|
Nu esti logat.
Veruci pe fata#1 2007-06-13 11:04:21
veruci pe fataa avut cumva cineva de pe forum asa ceva pe fata? am fost la dermatolog mi-a dat niste pastile si o solutie sa ma dau pe fata dar nu mi-au trecut . mi s-a zis ca sunt de natura virala dar....nu mai stiu ce sa zic :(daca cineva a avut cum v-ati tratat? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #2 2007-06-13 12:58:45
Re: veruci pe fatade ce nu te intorci la dermatolog???? eu asta as face Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-13 14:47:54
Re: veruci pe fatam-am intors la ea,chiar ieri am fost.....si mi-a dat zynerit...ele nu sunt foarte vizibile si sunt pe tample si putzin de tot inspre zona barbiei....de trecut de la sine nu cred ca vor trece...astept cu zyneritul asta sa vad... don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|