homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC , BAC , BAC-139

#2623 2009-05-16 18:49:08

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: BAC , BAC , BAC

dely, dar ce ai mai cu geografia? rotfl

#2624 2009-05-16 18:51:29

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

e naspa .. tongue
prima mea nota mica in liceu a fost la geogra si a fost un 3 lol
si la exam la fac in sesiune la geogra am luat nota mica, adica 8 tongue

in rest nica:)))

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2625 2009-05-16 19:01:33

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

acuma daca as da bacul la geogra cred ca as trece dar cu greu rotfl
in rest n-am pb tongue

#2626 2009-05-17 19:58:10

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

a inceput sa ma streseze bacu hmm
sper sa mi revin lol
eu stau in felul urmator:
romana oral- am idee... tb sa mai repet, sa ma mai uit pe stiluri si cel mai important, sa invat sa mi controlez emotiile astea tampite diablo
engleza oral: meditatoarea zice ca`s ok... mi e putin greu sa ma exprim oral si cursiv... in scris merge mai bine
romana scris: tb sa mi mai fac cateva eseuri... in principiu aici nu mi fac probleme
geografie: stiu fix de nota 8... desi la teza si simulare am luat mai mult lol ma bazez pe ultima saptamana ... big_smile mai naspa  mi e la calculele alea de la sub 3
latina: mai am... hmm gramatica am lamurit-o, dar tb sa mi fac niste eseuri...
sport: mi e frica lol

si admiterea... la engleza fac subiecte, la gramatica nu m am apucat inca de meditatii si innebunesc...o sa ma aglomerez in ultimele saptamani neutral
eu dau la litere, la comunicare
si a doua optiune... SNSPA/ jurnalism nu ma pot decide

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2627 2009-05-17 20:15:31

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

vezi ca nu prea ai sanse sa inveti toata gramatica in cateva saptamani...mie mi se pare cam aiurea...eu m-am apucat in octombrie de gramatica si mi-e frica de mor sad

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#2628 2009-05-17 20:39:13

persifona
Vizitator

carmen, eu zic SNSPA, pt ca la jurnalism daca nu ai facut pregatire la greu, sansele sa intri in general sunt cam mici.

#2629 2009-05-17 20:56:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

yohana, nu am nevoie de f multa gramatica.. doar n o sa o iau acum cu verbul, adjectivul... stiu ca nu e tocmai ok ce fac, dar profa mea e f ocupata si nu vreau sa fac cu altcineva.ea si la scoala ne trece in cateva ore prin toate variantele de bac(sub 3)... asa ca am incredere ca o sa ma invete big_smile
persi, nu prea stiu care e faza cu SNSPA... adica eu cea mai mare incredere o am in universitate...
la snspa e adimiterea mai usoara, sau cel putin asa mi se pare mie;
jurnalismul mi se pare putin expirat...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2630 2009-05-21 01:31:16

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

la engleza oral are cineva subiectele de anul trecut?(subiecte de engleza intensiv)

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#2631 2009-06-11 10:58:02

_yohana_
Platinum member

ce ati invatat pt oral?am inteles ca sunt subiectele structurate in asa fel incat punctul C sa cuprinda studiile de caz...si acolo trebuie sa vb cel mai mult.
avea si o profa subiectele care le-am luat de la lady dar cica nu e suficient,trb sa vb mai mult sad

#2632 2009-06-11 11:42:04

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Lady, tu erai p aici cu subiectele big_smile ti-am dat un msg

Noi nu am facut deloc la clasa pt oral offtopic ne-a predat ceva despre stiluri si inca 2-3 aberatii si atat.
Cum incepem, despre ce vorbim? huh

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-06-11 11:47:07)

when the pomp lights up,you shoot.

#2633 2009-06-11 11:50:49

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu sunt inca optimista lol
la romana oral: nu stiu stilurile, nu stiu aproape nimic, dar cred ca astea se invata usor
la engl oral: nu m-am pregatit in niciun fel, dar stiu structura aia la analiza de text si in rest,sper sa ma descurc pe loc
la rom scris : m-am apucat sa invat eseurile(am inv 4, mai am vreo 16)
la geogr: stiu sub1, sub3 (mai putin calcule) si acum inv romania, aproape am terminat
la literatura universala: sunt varza... sper sa ma descurc la s1 si s2 si la eseu... probabil o sa povestesc opera si o sa mai fac comentarii aberante pe baza ei.. nu vad alta solutie
la logica: stiu cam tot , mai am putina teorie

#2634 2009-06-11 11:56:56

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Ati invatat Iona sau Dacia literara?
Personal, Iona mi se pare cea mai mare tampenie, la fel si toate aberatiile cu dacia literara si directia modernista bang  n-aveau cu ce sa umple programa sm

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-06-11 11:57:19)

when the pomp lights up,you shoot.

