homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastiluta uitata :(

#1 2007-06-15 10:58:37

krist3n86
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-03-24

pastiluta uitata :(

buna ziua! va rog frumos daca sa poate sa ma ajutati... iau Yasminelle de vreo 8 luni (am facut pauza de o luna dupa 6 luni, asa au fost circumstantele).am luat pastilele pana acuma asa cum trebuie si la ore relativ identice (22.30),....dar dupa menstruatie...in a 8-a zi am luat prima pastila din folie(asa cum trebuia), insa nu am luat-o pe cea de-a 2-a...si au trecut cele 12 ore.le iau pe amandoua diseara, insa ma interesa daca duminica de exemplu,daca o sa am contact sexual..sunt protejata. ??? si inca o intrebare...yasminelle-ul ce tip de contraceptive sunt? (au pospectul in germana si nu prea stiu sa traduc)

#2 2007-06-15 11:05:16

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: pastiluta uitata :(

daca au trecut 12 ore decand ai luat ultima pastila trebuie protectie suplimentara (prezervativ) 7 zile. deseara le poti lua pe amandoua sau si akuma o poti lua pe cea uitata si deseara o ie-i pe cea de astazi.
daca ai contact sexual duminica iti sugrez prezv.,iti trebuie protectie suplimentara...
   despre yasmine nu stiu ce sa iti spun,cauta pe prima pagina a forumulu-i,poate scrie acolo.

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#3 2007-06-15 11:13:46

krist3n86
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-03-24

multumesc pt raspuns.... yasminelle nu yasmin big_smile  vroiam sa stiu ce tip de pilula este...pt ca am vazut k sunt vreo 3 tipuri de pastilute

#4 2007-06-15 11:24:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e monofazic, ultramicrodozat...cred....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.