|
Nu esti logat.
Medici???#1 2007-06-18 17:32:45
medici???Buna... acum o saptamana am facut o infectie vaginala...mancarimi de numa -numa(secretie alb-galbuie branzoasa...)...azi m-am dus la doctorul de familie,pt k nu mai suportam-degeaba leacuri babesti- mi`a zis sa ma duc la dermatologie. Intre timp m-am dus si la planingul familial la care sunt inscrisa din aceeasi unitate. I-am explicat mai pe larg cum stau lucrurile.. si asistenta i`a spus doctorului care a venit asa panicat in birou.. ca dc mi`a dat la dermatologie.. si pana la urma au vrut sa`mi faca analize ei, sa recolteze dar sunt prea aproape de menstruatie-maine-... si mi`a prescris un tratament cu Nizoral 200 mg cate una pe zi.. si metronidazol 250 g 3 pe zi. Offline #2 2007-06-19 12:43:49
Re: medici???Nu e chiar de tot risul...e acoperitor oarecum pentru orice ar fi...doar ca nu contine si tratament local, indispensabil. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-19 19:54:54
Re: medici???merci mult deja se vad ameliorari.. cel putin d cand am luat pastilele cum scrie pe prospect nu mai mai avut peobleme...dak o sa mai apara cv.. o sa ma duc... e posibilitatea sa reapara infectia peste o luna-2? Offline #4 2007-06-20 11:21:38
Re: medici???exista...nu faci tratamentul complet....mergi acum la dermato altfel risti sa cronicizezi afectiunea si sa tragi de ea nu stiu cit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-07-31 18:27:47
Re: medici???am fost la dermato atunci cu infectia aia... si a zis k e o ciupercutza.. nimik grav.. si.. i`am zis de tratamentul dat de doctorul de la planing, a zis k e bun... mi`a trecut infectia.. si acum vad semne k iar apare nici la o luna macar de la tratament... ce sa fac? iar la doctor? Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-31 18:56:47
Re: medici???ai putea repeta tratamentul...si daca cumva nu trece atunci tre sa mergi la medic sa ti de a alt tratament... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|