#2635 2009-06-11 13:01:03

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu nu am facut iona. am facut raceala.. care e o si mai mare porcarie..
la fel, nu am facut ultima noapte,am facut patul lui procust..

#2636 2009-06-11 15:23:00

skumpi
Vizitator

alexa123 a scris:

Ati invatat Iona sau Dacia literara?
Personal, Iona mi se pare cea mai mare tampenie, la fel si toate aberatiile cu dacia literara si directia modernista bang  n-aveau cu ce sa umple programa sm

Dacia Literara...Titu Mairorescu si Junimea mi`au picat mie la oral rotfl
iar Modernismu la scris  roll

la oral chiar daca deviati de la subiect lol da bateti din gura luati nota mare big_smile orice ar fi important e sa nu taceti !!!!!!!!!!! si eu am vrut sa schimb subiectu cand am vazut ce mi`a picat  roll  da am zis k incerc... nici nu bine am terminat subiectu 2 unde am vorbit la greu despre literatura si importanta cartilor rotfl si zice aia...e de`ajuns....sau mai vrei sa zici si subiectu 3 ?  angel eu : da sigur rotfl i`am zis 5 propozitii si mi`au dat 10 cu felicitari  lol
la engleza am avut niste chestii ca nici profele nu stiau f bine ce anume trb sa le zic lol isi dadeau coate...dar avand in vedere ca in fata mea au fost 2 inculte care habar nu aveau engleza si eu le`am turuit acolo tot felu... mi`au dat si alea 10 big_smile desi eu zic k nu meritam mai mult de 8-9 lol si la engleza conteaza f mult sa stii vb engleza...sa stii sa pronunti ca daca vede ca te cacai macai si nushtii lega cuvintele...nu vb cursiv nu ai facut mare lucru
iar emotiile mie mi`au disparut dupa 5 minute de la primirea subiectului... si asa sa va imaginati ca am intrat in sala si mi`am uitat buletinu si pixu rotfl de emotii ... dupa ce mi`am extras biletu...m`am pus in banca si am inceput sa scriu...scriam si tremuram ca varga lol dar apoi incetu cu incetu m`am calmat...m`am dus in fata cu capu sus...zambitoare si plian d incredere big_smile

#2637 2009-06-11 15:25:53

_yohana_
Platinum member

Iona am invatat,nuj dc simt ca asta va pica lol dupa ce am invatat-o mi se pare logica big_smile
si o sa invat si Dacia literara.sunt 2 pagini mari si late...

#2638 2009-06-11 15:55:20

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo zic sa nu va stresatai la oral. k e mai simplu decat va imaginati. yo nu mai stiu exact ce mi'a picat dar nu eram deloc sigura pe subiect si am inceput si am spus din ce mi aducem aminte ca am mai citit si la sf m'au intrebat daca vreau sa dau p sectia de uman lol si yo vroiam la ase si erau f surprinse de me rotfl m'am simtit super big_smile

si al eng inaintea mea fusesu unu care il intrebasera cum se zice la tastatura si sa numere pana la 10 doar k sa l treaca lol pe mine m a lasat sa zic doar primul subiect, al doilea nu a fost nevoie. am aratat k sunt sigura pe mine, desi nu intelegeam prea mare lucru din ce mi cereau ei acolo lol doar k am avut incredere in mine smile

la oral e usor, la scris mai greu smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2639 2009-06-11 16:36:43

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Alex2 a scris:

eu sunt inca optimista lol
la romana oral: nu stiu stilurile, nu stiu aproape nimic, dar cred ca astea se invata usor
la engl oral: nu m-am pregatit in niciun fel, dar stiu structura aia la analiza de text si in rest,sper sa ma descurc pe loc
la rom scris : m-am apucat sa invat eseurile(am inv 4, mai am vreo 16)
la geogr: stiu sub1, sub3 (mai putin calcule) si acum inv romania, aproape am terminat
la literatura universala: sunt varza... sper sa ma descurc la s1 si s2 si la eseu... probabil o sa povestesc opera si o sa mai fac comentarii aberante pe baza ei.. nu vad alta solutie
la logica: stiu cam tot , mai am putina teorie

si eu dau bacul la literatura universala dar mi-am luat o carte de la librarie cu subiectele rezolvate si mi se par mai usoare...si apropo fetele voi va faceti fituici? big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2009-06-11 16:37:16)

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#2640 2009-06-11 16:41:08

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

eu am intrat deja in criza ..panica..stres..si tot ce se mai poate..is vai de capu meu....11 zile....dumbom  dumbom  dumbom  box  box  box  box  bang  bang  bang  bang  bang

#2641 2009-06-11 18:07:05

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

dacia literara,junimea is frumoase,dar desi mi-a explikt profa cum sta treaba cu iona de vreo 20 de ori,tot un am priceput lol nasoala poveste

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.