homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt foarte ingrijorata!!!!!heeellpppp!!!

#1 2007-06-14 17:47:27

justmeandyou
New member
Inregistrat: 2007-06-14

sunt foarte ingrijorata!!!!!heeellpppp!!!

sunt pt prima oara pe acest forum ,pana acum doar am citit ce ma mai interesa, dar acum sunt cam ingrijorata si am nevoie de un raspuns, va rog!!
Sa incep cu inceputul: iau pilule Janine de vreo 4 luni, luna trecuta datorita unor imprejurari nefericite am fost nevoita sa iau si Postinor 2 si un pic mi-a venit mai repede ciclul cu vreo 2 zile; eu am continuat in mod normal cu pilulele, apoi cu pauza de 7 zile si am inceput folia urm(adica ultima pe care am luat-o pana astazi); in timpul acestei ultime folii am tot luat ceva pastile din motive dermatologice(pt. o dermatita de contact  -prednison, apoi pt o alergie - aerius) si inca un fel de medicamente ceva pt rau de masina -emetostop.
Problema mea este acum urm: sunt in cele 7 zile de pauza mai exact a 5 a zi si inca nu mi-a venit ciclul.
AR TREBUI SA IMI FAC PROBLEME????????Oare vreunul dintre medicamentele de mai sus au interactionat cu antibebele si ar fi trebuit sa folosim protectie suplimentara???Sa fac un test???
Doctoressa te rog mult sa imi raspunzi si mie cat de repede se poate, ca nu stiu ce sa fac, sa mai astept sau....???
Multumes frumos!

#2 2007-06-14 19:33:55

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: sunt foarte ingrijorata!!!!!heeellpppp!!!

dupa postinor ai avut menstruatie? daca da, nu iti face griji. asteapt-o. daca nu, acum cat timp l-ai luat? daca l-ai luat acum mai mult de 3 saptamani, fa un test de sarcina.

Nobody home

#3 2007-06-14 19:36:14

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

niciunul dintre medicamente nu interactioneaza pilulele. Explicatia ar putea fi dereglarea in urma postinorului. insarcinata nu prea ai cum sa fii...

#4 2007-06-15 07:08:33

justmeandyou
New member

multumesc mult pentru raspuns.....dupa postinor am avut menstruatie cu vreo doua zile mai repede decat trebuia in mod normal.....astazi este deja a 6 a zi si ....inca tot nimic....maine ar fi ultima zi din cele 7, daca tot nimic ar trebui totusi sa fac un test de sarcina??.....este posibil sa nu vina deloc si apoi de duminica sa incep folia uramtoare in mod normal.....sau ce ar trebui sa fac??

#5 2007-06-15 11:36:45

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

foarte curioasa sunt daca medicului care ti-a dat prednison(hormon steroidian) i-ai zis ca iei contraceptive....nu ti-a scazut protectia contraceptiva...insa ce bombardament hormonal ai facut....de aceea nu iti vine menstra

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-06-15 17:09:47

justmeandyou
New member

doctoressa, adevarul este ca nu i-am zis....nu m-am gandit....de cand iau pastilele nu am mai luat alte medicamente si....efectiv nu m-am gandit atunci pe loc....si inseamna ca se poate sa nu imi vina deloc de data asta sau la ce ar trebui sa ma astept??....trebuie sa fac test de sarcina sau sa iau in continuare pastilele?
Multumesc frumos pentru raspuns...totusi m-am mai linistit un pic atunci smile....te rog frumos doctoressa sa imi spui daca sa fac testul sau nu si daca pot sa iau in continuare pastilele.....si multumesc inca odata

#7 2007-06-15 17:12:32

alexia
Addicted member

doctoressa a scris:

.nu ti-a scazut protectia contraceptiva...

dupa parerea mea, asta inseamna ca NU ai risc de sarcina si deci, un test este inutil.
Poti continua pastilele.

#8 2007-06-15 17:15:09

justmeandyou
New member

multumesc mult alexia....asa o sa fac....acum chiar ca stau mai linistita! smile.....foarte de mare ajutor mi-a fost faptul ca m-am inregistrat pe acest site si am intrebat! smile

#9 2007-06-15 17:17:02

alexia
Addicted member

smile cu placere! ne bucuram ca ti-am fost de ajutor si te asteptam la noi, nu numai cu probleme smile .

#10 2007-06-18 12:38:55

justmeandyou
New member

doctoressa, te rog spune-mi ce sa fac....am inceput deja folia de pastile de aseara....si nu am avut menstruatie deloc in cele 7 zile de pauza....sa fac un test de sarcina totusi sa stau linistita sau sa astept urmatoarea "pauza" de 7 zile??

#11 2007-06-18 12:41:29

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

fa daca vrei testul ala de sarcina....
nici nu stiu ce sa iti zic sa faci...ai inghitit hormoni cu pumnul...ia folia asta si daca nici in pauza viitoare nu vine ne mai gindim

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2007-06-18 12:45:44

justmeandyou
New member

multumesc foarte mult!...o sa fac totusi testul....asa sa stau eu linistita si o sa revin la urmatoarea pauza daca se mai intampla ceva....si o sa fiu mai atenta ce medicamente o sa inghit de acum incolo! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.