|
Nu esti logat.
Maturizare...#1 2007-06-17 21:36:36Maturizare...Fetele am si eu o curiozitate...voi dupa ce v-ati dat seama ca v-ati maturizat? Sau...v-ati dat seama? In cazul meu a fost clar vorba despre faptul ca am inceput sa imi dau seama ca ai mei imi vor numai binele...acum 2-3 ani eram la cutzite... m-au tinut mai din scurt in sensul ca eu abia in vara anului trecut am plecat cu prietenii (si implicit cu iubitul) la mare, nu aveam voie la petreceri mai tarziu de o anumita ora etc...am suferit pe moment dar acum imi dau seama ca fiecare varsta are farmecul ei si daca le faci pe toate de la inceput ce o sa faci cand o sa ai 25-30 de ani? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2007-06-17 21:43:52
Re: Maturizare...eu nush abia acuma vad cum e viata .....is in grecia .....si muncesc nu e nici mama si nici tata cu mine,inainte aveam nevoie de bani ceream de la mama, acum dak am nevoie de bani tre sa muncesc, de ex voiam sa-mi cumpar o pereche de pantaloni sau un tricou ceva ceream de la mama acuma...tre sa muncesc....si in afara e viata tare grea si urata printre straini....dar ....asta este, sper k asta e un lucru care ma ajuta sa ma maturizez Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #3 2007-06-17 23:39:01
Re: Maturizare...eu cred ca la greu te maturiezezi.eu la greu m-am maturizat.inca mai e de lucrat in privinta asta dar uitandu-ma la cele de varsta mea imi dau seama ca e o diferenta. expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-06-18 01:24:44
Re: Maturizare...pai inainte eram rockarita inraita. m-am maturizat cand am renuntat (cam acu 2 ani si ceva) sa ma imbrac in negru din cap pana in picioare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-06-18 01:39:37
Re: Maturizare...yo is copil. nu vreau sa ma maturizez niciodata. vreau sa raman asa mereu. People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-18 15:02:39
Re: Maturizare...eu m'am maturizat(dupa parerea mea) in timpul in care am stat cu fostu, si dupa ce m'am despartit de el, am vz cum e sa fi condusa si cum e sa fii libera, si in clipa in care ne'am despartit am dat dovaada de maturitate, zic eu, fatza de el .Si acum, cu actualul, cred ca imi continua procesul de maturizare , el fiind mai mare cu 5 ani Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #7 2007-06-18 17:18:33
Re: Maturizare...Se zice ca greutatile te maturizeaza..cred ca asa e..la mine a fost divortul alor mei, mutarea doar cu mama in alt oras si ceea ce m-a distrus practic a fost moartea bunicului meu, omul care m-am crescut, modelul si idolul meu...toate astea m-au maturizat, vad altfel viata, dar m-au si inrait in acelasi timp. de multe ori ma simt ca si cum viata e o jungla si eu sunt in razboi cu toata lumea..sunt rea dar nu fac nimic sa schimb asta, poate pentru ca nu vreau sa sufar. si ma simt bine in pielea mea, de cele mai multe ori Offline #8 2008-05-19 21:08:11
Re: Maturizare...
mai am un pic pana fac 18 ani si nici acum nu ma lasa sa ies prea des in oras sau la petreceri in special tata... poate ca e mai bine asa dar cand eram mica fugeam de acasa si ma duceam la discoteca... si acum mai fac asta dar nu asa de des, numai cand este 'necesar' sa zic asa... in fine chestia cu maturizatu... nu stiu cat de matura sunt, cert e ca as vrea sa raman un copil, sa nu vad cat de grea e viata de la un anumit moment dat desi stiu ca asta nu e posibil shining from heaven... Offline #9 2008-05-19 21:24:50
Re: Maturizare...parintii te vor lasa sa faci ceea ce vrei cand le vei dovedi ca esti responsabila, fugind nu rezolvi nimic, freecriss_69 . sunt de aceeasi varsta cu tine si pana nu le-am aratat ca pot avea incredere in mine, nici eu nu am avut o soarta prea buna. insa de 3 ani, e ok, pentru ca au inteles ca pot sa imi port de grija, asta treptat. Offline #10 2008-05-19 21:57:41
Re: Maturizare...looool ce topic....am citit mesaju meu de knd eram in grecia ....ce viata duceam acu un an ma pregateam sa plec iar acuma ma pregatesc sa iau bac-u ce mai viata.....(((( ma rupt la sentiment topicul asta Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #11 2008-05-19 22:02:06
