|
Nu esti logat.
Sa fie de la anticonceptionale?#1 2007-06-15 20:55:44
sa fie de la anticonceptionale?iau anticonceptionale de vreo 19 zile...ink nu am terminat prima folie si azi am observat k am avut o secretzie alba laptoasa care nu prea ave miros..eu am mai avut o candida descoperita la lama dar...am tratat si a trecut...ma gandesc acu` o fi candida sau anticonceptionalele? si tin sa precizez ca am citit mult pe forum in legatura cu candida si chiar voi spuneati ca simtiti mancarimi...mie chiar daca mi s-a pus diagnosticul acesta..nu prea am avut simtome... Ultima oara a fost editat de tzontzonik (2007-06-15 21:33:27) doua puncte ics:D Offline #2 2007-06-16 23:38:16
Re: sa fie de la anticonceptionale?Buna..nu e o parere de "doctor" pt ca nu sunt dar parerea meaca ar trebui sa mergi la ginecolog la orice semn suspect. Multe boli nu dau nici un simptom si pot avea efecte grave daca sunt netratate. O schimbare a consistentei Offline #3 2007-06-17 00:06:06
Re: sa fie de la anticonceptionale?mergi si fa o lama...modificarea secretiei e semn ca ceva nu e bine... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-06-18 12:36:29
Re: sa fie de la anticonceptionale?sambata am inceput o noua folie de yasmin, intrand in a 3-a luna de utilizare...azi se face fix o saptamana de cand am migrene in fiecare zi. sa fie de la AC? am citit ce scrie in prospect...ca poate fi semn de tromboza...chestia e ca eu sufar de mica de migrene. Asta toamna am fost la neurolog, am facut o tomografie, nu a iesit nimic rau, se pare ca e congenital...am facut tratament cu cerebrolysin si nootropil si imi este mult mai bine...Chestia e ca desi inainte erau mult mai puternice, migrenele ma tineau o zi, f.rar 2 zile...Acum am o saptamana...nu ma doare foarte tare, dar destul...e prima oara cand ma tin asa de mult...in timpul zilei iau calmante (quarelin, nurofen) si trece..dar dimineata ma trezesc iar cu durere...sa fie oare de la AC?Nu vreau sa fiu paranoica, dar am observat si f. multa capilare sparte pe picioare si parca venele sunt mult mai evidentiate...e vreu pericol sau e doar un "drob de sare"? Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-06-18 12:36:56) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #5 2007-06-18 12:39:33
Re: sa fie de la anticonceptionale?e drob de sare....iar din ce descrii tu nu ai migrene acum ci cefalee(banala durere de cap)...care poate avea N cauze.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-18 12:41:16
Re: sa fie de la anticonceptionale?pai dupa simptome er fi migrene: durere ce pulseaza doar intr-o parte a capului, greata (bine, nu tot timpul), sensibilitate la zgomot si lumina...cefaleea cum se manifesta? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2007-06-18 12:43:34
Re: sa fie de la anticonceptionale?ok....e migrena....nu ai zis de la inceput asta....ai zis doar"nu ma doare foarte tare dar destul".....nu e bine....ca e sau nu de la pastile...tot nu e bine....ar fi poate indicat sa le schimbi(cu unele cu mai putini estrogeni) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-18 12:44:52
Re: sa fie de la anticonceptionale?dar pot sa mai termin folia asta? am luat doar 2 pastile...sau sa le opresc? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2007-06-18 12:45:29
Re: sa fie de la anticonceptionale?da, poti sa o termini Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-06-18 12:51:46
Re: sa fie de la anticonceptionale?ok, multumesc frumos de raspuns...e ciudat ca episodul a aparut exact in pauza de 7 zile...din cauza stresului si a supararii mi s-a declansat lunea trecuta (migrenele la mine se declanseaza la prea frig, prea cald, frica, stress, foame)...Daca ar fi semnn de tromboza, ar mai fi si alte simptome? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2007-06-18 13:19:16
Re: sa fie de la anticonceptionale?nu e tromboza.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-06-18 13:19:42
Re: sa fie de la anticonceptionale?am o scurgere maro..este intre mensttruatii.mentionez ca iau marvelon de 3 ani(fac pauza o luna o data pe an)....si acum sunt la mijlocul foliei.nu inteleg de ce se intampla asta...ca pana acum nu mi s-a mai inamplat sa am asa scurgere!! "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #13 2007-06-18 13:20:45
Re: sa fie de la anticonceptionale?e spotting... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-06-18 13:23:25
Re: sa fie de la anticonceptionale?
ok, multumesc frumos, m-am mai linistit "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|