|
Nu esti logat.
Problema mare-2#20 2007-06-18 20:07:11
Re: Problema maredoctoressa nu te supara pe mine dar daca tu nu esti de acord cu pauza dupa anticonceptionale asta nu inseamna ca nu e reala. multi medici ginecologi o recomanda si exista studii care afirma ca copilul se poate naste cu malformatii. pana la urma noi nu luam antibebe dupa analize hormonale stricte si reale ci dupa urechea doctorului daca imi este permis sa spun asa. si este posibil sa ne afecteze putin. de-aia unii doctori recomanda pauza. Ultima oara a fost editat de dianastan (2007-06-18 20:08:17) Offline #21 2007-06-18 20:22:57
Re: Problema maredianastan stii ce ma intreb eu(sper sa nu te superi)..tu stii sigur ca exista studii care sustin ideea ca trebuie facuta pauza (altfel copii se pot naste cu malformatii)? te intreb pt ca doctoressa este medic si ma gandesc eu ca a studiat mai mult ..si ne-a zis ca nu a gasit nicaieri in literatura de specialitate referitor la asta (si dansa ia de foarte multi ani contraceptivele fara pauza..decat cea cand a vrut bebe) Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-06-18 20:24:10) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #22 2007-06-19 00:10:15
Re: Problema marepai tocmai asta e problema ca au ramas cu cartile de facultate. eu chiar nu ma supar. stai linistita, imi pare bine ca vrei sa te lamuresc si nici nu sunt impotriva parerii doctoressei. nici mie medicul de planning nu mi-a recomandat pauza. dar soacra mea este si ea medic si a mers la cateva congrese unde li s-a spus asta. plus ca anumiti colegi ai ei de specialitate i-au recomandat sa recomande la randul ei pauzele. o sa ma interesez si o sa va dau si nume. Offline #23 2007-06-19 01:41:24
Re: Problema mare
La un cabinet particular o sa mergem pt planning .. Nu conteaza banii cand e vorba de sanatate .. Offline #24 2007-06-19 13:16:33
Re: Problema maredianastan, orice studiu daca nu e publicat nu e pertinent.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-19 14:09:53
Re: Problema mareDeci,pana la urma cat tre sa facy pauza inainte de a concepe bebe mic? Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #26 2007-06-19 14:18:16
Re: Problema marenu trebuie sa faci pauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-06-19 19:18:16
Re: Problema maream inteles care e parerea ta, doctoressa si ai si argumente bune. dar...caci pentru orice exista un dar, eu una tot as face pauza. in orice caz, trebuie facute multe analize inainte de a te hotari daca vrei sa faci un bebe sa vezi daca te-au influentat in vreun fel anticonceptionalele. adica nu te gandi sa ramai asa imediat dupa ce le-ai intrerupt. Offline #28 2007-06-20 09:34:20
Re: Problema mareSper ca nu s-a inteles gresyt,nu vreau un bebe doar intrebam din curiozitate pt a stii cand ma voi decide:) Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #29 2007-06-20 12:46:26
Re: Problema maredianastan...fiecare face cum considera Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|