homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vase de sange sparte? e posibil?-2

#20 2010-05-15 15:45:35

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: vase de sange sparte? e posibil?

si eu am vinisoare din-astea mai ales in zona feselor si acum m-am apucat si de un tratament anticelulitic cu un aparat LPG care e un soi de vacuum, destul de dureros...si mi-e teama sa nu mi se faca mai rau...tipa de-acolo m-a analizat inainte, a vazut ca am ceva vase de sange sparte, insa mi-a spus ca nu e niciun pericol, ca mai rau nu are cum sa mi le faca, dimpotriva, ca o sa previna aparitia altora, insa nu stiu ce sa cred...am facut pana acum 2 sedinte, dupa prima a fost ok, acum dupa a 2-a inca am dureri cand stau jos si parca mi-au aparut si niste mici vanatai...astea probabil vor trece, dar mie mi-e teama sa nu imi apara si mai multe vase din-alea...nu stiu cum altfel sa scap de toata celulita pe care o am, mi-au spus ca am chiar macro-noduli si ca nu se stie daca se vor duce cu un singur abonament...si deja am platit abonamentul, adica 12 sedinte, nu stiu daca imi vor da banii inapoi in cazul in care vreau sa renunt sad nu stiu ce sa fac ...poate sunt si eu paranoica avand in vedere ca e primul tratament impotriva celulitei pe care il fac la salon...poate asa o fi normal sa se intample hmm
a mai facut cineva astfel de tratamente? ati patit asa ceva?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#21 2010-05-15 16:03:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cam doare genul asta de tratament(celulita doare)...asta e. si da, exista si posibilitatea sa te invinetesti.
dar spune-le ca te doare si faci vinatai si sa dea intensitatea mai mica la aparatul ala

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2010-05-15 17:02:44

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

pai nu-i problema ca tot timpul ma intreaba daca ma doare si daca zic ca da intotdeauna il dau mai incet, sunt constienta ca trebuie sa doara intr-o oarecare masura in timpul masajului si incerc sa rezist pt ca daca l-ar tine tot timpul la treapta cea mai mica nu s-ar cunoaste nimic la final sad
pe mine ma cam intriga faptul ca ma doare si acum la o zi dupa, cand ma asez am senzatia ca sunt batuta pe toata partea aia, vanataie e doar una mica si cred ca e normal ca eu ma invinetesc imediat, o sa treaca, mi-e teama doar cu vasele de sange, sa nu imi mai apara si altele de la masajul asta, si mai ales sa nu se mai sparga sad
din cate am inteles tehnica aparatului este in prima faza sa iti scoata si mai mult in evidenta celulita si grasimea, iar apoi sa ti-o sparga hmm sper ca o sa fie bine pana la final, data viitoare o sa incerc sa vorbesc din nou cu tipa care se ocupa de consiliere, sa ma mai analizeze o data si sa imi spuna daca e normal
greu mai e uneori sa fii femeie! tongue
multumesc pt raspuns, doc!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#23 2010-05-15 17:36:07

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

baciu a scris:

nu gasesc o operatia cu laser ca fiind o idee buna insa daca mergi la doctor el iti poate injecta un medicament daca intr-adevar este vorba de varice. Ce poti face tu singura este sa te ungi cu crema de galbenele cumparata de la plafar. Am citit ca ajuta. La noi la cabinet se injecteaza o substanta numita Aetoxysklerol. Mai multe informatii nu am. Oricum este necesar sa mergi la dr. daca ai durereri. El te poate ajuta.

Substanta de care zici e pt varice ? daca da as vrea mai multe detalii te rog pt ca eu ma confrunt cu varicele chiar si dupa ce m-am operat  supa ...nu stiu ce sa mai fac

..be the best ...fuck the rest smile))

#24 2010-05-16 09:34:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

You_and_Me a scris:

baciu a scris:

nu gasesc o operatia cu laser ca fiind o idee buna insa daca mergi la doctor el iti poate injecta un medicament daca intr-adevar este vorba de varice. Ce poti face tu singura este sa te ungi cu crema de galbenele cumparata de la plafar. Am citit ca ajuta. La noi la cabinet se injecteaza o substanta numita Aetoxysklerol. Mai multe informatii nu am. Oricum este necesar sa mergi la dr. daca ai durereri. El te poate ajuta.

Substanta de care zici e pt varice ? daca da as vrea mai multe detalii te rog pt ca eu ma confrunt cu varicele chiar si dupa ce m-am operat  supa ...nu stiu ce sa mai fac

stiu ca suna rau insa e o realitate: nu ai ce sa faci decit sa porti ciorapi speciali...chestii din astea, si eventual sa mai intervii asupra lor fie prin operatie clasica fie prin sclerozare(dupa metoda descrisa de baciu mai sus).

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#25 2010-06-13 18:47:32

creepyana
New member
Inregistrat: 2010-02-02

ahhh si eu am o problema de-asta. pana acum am avut doar ceva venule sparte care prin vitropresiune se modificau. dar azi dimineata m-am trezit cu o pata de marimea unei monede de 5 bani, pe gamba. e albastra cu putin roz, nu se modifica la vitropresiune si nici nu doare ca si o vanataie.
de lovit nu m-am lovit si incerc sa nu ma sperii pt ca sincer...ma gandesc la o tromboflebita..mai ales ca iau AC.

acum nu am timp sa ma duc la medic si efectiv nu stiu ce as putea sa-i fac. HEEEELP

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.