homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help...

#1 2007-06-18 10:30:58

casiana
New member
Inregistrat: 2007-01-26

Help...

m-am jucat cu prietenul meu...m-a atins in zona aceea ,dar nu a ejaculat ,de jucat nu ne-am jucat mult timp pt camie mi s-a facut frica si era foarte speriata...ma intreb...oare daca m-a atins in zona aceea si a vaginului...o fi eliminat lichid seminal ca sperma nu a eliminat,desi el zice ca nu a elim nimic pentru ca era "uscat" si el simte asta....eu am inceput cilul pe 4 iunie si l-am terminat pe 8 iunie si treaba asta cu joaca a avut loc pe 16 iunie...c e de facut?sunt si virgina si totusi ma tem de o posibila sarcina,adica nu am facut dragoste,dar se poate totusi sa raman insarcinata?????...( e problema surorii mele care deja e disperata,va rog da-ti-ne un raspuns,nu avem la cine apela decat la voi,sunteti sprijinul nostru,mereu ati ajutat la nevoie).Va multumesc.

#2 2007-06-18 10:34:30

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Help...

lichid seminal =  sperma. tu vorbesti de lichidul preejaculator acum.
si nu prea are sanse din punctul meu de vedere. sa astepte linistita menstra.

Nobody home

#3 2007-06-18 11:21:35

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Re: Help...

stai linistita, nu sunt sanse sa ramai insarcinata din momet ce nu te-a penetrat si nici nu a ejaculat. lichidul preejaculator contine o cantitate ffff mica de sperma insa avand in vedere k esti virgina si nici nu ati facut sex nu ai cum sa ramai.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.