|
Nu esti logat.
Gust najpa help nushu ce s iau ce sa mai fac :(#1 2007-06-17 19:14:33
gust najpa help nushu ce s iau ce sa mai fac :(am luat ieri fasigyn comprimate(2 dim 2 seara) doza unik(mi-a zis doc k pot si toate 4 odata dar numai s nu my se faca ggreata si sa le vomit is at mi-a zis s le iau cu 2 dim 2 seara) buuuunn.mi s-a dat tratament cu flagyl ovule si fasigyn comprimate(4 la numar) si de ieri tot simt un gust metalik in gura si limba incarcata,mai ales ca nu pot manca un iaurt sau o inghetata..pt k simt k au gust de aspirina sau paracetamol.. oricum cva f f amar...o sa dureze mult gustu asta?p prospect scria la efecte secundare asa cva. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #2 2007-06-17 21:08:02
Re: gust najpa help nushu ce s iau ce sa mai fac :(Eu am luat 8 pastile de metronidazol si mi-a fost extrem de rau, imi era greata aveam gust amar, o stare de anxietate asa, somnolenta....super naspa, daca ti-e greata poti sa iei un metroclopramid.... #3 2007-06-17 21:37:10
Re: gust najpa help nushu ce s iau ce sa mai fac :(greata nu-mi mai este..doar ca simt un gust amar in gura...si eu am luat mai demult metronidazol dar nu am avut nicio reactie din asta...pe fasigynu asta scrie si p cutie cva de trinidazol,cred k e substanta. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-06-17 21:52:11
Re: gust najpa help nushu ce s iau ce sa mai fac :(blue_elf..si eu am luat vinerea trecuta cind am inceput tratamentul pe toate 4 odata de fasigyn, si nu mia fost nimik..parca e bine.. mariah carey - bye bye Offline #5 2007-06-17 22:06:35
Re: gust najpa help nushu ce s iau ce sa mai fac :(
daca permiti un sfat.... ai grija cu metaclopramidul.. e bun, dar nu lua mai mult de unu ca pe mine m-au dus la urgente fiindca am luat 2 pastile de metroclopramid intr-o zi cand imi era greata... si la spital am stat cu perfizii si mi au facut spalaturi gastrice... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-17 23:18:08
Re: gust najpa help nushu ce s iau ce sa mai fac :(sper s nu dureze mult gustu asta k innebunesc...cred k am bagat la zahar in mine d numai yo stiu... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|