|
Nu esti logat.
Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-ma#1 2007-06-12 11:45:23
Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-maEu sufeream de o acnee.Nu foarte grava,dar oricum pentru orice fara e neplacut.Am folosit un timp(aprox 1 an) Zineryt.Nu stiu daca ati auzit de el,e un produs farmaceutic si la mine a dat rezultate.Doar ca trebuie sa-l folosesc continuu(1 luna apoi o luna pauza apoi iar sa revin) si putin usuca pielea.Acum,cineva mi-a zis de Brevoxyl.Mi-am cumparat azi de la farmacie, si am citit prospectul.Mi s-a facut frica.Am intrebat-o pe farmacista daca il pot folosi pentru acnee,la tipul meu de ten si mi-a zis ca da doar sa aplic pe zonele cu cosuri,pe cosuri pentru ca usuca foarte tare.Acuma,vreau sa va cer voua parerea,care stiti despre el,ati auzit cumva ca poate provoca ceva pe fata etc.Va rog mult sa ma ajutati si in problema aceasta.Multumesc Offline #2 2007-06-12 11:47:07
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-macasiana, eu nu stiu nimic despre el...imi pare rau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-12 15:44:22
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-masi prietenul meu l-a folosit, dar a renuntat la el intrucat era f puternic, unguentul este bun pt ca iti curata fata, dar acum depinde de fiecare, eu zic sa-l incerci totusi Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #4 2007-06-12 16:22:26
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-maeu am folosit brevoxyl - la recomandarea dermatologului!!! - timp de vreo 4-5 luni. Tratamentul e mai complex: se da cu brevoxyl 1data/2 zile seara, inainte de culcare, dimineata se aplica o crema de fata cu filtru solar ridicat (si nici nu ai voie expunere la soare cat folosesti brevoxyl), concomitent cu luarea de pastile cu zinc. Brevoxylul ajuta la "strangerea" impuritatilor - de aceea e posibil la inceput sa-ti apara si mai multe cosuri - asa e normal, cica - dupa 2 saptamani de tratament urmand sa mergi la dermatolog sa-ti curete acele cosuri...de care tu nu ai voie sub nici o forma sa te atingi (sa le spargi etc. - )Eu tratamentul asta l-am urmat si mi-a facut tenul super...Dar la acnee e bine sa mergi tu la dermatolog si sa-ti prescrie tratament adecvat pentru tine... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #5 2007-06-13 12:35:04
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-maPoti folosi Brevoxyl daca urmezi niste reguli simple. Asa cum a spus si nicolle_rox, trebuie sa eviti soarele si sa folosesti o crema de protectie cu factor ridicat, din gamele ce se vand numai in farmacii. La inceput (1-2 saptamani) foloseste-l o data la doua zile (seara) dupa care poti sa-l aplici si in fiecare seara. E important sa urmaresti si reactia ta, personala, si sa amani o zi sau doua aplicarea in cazul unei iritatii serioase. Trebuie sa ai grija si la hidratare atat interna (bea 2-3 litri de apa pe zi) cat si externa. Daca crema cu factor solar pe care o alegi este una hidratanta atunci nu mai e necesara si o alta crema. Daca, insa, observi ca fata iti este tot uscata, inseamna ca ai nevoie sa mai folosesti si o alta crema foarte hidratanta si emolienta seara, dupa o ora de la aplicarea Brevoxyl-ului. Intotdeauna sa astepti 20-30 de minute dupa ce ti-ai curatat fata (cu un produs cat mai bland, nu cu sapun! ) pana sa aplici Brevoxyl, pentru ca va patrunde mai adanc in piele daca fata e inca "umeda" si, implicit, iritatia va fi mai mare. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-15 17:32:35
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-maClaudia99...eu m-am facut in final cu el pe fata.Acuma nush poate n-am aplicat eu destul(am pus o cant fff mica-pe varful degetelor) dar n-am vazut nimic.Nici o iritatie,nimic.Doar ca dupa cateva ore mi-e fff unsa fata(eu am ten gras) dar e ca si cum mi-ar scoate "grasimea" din pielea fetei...habar nu am ce este,adica nu m-am iritat,nimic.O fi pt faptul ca am aplicat in cant f mici?Nu stiu cum sa pun.Mi-a fost si f frica.Cred ca am sa renunt la el daca e asa periculos.Si ce crema cu protectie sa iau?Cum se numeste?Eu ma demachiez cu lapte Doina ca mi se pare bun si apoi ma dau cu Brevoxyl.Ce ar trebui sa mai fac ca sa nu mai fiu in pericol?Ms mult Offline #7 2007-06-18 23:50:22
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-maScuza-ma Casiana pentru intarzierea raspunsului, poate ai si rezolvat preoblema deja...Eu parca am pus, progresiv, de la un bob de mazare pana la 2 cm de crema. In ceea ce priveste crema de protectie, poti sa-ti alegi, in functie de pret intre gamele Avene, Vichy, La Roche Posay, Bioderma Ducray sau Roc. Mai ieftine dar posibil comedogene (astupa porii) sunt cele de la Garnier sau L'Oreal. Cele mai putin grase sunt Photoderm AKN de la Bioderma, Emulsie fotoprotectoare de la Avene, Gel-crema de la Ducray, Emulsie Shaka-Shaka de la Vichy...Oricum factorul de protectie trebuie sa fie intre 20-30. Intra pe site-ul unui lant de farmacii din apropriere si vezi ce preturi au. Poti sa ceri si consultanta in farmacie daca nu te poti decide. Offline #8 2007-06-19 15:59:33
