|
Nu esti logat.
Vaccinul impotriva cancerului de col uterin-2#20 2007-06-17 22:34:35
Re: vaccinul impotriva cancerului de col uterindaca nu stiu mamele voastre, mergeti singure la un cabinet particular de ginecologie,faceti pap-ul (este 55lei) si apoi mergeti cu mamica linistite pt ca voi stiti ca totul e ok. Iar daca nu vreti sa afle ca nu mai sunteti virgine incercati sa aflati la ce cabinet o sa mergeti si dati o fuga pana acolo si puneti-o in tema pe doctora respectiva....eu am apelat la chestia asta cand aveam 17 ani si a vrut mama sa mearga cu mine la doc Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #21 2007-06-19 13:00:00
Re: vaccinul impotriva cancerului de col uterinsi eu sutn in situatia lui amv...vrea mama sa-mi faca vaccinul...dar numai la papanicolau poate vedea daca esti sau nu virgina,nu?sper totusi daca ma duce sa dau de un doctor dragut care sa nu ma dea de gol Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-06-19 13:01:45) expect the worst , hope for the best! Offline #22 2007-06-19 13:01:55
Re: vaccinul impotriva cancerului de col uteringinecologul, daca tu ii spui ca esti virgina, nu are cum sa verifice...nu e abilitat sa puna diagnostic de virginitate si nu are voie sa faca examen vaginal...ca nu cumva sa te dezvirgineze el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-06-19 13:03:32
Re: vaccinul impotriva cancerului de col uterinpai si la papanicolau nu isi da seama ca nu mai sunt virgina? expect the worst , hope for the best! Offline #24 2007-06-19 13:04:41
Re: vaccinul impotriva cancerului de col uterinmai oana_....o fi de la caldura......ca sa iti faca papa-nicolau trebuie sa puna valvele si sa recolteze de la nivelul colului....NU ARE VOIE SA PUNA VALVELE...ce nu intelegi?????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-19 13:05:59
Re: vaccinul impotriva cancerului de col uterincred ca de la caldura m-am mai linistit,ms mult doctoressa expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|