|
Nu esti logat.
Urgent!!!#1 2007-06-17 10:44:59
urgent!!!am si eu o problema!...mi-a venit ciclul cand trebuia...doar ca nu mi-a curs la fel de mult ca alta data. lucrul care ma ingrijoreaza e ca am uitat sa-mi iau pastila anticonceptionala la timp in a 8-a zi....am luat-o dupa 13 ore. am avut contact sexual a 9-a zi fara sa mai folosesc alta metoda de protejare. poate fii vorba de o posibila sarcina?....ma gandesc ca stresul si oboseala (sunt in sesiune) pot fi un factor care sa diminueze abundenta sangerarii. astept un raspuns pt a ma lamurii. multumesc Offline #2 2007-06-17 10:50:08
Re: urgent!!!si eu am uitat de cateva ori sa iau pastila si am luat-o cu intarziere si vreau sa zic k de vre-o 2 ori mi-a intarziat mentruatia aproape o luna...tot din cauza stresului. dar ca sa fi sigura fa-ti un test de sarcina. Offline #3 2007-06-17 10:59:40
Re: urgent!!!mary daca ti-a venit bucura, bucura-te. nu e sarcina. Nobody home Offline #4 2007-06-17 11:22:39
Re: urgent!!!ms mult pt raspunsuri...m-ati mai linistit:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|