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-maMersi mult Claudia. Offline #9 2008-02-22 09:37:52
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-maBuna...eu iau brevoxyl de 2 zile ..efectele sunt miraculoase...dar nu il lua fara acordul medicului ..eu am fost la dermatologie si mi-a prescris...Brevoxyl ...zineryt si doxicilina...brevoxyl si zinerit de 2 ori pe zi dimineatza si seara iar doxicilina la pranz...Brevoxylu este un unguent extrem de puternic...trebe aplicat in strat foarte subtire si doar in zonele cu probleme...cosurile mele trec de la o zi la alta ..Este chiar miraculos..iar eu extrem de fericita in sfarsit pot purta o bluzita mai decoltata sau cu spatele gol..sa nu mai vorbim de fata..Eu am aplicat de 3 ori pana acuma..si se vad rezultate de la o zi la alta ..pe fatza aproape ca am scapat ...mai am cele care sunt sub piele ..care se vor duce in curand ..deja se vede cum trec...daca nu mergetzi la medic..macar cititi prospectul cu atentie...petele rosii...senzatie de arsura sunt una din reactiile lui..in prospect scrie mult mai mult ..avetzi grije sa nu facetzi supradozaj ca nu e de bine...ti se deshumeaza pielea ...strat subtire si exact numa in zonele cu probleme...eu am gresit si am dat pe langa si ma usturat o zi intreaga ..sa nu mai vorbm ca mi-am atins prietenu pe fatza ( el are tenul super curat ) sia trebuit sa se spele de usturime...Este foarte bun..dar folosit cu precautie si neaparat cu acordul unui medic ..Va urez succes in acest tratament ...la mine functioeaza perfect...cand zic asta ma simt ca in reclama la Activia...dar e pe bune... Apropo pentru cei care nu stiu ..este in jur de 20,00 Ron un tub eu l-am gasit la farmacie in Brasov caci de acolo sunt ...probabil acuma se gaseste peste tot ......Si totusi daca ma puteti ajuta ..am o nelamurire ...ma strange fatza ingrozitor ..sa uscat teribil ..oare e bine sa aplic ziua intre tratamente putina crema sa mai hidrateze?..si daca da ..de care? va multumesc Ultima oara a fost editat de Art3mis (2008-02-22 09:40:20) Offline #10 2010-05-29 10:29:01
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-ma
Buna!Si eu am probleme nu foarte grave cu acneea si as dori sa-mi spui si mie cat costa acest Brevoxyl pe baza de peroxyd gel si de unde il pot achizitiona!MArturisesc ca sunt din Bucuresti si am folosit si eu zynerit vreme de cateva luni,mi-a trecut aproape definitiv insa apoi a recidivat! Offline #11 2010-06-17 21:03:54
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-mabuna! eu am folosit brevoxyl si a intrecut toate asteptarile mele. initial l-am folosit exact cum scria acolo - sa pui crema doar pe cos, dar vazand ce efecte spectaculoase am avut, am incercat si pe zona T si iti spun ca mi s-au dus pincte negre,porii mi s-au mai inchis si am un ten de invidiat. insa nu te astepta sa ai rezultate de pe o zi pe alta, cosmeticiana mi-a spus ca tb sa il folosesc 3 luni ca sa am efecte de durata. eu ma dau seara cu el dupa ce mi-am curatat fata, dupa ce te dai pe cos cu el (atentie sa nu dai in jurul ochilor, si pe buze) o sa simti ca te arde putin si se va inrosi si pielea. sa nu te sperii ca e ceva obisnuit asa tb sa se manifeste, insa neaparat dimineata sa folosesti o crema hidratanta ( eu am hydreane legere -la roche posay si ti-o pot recomanda este pentru ten mixt dar face minuni in ceea ce priveste hidratarea tenului). Offline #12 2010-06-25 15:40:34
Re: Am o intrebare,de fapt o problema.Va rog ajutati-mabuna fetele. am o problema. imediat dupa menstruatie m-au luat usturimile si anume intre labii. m-am uitat cu oglinda si am vazut 2 dunci rosii. asa patesc mereu dupa menstruaite. am fost la medic mi-am facut analizele si anume cultura de col si urocultura. la cultura de col medicul meu mi-a nzis ca nu mi-a iesit nimic. in schimb la pipi mi-a iesit infectie cu e-colii si conform antibiogramei mi-a dat ciprinol 1 la 12 ore si urinal tot 1 la 12h. precum si multa apa plate sa beau. inainte de menstuatie mi-a dat ovule cu giniel timp de 10 zile si crema pt labii dimineta cu bepanthen si sera cu pimafucort. am urmat tratamentul cu aceste creme si giniel. acum iau tratament cu ciprinol si urinal sunt in a 2 zi. intrebarea mea este iritatia de pe labii poate sa fie de la infectia urinara ? am inceput sa iau metronidazol pentru ca nu mi-a dat antimicotic, este bine? sa-l mai iau sau nu metronidazolulu? imi este teama de candida plus ca ma omoara cand fac pipi ma ustura de mor labiile de la iritatie. doctora mi-a zis ca am o dermatita,. am incercat inainte si cu clotrimazol si meclon, lomexin, nu ma lasa deloc iritatia. am inceput sa mananc iaurt mai mult. pot lua biotics in loc de metronidazol? mentionez ca dupa ce ma spal nu ma mai ustura deloc labiile. va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. va multumesc mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|