|
Nu esti logat.
Apa minerala este benefica organismului?#1 2007-06-18 11:32:33
Apa minerala este benefica organismului?Apa minerala este mai buna pt organism decat apa plata? Offline #2 2007-06-18 11:50:44
Re: Apa minerala este benefica organismului?Dupa parerea multor doctori nu este mai buna apa minerala deoarece fiind acidulata poate dauna stomacului si iti mananca si din calciu cica....eu intr-un timp am baut numai apa minerala, dar vreau sa iti spun ca nu puteam bea decat f putina cam 1 l, de cand beau apa plata ma simt mult mai bine si beau lejer 2 l chiar 2,5 l pe zi si ma simt mult mai usoara, aia minerala ma balona. #3 2007-06-18 12:20:58
Re: Apa minerala este benefica organismului?Adevaru e k nu vad nici o diferenta intre suc cu acid si apa min.si se spune k sucul ingrasa,prin urmare si apa minerala nu? Offline #4 2007-06-18 12:22:26
Re: Apa minerala este benefica organismului?sucul ingrasa pt ca are zahar, apa minerala nu ingrasa pt ca nu are zahar #5 2007-06-18 13:51:27
Re: Apa minerala este benefica organismului?acidul retine apa in tesuturi si favorizeaza celulita asta e problema. treci pe apa plata Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-18 13:58:01
Re: Apa minerala este benefica organismului?Va multumesc fetelor,nu am stiut k pot sa fac celulita de la apa minerala!adevaru e k am putina si s-ar putea sa aveti dreptate sa fie de la acid. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|