|
Nu esti logat.
Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mine-2#20 2007-06-16 12:47:44
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mineBuna tuturor! Am tot citit pe forum o gramada de chestii foarte interesante care sincer mi-au schimbat parerile gresite pe care le aveam despre anticonceptionale. in urma unui control am descoperit ca am sindromul ovarelor polichistice si mi-au fost prescrise anticonceptionale Yasmine. Intrebarea, cam prosteasca ce-i drept, este in legatura cu protectia lor impotriva sarcinii. Prin urmare, daca sunt loate corect, ele ma vor proteja si de sarcina si-mi vor rezolva si pb chisturilor?! Logic as ar fi si asta si cred insa am nevoie de o confirmare (sunt noua in clubul fetelor care iau anticonceptionale si putin cam disperata ). Va multumesc mult! Offline #21 2007-06-16 12:48:48
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mineBuna tuturor! Am tot citit pe forum o gramada de chestii foarte interesante care sincer mi-au schimbat parerile gresite pe care le aveam despre anticonceptionale. in urma unui control am descoperit ca am sindromul ovarelor polichistice si mi-au fost prescrise anticonceptionale desorell. Intrebarea, cam prosteasca ce-i drept, este in legatura cu protectia lor impotriva sarcinii. Prin urmare, daca sunt loate corect, ele ma vor proteja si de sarcina si-mi vor rezolva si pb chisturilor?! Logic as ar fi si asta si cred insa am nevoie de o confirmare (sunt noua in clubul fetelor care iau anticonceptionale si putin cam disperata ). Va multumesc mult! Offline #22 2007-06-16 12:50:50
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe minece faceti fratilor? doua id-uri - acelasi mesaj? acelasi raspuns oricum... mami de minuni Offline #23 2007-06-16 12:54:36
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe minedar care e raspunsul??? Offline #24 2007-06-16 12:57:04
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mine
mami de minuni Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-16 13:48:11
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mineannydulcica, nu iti inteleg logica. ai intrebat, ti s-a raspuns, ai multumit si apoi iar ai postat aceeasi intrebare. Nobody home Offline #26 2007-06-16 13:53:53
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mineam avut o geseala de calc Offline #27 2007-06-16 14:05:59
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mine
din cate am citi eu chiar daca nu ti-a curs sange nu mai esti virgina pt ca te-ai culcat cu el.daca nu ti se rupe himenul in urma contactului sexual nu inseamna ca inca esti virgina. expect the worst , hope for the best! Offline #28 2007-06-16 15:24:16
Re: Am o nelamurire...ajutati-ma si pe mineofftopic: S-a intamplat ceva ciudat. Mesajul cu actiunea "Dubla" a anticonceptionaleor a fost trimis de mine, de pe acest id si tot eu am multumit. Dar mesajul trimis de annydulcica...nu-mi apartine! Forte ciudat... Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|