|
Nu esti logat.
Sarcina#1 2007-06-18 13:50:36
sarcinaAs dori sa aflu> care este probabilitatea de a ramine insarcinata in timpul perioadei de menstruatie. Unii spun ca in acest timp probabilitatea este cea mai mare. Altii zic ca probabilitatea estea cea mai mica. Cum e corect? Offline #2 2007-06-18 14:39:45
Re: sarcinaeste cea mai mica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-18 14:46:04
Re: sarcinaSunt in perioada de menstruatie (ciclu), am avut contact sexual neprotejat, sperma a ramas in mine. Din cite stiu nu are de unde sa ramin insarcinata. Pot sa va rog sa imi spuneti care este procesul genetic in aceasta situatie. Ultima oara a fost editat de molmol (2007-06-18 15:06:15) Offline #4 2007-06-22 15:59:33
Re: sarcinaintrebarea ta e oarecum neclara. sper ca atunci cand ai spus ca "nu are de unde sa ramai insarcinata" ti-ai calculat perioada fertila. pentru ca poti ramane insarcinata si in "zilele delicate", daca esti in perioada fertila. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|