|
Nu esti logat.
BAC , BAC , BAC-92#1730 2008-07-04 11:49:30
Re: BAC , BAC , BACoff asa e si ma gandesc cu parere de rau ca nu se va schimba nimic ba chiar va fi mai rau,acu hai sa fim seriosi ca unii prea vor totul mura in gura de ce sa citeasca un rezumat sa ia macar un 5 isi ia cartea cu subiecte rezolvate si gata,si anul trecut cand am dat eu s-a copiat mult si inca de atunci au zis ca vor face ceva dar de unde. Offline #1731 2008-07-04 11:50:36
Re: BAC , BAC , BACpai nu o sa se faca nici anul acesta si stai sa vezi la anul ce va fi ... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #1732 2008-07-04 11:51:28
Re: BAC , BAC , BACpai o sa fie din ce in ce mai rau Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1733 2008-07-04 11:53:52
Re: BAC , BAC , BACmie imi pare rau pt cei care intr-adevar invata pt ca le-o ia altii inainte cu mediile lor umflate,si sa dau un exemplu concret un fost coleg de-al meu care nu invata mai deloc,prost nu era dar nu invata a luat bacul cu 9 60 nu mai stiu dar proffesoarei de romana i-a venit rau cand a vazut:)) Offline #1734 2008-07-04 11:54:59
Re: BAC , BAC , BACda...imi amintesc legat de nota ca tot asa ne-a spus ca se afiseaza pe net si eu la 00:00 eram la net (ce minte de copil tembel ..ca net nu aveam acasa) ca nu puteam sta acasa..altii au stat toata noaptea in fata liceului cu paturi, muzica de toate si au asteptat si nimic..a doua zi la 12 le-a afisat bataie de joc "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#1735 2008-07-04 11:55:24
Re: BAC , BAC , BACasa o sa fie si anul asta si la anu' si tot asa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1736 2008-07-04 12:23:11
Re: BAC , BAC , BACla mine in scoala, unele note se stiuau de alaltaieri. cum..nush. in legatura cu unii profesori...nici nu mai am c sa zic. nu au nici o legatura cu scoala. cei mai in varsta, nu zic k nu sunt destepti dar sunt plictisiti. cum sa dai elevilor sa corecteze lucrari de la alte clase? makr dak ar fi acelasi an, dar cum imi corecteaza mie unu de a 10-a lucrarea la romana de clasa a 12-a? de unde stie el opera? Offline #1737 2008-07-04 12:43:42
Re: BAC , BAC , BACimi vine sa ma mut in alta tara ....... si asta cat mai repede "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #1738 2008-07-04 12:44:54
Re: BAC , BAC , BACeu d-aia am ales sa plec in afara,imi pare rau k nu pot studia acolo k la noi......................... Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1739 2008-07-04 12:50:57
Re: BAC , BAC , BACsistemul de invatamantl la noi e varza. pana la urma, poate e si normal k se face asa. e extrem de multa materie de invatat. de exemplu la geografie se cer multe orase. de ex, dak pik sa spui 2 orase din serbia, sau lituania etc... sunt prea multe chestii marunte ce se cer. la psihologie, avand cartea in fata si nu stiam sa rezolv unele chestii din variante Ultima oara a fost editat de iony (2008-07-04 18:45:49) Offline #1740 2008-07-04 12:56:32
Re: BAC , BAC , BACnasol rau de tot Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1741 2008-07-04 13:18:51
Re: BAC , BAC , BACca tot ati vb pe aici de nedreptati.. pfuaai..deci eu am niste nervi de si mor :f?rbannad: ...bineinteles ca din cauza sistemului asta de kkt! eu la sport am luat 9..si am cateva colege in clasa care veneau cand cum la ore..si care abia isi misca picioarele si c*** ala mare!! dar numai pt ca le cheama cum le cheama normal ca au luat 10!! si la una din alea eu le-am numarat abdomenele..si a facut 26..dar normal k ala i-a trecut 29 pe fisa! :f?rbannad: pfuaai..si puiul meu a patit la fel! are colegi care nu sunt in stare sa faca 2 flotari..dar ei au 10 si al meu care a facut si sport are 9.5! :f?rbannad: cum draq e posibil asa ceva!! :f?rbannad: Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #1742 2008-07-04 13:24:05
Re: BAC , BAC , BACasa a fost si la noi cu sportul.o porcarie Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1743 2008-07-04 13:28:01
Re: BAC , BAC , BACcredeti voi k e de rau. la mn nici nu se facea gimnastik klumea, cik erau care faceau 2 tumbe, podu de jos, abia dak reuseau lumanarea etc si au luat 10. cik nici nu se uitau profii la ele. la abdomene nu stateau sa numere, intrebau elevii cate au facut Offline #1744 2008-07-04 16:56:12
Re: BAC , BAC , BACyo de ex am avt numai comisii de treaba..da nu am copiat..la ro am dat la altii....la mate m-am consultat q o colega care nu stie nici ea prea multe...isr la info nu am avt dupa ce...nu ne-a lasat deloc la baie...asta e....sa vdm aq..ce-o fi o fi.... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1745 2008-07-04 18:06:54
Re: BAC , BAC , BACofffffffffff,cat mai este pana maine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1746 2008-07-04 18:09:26
Re: BAC , BAC , BACyo o sa innebunesc pana maine....sunt online de azi dim(adica ora 2 cand m-am trz) p edu..poate poat...da nu... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1747 2008-07-04 18:11:45
Re: BAC , BAC , BACsi eu la fel.am frecat un edu dar srie acolo k de maine dimineata vor fi actualizate Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1748 2008-07-04 18:18:28
Re: BAC , BAC , BACpoate sa zica si k actualizeaza site-ul si poimane yo tot sper si tot il frec Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|