|
Nu esti logat.
Risc de sarcina?#1 2007-06-11 21:26:00
risc de sarcina?Acum cateva zile, mai exact luni seara si marti am luat antibiotice, dupa care le-am intrerupt, iar pastilele anticonceptionale le-am terminat sambata seara, iar acum sunt in cele 7 zile de pauza, si asta seara am facut sex, fara vreo alta metoda de protectie suplimentara, in cazul acesta exista vreun risc de sarcina? mentionez ca iau anticonceptionale de 8 luni. Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #2 2007-06-11 21:52:44
Re: risc de sarcina?scuze de intarziere, cuminol 500mg, contine ciprofloxacina Ultima oara a fost editat de julia23 (2007-06-12 09:45:50) Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #3 2007-06-12 09:46:20
Re: risc de sarcina?deci, exista risc de sarcina? Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #4 2007-06-12 10:45:13
Re: risc de sarcina?julia... poate nu... dar de ce nu ai intrebat INAINTE sa faci prostia? sau de ce nu ai folosit prezervativ? plus ca antibioticele se iau 5-7 zile, nu 2... Nobody home Offline #5 2007-06-12 10:49:28
Re: risc de sarcina?julia, sa inteleg ca ai luat antibiotice in timp ce luai si contraceptivele? pe care le-ai terminat citeva zile mai tirziu?.....probabil ca nu e risc de sarcina....insa sincer cred ca ar fi cazul sa gasesti alta modalitate de a descarca adrenalina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-12 10:57:16
Re: risc de sarcina?pai trebuia sa iau antibioticele 5 zile, dar nu le-am putut lua pana la capat intrucat nu ma simteam bine, ma durea f tare stomacul, aveam ameteli si nu puteam sa invat, a fost ceva pe moment, la noi nu se intampla f des sa facem sex:D pt ca el este mai tot timpul plecat si cand se intoarce ori este obosit ori f stresat si nu am vrut sa-i stric bucuria, dar nu m-ati lamurit ar trebui sa iau postinor? Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #7 2007-06-12 11:00:20
Re: risc de sarcina?nu, nu lua Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-12 11:09:05
Re: risc de sarcina?multumesc pentru ajutor. Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|