|
Nu esti logat.
Unde plecam in vacanta/concediu?-2#20 2007-06-13 19:54:13
Re: unde plecam in vacanta/concediu?eu am mai multe planuri...munte, la tara, Germania si Grecia...sper numai sa am timp de toate ca mai vreau sa si muncesc vara asta happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-06-13 19:54:37
Re: unde plecam in vacanta/concediu?ma bucur ca ziceti ca e super in Germania..ca sambata viitoare plec la Munchen doar cu prietenul si stam o saptamana.si vreo cateva zile pe drum..sper sa fie ok Offline #22 2007-06-13 19:58:05
Re: unde plecam in vacanta/concediu?e super in Germania...eu prin Munchen n-am ajuns inca...mai mult nordul l am vizitat pana acum...sper sa ajung vara asta...sa ne spui cum a fost happy with him...inlove with him... Offline #23 2007-06-13 20:11:42
Re: unde plecam in vacanta/concediu?cele care ajungeti in germania...luati un tren pana in amsterdam...face toti banii mai ales din nord - faceti o ora mami de minuni Offline #24 2007-06-13 20:16:57
Re: unde plecam in vacanta/concediu?da, crys-ty-na, o sa va povestesc. din pacate, motivul pt care ma duc nu e unul fericit(finuta mea de 4 ani se trateaza acolo de cancer), dar vrem sa mai uitam de suparare si sa ne simtim bine cu totii, pe cat posibil. Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-13 22:08:42
Re: unde plecam in vacanta/concediu?Eu sper sa plec o saptamana pe litoralul bulgaresc.. cu prietenul si gashca.. sper sa reusim si nu doar sa trancanim aiurea ca anul trecut. Apoi cateva zile la SIbiu cu ai mei si inca cateva zile pe langa Paltinis cu niste prieteni de pe alt forum. Plus o saptamana la tzara. Cam atat. #26 2007-06-13 22:48:36
Re: unde plecam in vacanta/concediu?eu am gasit cazare super ieftina in costinesti(am fost si anul trecut,si stiu conditiile-care sunt super)si ma duc 7 zile cu el si cu prietenii. At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #27 2007-06-13 22:53:48
Re: unde plecam in vacanta/concediu?pe 21 iunie plec la Paris cu parintii mei si cu iubitul,stam 6 zile:) in perioada asta isi pot lua parintii mei concediu...dar de ziua iubitului,pe 25 iulie mergem la mare,10 zile in gasca:D cand vin de la Paris am sa pun poze si eu poze:p Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #28 2007-06-13 22:56:47
Re: unde plecam in vacanta/concediu?ca veni vorba de Paris...sora mea vitrega e avocata in Franta si cand am fost in vizita,m-a luat la masa in turnul Eiffel si cand mancam noi acolo..observam o gloata de japonezi in jurul unei mese care tot faceau poze..pana la urma am vazut k era Keanu Reeves:D am facut poze cu el..si acum le mai am in camera:))inramate At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #29 2007-06-13 23:19:58
Re: unde plecam in vacanta/concediu?eu sper sa am bani sa merg macar un weekend la mare ca anul trecut nu am ajuns si imi pare nespus de rau ca iubesc marea fffff mult Avem 1 an si 5 lunite Offline #30 2007-06-13 23:40:55
Re: unde plecam in vacanta/concediu?
Ce pacat ca mi-am taiat unghiile,n-am cum sa le bag in gat....wheeeeeaa ...Keanu Reeves :-> Offline #31 2007-06-14 00:32:50
Buget restrans si algeti Romania?? Mamaia?? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #32 2007-06-14 07:14:00
Re: unde plecam in vacanta/concediu?alexandra eu sunt din Sibiu..si crede-ma...nu prea ai ce vedea Offline #33 2007-06-14 08:20:38
Re: unde plecam in vacanta/concediu?in ungaria-austria cu ai mei si mai apoi la mare cu al meu si cu prietenii... Ultima oara a fost editat de pokemon (2007-06-14 08:21:16) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #34 2007-06-14 09:46:49
Re: unde plecam in vacanta/concediu?cine stie o oferta buna pt vara asta...in grecia?si cu ce agentie? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #35 2007-06-14 10:54:39
ai fost recent la Baile Felix? eu vreau sa le fac cadoul parintilor mei,sa se mai relaxeze si ei...plus ca as vrea sa stiu daca iti poti "cumpara" dinainte (cam odata cu biletul la hotel) si tratamentele pe care vrei sa le faci,sau numai acolo de fata se poate? nu vreau sa le dau bani alor mei sa mearga la tratament,ci vreau sa platesc tot ei doar sa se relaxeze,nu sa isi bata capu.... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #36 2007-06-14 13:05:23
Re: unde plecam in vacanta/concediu?eu cand am fost mai demult am platit, de fapt bunica mea a platit, totul de inainte, acolo cand am ajuns am fost la doctor unde mia recomandat ce tratamente sa fac Offline #37 2007-06-14 13:07:47
Re: unde plecam in vacanta/concediu?ce frumos de voi ca aveti posibilitatea sa vizitati atatea tari!si eu am iesit din tara o singura data la mare in Turcia si a fost o experienta de neuitat.anul acesta e primul cand merg fara parinti in vacanta asa ca mai mult ca sigur ma voi distra,dar mergem tot la noi la mare.speram ca la anul sa avem posibilitati mai multe si sa mergem in Grecia Offline #38 2007-06-14 13:16:05
Re: unde plecam in vacanta/concediu?yo n-am iesit deloc din tara si vreau atat de mult ( poate la anu :-< Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-06-14 13:16:17) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|