|
Nu esti logat.
Intrerupere pentru 7 zile#1 2007-06-18 10:24:12
intrerupere pentru 7 zileAm o mare intrebare...Iau Logest de 4 luni si vreau ca luna aceasta sa nu mai intrerup pentru 7 zile si sa trec la o noua folie. Merg la mare exact in perioada in care ar trebui sa intrerup pastilele pentru cele 7 zile. Iata intrebarea...Daca o sa continui sa iau o a doua folie fara pauza se poate intampla ca acest lucru sa-mi deregleze organismul? Am de gand ca dupa ce termin acea a doua folie sa iau pauza de 7 zile, bineinteles. Va intreb pentru ca vreau sa fiu 100% sigura ca nu fac de capul meu ceva gresit. Offline #2 2007-06-18 10:32:23
Re: intrerupere pentru 7 zilenu e nimic gresit. distractie placuta la mare. Nobody home Offline #3 2007-06-18 11:06:24
Re: intrerupere pentru 7 zilesingurul inconvenient ar putea fi o menstruatie putin mai abundenta in urmatoarea pauza de 7 zile.Distractie placuta! "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-06-18 14:01:10
Re: intrerupere pentru 7 zileVa multumesc mult pentru raspunsuri si pentru urari! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|