|
Nu esti logat.
Parul-70#1312 2011-11-12 20:21:16
Re: parulclar ca nu trebuie lasat de izbeliste; dar de aia tratamentele trebuie repetate, pt ca nimic nu ii repara "structura" ci doar infrumuseteaza exteriorul acoperind firul cu substanta X care-l protejeaza de agresiuni. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #1313 2011-11-12 20:25:13
Re: parulnu stiu, diferenta nu e chiar asa mare cred ca mai mult reflexele sunt de el, pe negru albastrui nu prinde mai nimic si decapaj nu fac nici moarta. chiar abia astept maine afara sa vad cum se vede, ca eu in casa am numai lumina chioara Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1314 2011-11-12 20:29:12
Re: parulpai nu ma fac inca pt ca ar comenta maica-mea instant ca imi distrug parul, ca nu-mi sta bine, ca vai ce frumusete de par am avut si din astea si n-am chef de scandaluri mi-a facut circ cand m-am facut cu un nuantator roscat, si am uitat manusile in baie am stat 2 ore s-o conving ca era de fapt o masca cu rodie, si de aia erau manusile rosii daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #1315 2011-11-12 22:09:10
Re: parulAnca iata ca ne intanlim si aici in legatura cu Vit. E lichida, nu sunt sigura dar s-ar putea sa existe fiole.Imi amintesc ca am intrat o data intr-un magazin de cosmetice si zic eu ca era Vit. E.Zilele urmatoare incerc sa ajung la magazinul respectv si promit sa te anunt.Multumesc pentru sfaturi in legatura cu masca de par, eu ulei de ricin am mai folosit anul trecut dar il puneam de la radacina pana la varfuri, practic de ce nu trebuie pus la varfuri? ingrasa parul sau de ce? Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-11-12 22:10:22) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #1316 2011-11-13 08:27:18
Re: parulda cine a zis ca nu trebuie pus la varfuri? daca era sa ingrase ingrasa pus la radacina. pune-l unde vrei tu, rau nu face Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#1317 2011-11-13 09:08:30
Re: parulde c?nd mă fac cu henna, am scăpat de mătreaţă şi am mai mult volum din cauză că planta a acoperit firul de păr cu un strat translucid roşiatic.. e cam multă muncă.. stau 12 ore cu punga pe cap Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #1318 2011-11-13 11:43:55
Re: parulYoyo, barbatii nu prea disting culorile in general, dar nuantele ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #1319 2011-11-13 11:45:45
Re: paruldrept, kaereste daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #1320 2011-11-13 11:47:55
Re: paruleu nu mai zic nimic in lumina sunt chiar cu reflexe superbe al meu desi are ochi de soacra, dat fiind ca ani de zile m-a crezut naturala ..... arata ca barbatul tot barbat e Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1321 2011-11-14 10:10:07
Re: parul
poti sa il pui si la varfuri, doar ca nu stiu sa ajute cu ceva. mai degraba pui ulei de masline pe lungimea firului de par, pt ca acela chiar are efecte vizibile. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-11-14 10:10:43) Offline #1322 2011-11-14 20:22:36
Re: parulFetelor ,am o intrebare : Care bigudiuri credeti ca sunt mai bune? Cele care se incalzesc in apa,sau dealea normale din plastic? Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #1323 2011-11-14 20:24:16
Re: parulcora,de cat timp nu mai bagasei negru in par? Offline #1324 2011-11-14 20:37:11
Re: parulVai cat imi doresc sa ma fac bruneta, dar asta la vara cand sunt mai ciocolatie ca acum mi se pare ca am tenul prea alb ca sa bag brunet, si in plus nu cred ca mai scot brunetul din par, o colega s-a vopsit si cand a inceput sa se duca din culoare parca avea matura in cap, culoarea ei inainte de asta fiind un saten deschis... Offline #1325 2011-11-14 21:00:52
Re: parulbia cam de o luna, la sf lui septembrie m-am vopsit ultima data. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1326 2011-11-14 22:51:11
Re: parulcora,si chiar ti-a iesit din negru asa cum arata pe cutie,uniform,pe tot parul? GOOOOOOOD,spune-mi ca da Offline #1327 2011-11-15 06:48:41
Re: parulaaaa sa zicem ca da in casa se vede tot negru, afara in soare se vede nuanta schimbata, logic se vede mai mult la radacina, insa pe toata lungimea am nuante, reflexe ciocolatii. nu stiu cum sa iti explic..... cel mai bine cand ne vedem pentru masca ma vezi Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1328 2011-11-15 08:24:05
Re: parulEu nu am mai bagat negru de 3 luni poate am ceva mai mult noroc Offline #1329 2011-11-15 22:42:21
Re: parulfetelor, mama mea a schimbat samponul de la unul cu SLS (de la Dove), cu unul fara SLS (de la LifeCare). de cand a schimbat samponul i se descuameaza scalpul in bucatele mai maricele si vizibile, cu toate ca samponul e antimatreata. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #1330 2011-11-16 07:02:41
Re: paruleu am păţit de la pantene aqua light... am făcut o mătreaţă mare şi oarecum uleioasă... Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|