homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pilula uitata mai mult de 12 ore

#1 2007-06-16 23:03:05

raluk16
Membru
Inregistrat: 2007-06-16

Pilula uitata mai mult de 12 ore

Buna! Sunt nou intrata pe acest forum pentru ca am vazut ca aici se primesc raspunsuri bune la intrebari legate de contraceptie. Dar am o intrebare la care eu i-am gasit pe net mai multe raspunsuri.

Azi ar fi trebuit sa fie ziua a 17-a de pilule Novynette (din luna a 3-a, ca am vazut ca si asta intrebati in general). Si m-am hotarat sa imi numar pilulele de pe folie sa ma verific. Mai fac asta din cand in cand, dar pana acum a fost ok tot timpul. Ei, acum am descoperit ca eu iau de fapt a 16 pilula azi. Nu stiu sigur, dar banuiesc ca pilula uitata ar putea fi a 15-a, cea de joi... dar nu pot spune sigur... sad

Cum spuneam, caut innebunita pe net tot felul de moduri de a trata problema si am gasit mai multe:
- continui cu pilulele si te protejezi suplimentar 7 zile
- iei pilula uitata cat de repede si mergi mai departe, protejandu-te suplimentar 7 zile
- iei pilula uitata cat de repede si nu faci pauza de pilule, treci direct la folia urmatoare (datorita faptului ca pilula uitata ar putea face parte din ultimele 7, cele din zilele 15-21); desigur, protectie suplimentara
- continui cu pilulele fara sa iei una in plus si nu faci pauza de 7 zile; la fel, protectie suplimentara

In perioada in care ar fi putut fi uitata pilula nu am avut contact sexual neprotejat.

E sambata noaptea, ca altfel as fi sunat la un cabinet ginecologic. Asa ca va rog, astept raspunsuri cat de repede, sa stiu ce ar trebui sa fac, nu atat referitor la protectie, ci la intrebarea daca trebuie sa iau pilula uitata cat de repede si daca trebuie sa sar peste perioada de pauza. Va roooooogggg! :-S

#2 2007-06-16 23:10:54

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Pilula uitata mai mult de 12 ore

iei pastila uitata cand iti aduci aminte si te proyejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile

#3 2007-06-17 10:01:28

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

si cum inteleg ca mai ai 6 pastile pe fole, eu as mai lua una de pe o folie de rezerva. sa scap mai repede de perioada in care e nevoie de prez.

Nobody home

#4 2007-06-21 22:01:21

raluk16
Membru
Inregistrat: 2007-06-16

Multumesc mult! Multa sanatate si tineti-o tot asa cu sfaturile bune!

#5 2007-06-21 22:32:51

ale1706
Membru
Inregistrat: 2007-02-28

hellou.am si eu o intrebare.iau microgynon de vrep 8 luni.luna asta,dupa ce am luat pastila,la vreo ora am avut diaree.pe prospect scrie ca daca ai diaree e posibil ca pastila sa nu ramana in organism.tot acolo mai scrie si ca reactiile adverse sunt sangerarile intermentruale.eu nu am avut nimic de genu.oare e posibil sa fi ramas insarcinata?...acum sunt in perioada de pauza.am facut sex cu prietenul meu dar nu a lasat in mine si apoi am folosit prezervativul.va rog raspundeti`mi...multumesc anticipat

Publicitate

loading...

#6 2007-06-21 22:38:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

un scaun nu ridica probleme. e vb de 4 sau mai multe scaune diareice.

mami de minuni hjarta

#7 2007-06-21 22:42:51

ale1706
Membru
Inregistrat: 2007-02-28

oki.mersi mult de tot.m`ai linistit.smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.