sa'i demonstrez lu tata ca sunt responsabila... usor de zis, foarte greu de realizat pentru ca el e mai 'comunist' si de mica imi zice aceeasi replica "dupa ce termini facultatea o sa ai timp de toate" (discoteci, petreceri, iubiti-ma mir ca nu a facut scandal cand a aflat acum o luna ca am si eu prienen). stiu ca nu rezolv nimic fugind dar cateodata asta e singura solutie sa mai ies si yo in lume:( shining from heaven... Offline #12 2008-05-19 22:16:11
asa e si tata. da' incearca si tu, apropie-te de ei, de amandoi. spune-le despre viata ta, cum e, ai sa vezi ca atunci cand nu va mai fii un mister pentru ei, te vor lasa mai multe. eu pe ai mei i-am convins cum stau lucruile, ca nu fac nimic de condamndat, le-am spus tot ca sa vada ca nu ascund nimic si acum totul e bine.. mi-a fost frica la inceput ptr ca tata e o fire foarte impulsiva, dar pana la urma m-am convins ca in final doar binele mi-l vrea. Offline #13 2008-05-19 22:21:17
Re: Maturizare...Ai mei nu mai au probleme de-astea cu iesitul sau plecatul undeva...se mai da mama "creatza" si o face pe autoritara asa ca sa nu mi se urce la cap (a recunoscut asta ),dar au incredere in mine si stiu ca chiar daca mi-ar interzice ceva eu tot pot face cum vreau ,prefera sa stie adevarul decat sa ma ascund. Offline #14 2008-05-19 22:24:53
Re: Maturizare...de cand m'a dat la scoala am note mari dar asta nu a schimbat nimic comportamentu lui fata de mine... inainte cand vroiam si eu sa ies sambata si in vacanta daca eram incepea scandalu ca eu in loc sa stau acasa si sa invat vreau sa ma duc la discoteci:)) shining from heaven... Offline #15 2008-05-19 22:27:06
Re: Maturizare...eu m-am maturizat la al 3-lea job pe care l-am avut (actualul ) si ajung acasa la 7 si nu mai am chef de iesit si ma culc la 10..si adorm imediat.. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #16 2008-05-19 22:28:56Re: Maturizare...freecriss in primul rand sa nu ii minti...in nici un caz...pentru ca daca ii minti si te prind cu minciuna te-ai ars s-a dus increderea lor in tine si dup-aia e mai rau pentru ca daca tu le spui ca te duci la un suc cu fetele se gandesc ca te duci cine stie pe unde cine stie ce sa faci...spune-le adevarul oricat de trist e (bine, nu le spune ca ai luat 2 la fizica pentru ca ai stat pe mess pana la 3 dimineata si nu ai invatat nimic, spune-le ca au fost subiectele grele - ceea ce nu e tocmai o minciuna pentru ca in cazul in care nu ai invatat orice subiect e greu ) Si daca ii vezi ca fac gura pune o mutrita de aia de mironosita si zi-le "Stiu ca am gresit bla bla dar am preferat sa va spun adevarul?Imi era foarte simplu sa va mint dar am ales sa fiu sincera pentru ca increderea conteaza foarte mult." Eu cu asta le inchideam alor mei gura Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #17 2008-05-19 22:32:57
da-le exemple.. de prietene, colege pe care stii ca parintii le lasa si cu care ai tai sunt de acord [ca stiu ca sunt si genul ala de parinti care interzic unele prietenii din motive subiective] Offline #18 2008-05-19 22:33:35
Re: Maturizare...nu am luat in viata mea o nota atat de mica:)) decat intr'a 9a am luat 6 la mate, dar era asa de inceput si le'am zis si anu trecut 7la fizica pe referat, atat. si de cand sunt la liceu am avut mediile anuale cu un pic trecute peste 9.50 cum o sa fie si anu asta, deci aici nu cred ca ar avea ceva de comentat desi tata are mereu ceva de zis:)) aricum eu m'am obisnuit si nu'l mai bag in seama ca ma complic degeaba... cand o sa fie batran si cand nu o sa mai depind de el o sa'i povestesc adolescenta mea Ultima oara a fost editat de freecriss_69 (2008-05-19 22:36:39) shining from heaven... Offline #19 2008-05-19 22:37:23
clar nu m am maturizat pot sa zic ca sunt mai copil decat inainte;)ma prinde starea asta,...sunt unele momente insa cand deschid ochii si mi dau seama cum e viata si alte alea...nu cred ca "procesul de maturizare"tine de iesiri petreceri .....deci la mine e jumi juma:f?rv?nad: take me as i am or watch me as i go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|