aia de istorie ca se streseaza sa faca pregatire pentru bac dupa ore (deja), parca as da la istorie...chit ca nu-mi place... offf  roll
ma gandeam sa invat singura geografia, si pe-al doilea semestru cand o sa se stranga materie,  sa ma duc la meditatie la cineva  hmm

#2256 2008-10-08 18:04:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu cred k geografia merge invatata si fara profesor...  eu de exemplu am o prietena care e in aceeasi situatie ca si tine ... a ales geografie si a ramas sa i dau  eu lectiile mele.
in orice caz, e mult mai bine sa ai un prof care sa ti explice, sa te asculte, sa te terorizeze sa inveti big_smile... nu puteti sa vb cu diriga voastra sa vi-l schimbe ?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2257 2008-10-08 18:06:31

deyacrs
Hero member

sau asa... eu in a8a profa de la clasa era foarte aiurita...si nu intelegeam nimic de la ea... desi ea preda bine dar nu stia sa explice de ce e asa si de ce nu-i invers...si m-am gandit in mai rotfl sa fac pregatire si i-am zis ei pentru ca nu stiam pe altcineva... si am apucat sa fac 3 sedinte de prega si la pregatire explica chiar super tare...sa intelegem toti 3 cati eram in grupa. si am luat 9.10 la examen... ceea ce la simulare luasem 4,75 parca din cate imi amintesc...
multa bafta , taisha...
de abia astept sa scap de bac:((

#2258 2008-10-08 18:22:38

taisha
Hero member

in generala am avut un prof supeeer de geografie... chiar intelegeam perfect de la el... cu el as face meditatie. am luat 9, 80 la capacitate, pe capul meu..
off.. si eu abia astept sa scap de anul asta, e cel mai stresant..
bafta si tie deyacris puss si la toate fetele care dau bac in vara

#2259 2008-10-08 19:05:30

aalexandraa
Full member

taisha asa sunt si eu: la enlgeza nu se ocupa deloc, dar deloc profa de noi, in schimb la franceza facem deja teste si cei care dau la franceza fac si compuneri, deci se implica. dar am ales deja engleza
eu am inceput meditatiile la matematica, de 2 sapt
in rest, imi invat de fiecare data si imi fac temele
tot am zis ca imi scot subiectele de la bac 2008, dar mi-e groaza, imi face figuri imprimanta...

#2260 2008-10-08 19:31:07

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu am inceput prega la mate,am facut deja 2 sedinte.pt romana si egleza inca mai caut un prof bun.eu vreau sa fac la prega gramatica ca pana la urma m-am hotarat sa dau la academia de politie.mi-am facut rost si de carti de istorie si tre sa ma apuc.insa nu stiu cu ce sa incep ca sunt atat de multe....pffff

expect the worst , hope for the best!

#2261 2008-10-09 02:28:59

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Sabynaaa a scris:

fetelor..ajutati-ma sa ma hotarasac..va rooog....
deci..eu sunt la mate-info....info intensiv.....si..nush la ce sa dau...este la alegere.....info,bio,fizik si chimie....dar fizik si chimie le elimin din start ..deci..au mai ramas bio si info....
asa...deci....anul trecut eram ferm convinsa k o sa dau la info..k spunea fratele meu..k e usor..(normal..eu nu-s desteapta k el)....faza e k nush sa fac decat exercitii..si....si pe alea le mai gresesc cateodata(ceva normal la mine..gresesc prosteste)....iar probleme deloc nush.....doar k din cl vreo 20 dau la info...
si bio.....as alege 9-10 k e mai usoara materia....printr-a 10a am invatat cate cva......probl e k as da doar eu la bio 9-10..colega mea da 11-12...se pricepe..a fost la olimpiada in fiecare an...deci..ma poate ajuta si p mine..deja mi-a facut rost d manuale..culegeri pt 9-10.....si profa ne intreaba daca nu stim cva...k sa ne explice..si chiar o intelege....dar faza e k m-am uitat acu prin manuale...si...mi se pare f mult d invatat... grater...si cum memoria mea...e plina....cu imaginea lui iubi..care nu e langa mine..... e greu d invatat...
ce ma sfatuiti...?...sa-mi pun mintea la tocit la bio?..sau sa ma stradui sa inteleg problemele la info..?...
as vrea sa stiu si cine mai este p aici..care a dat sau da la bio....si la info...normal:P
mc mult..si scuze pt postul asta atat de lung..

Parca eu am scris postul asta. Si eu am un frate mai mare care ma sfatuia sa dau la info, imi spunea ca e usor..Pentru el era usor, fiindca a terminat calculatoare, dar pentru mine nu era deloc. Am renuntat la info si m-am hotarat sa ma bazez pe tehnicile de toceala decat pe cele de intelegere rotfl Info ar fi fost ca o provocare, dar am preferat biologia 9-10 si nu-mi pare rau nicio clipa.Profesoara nu ne-a ajutat deloc, am lucrat singura si nu m-am omorat cu invatatul, adica m-am si apucat de prin aprilie-mai si am mai recapitulat pe parcurs( cu toate astea, unele lectii le-am invatat in ziua de dinainte de proba lol )si am luat 10.La fel ca si tine, am o prietena care era foarte buna la biologie si m-a mai ajutat.Iti recomand biologia- argumentul meu e ca ma regasesc foarte mult in situatia ta si nu imi pare rau deloc pentru alegerea pe care am facut-o.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.