homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire...

#1 2007-06-18 18:02:55

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

nelamurire...

Buna tuturor! Precum stiti a venit vara! Caldura mare, toata lumea merge la plaja...pe scurt..trebuie sa ne dezbracam! Dar intervine problema sunculitei adunate cu multa "truda" iarna pe care acum trebuie sa o dam jos. Si aici intervine nelamurirea mea.Vreau sa ma apuc de sport, mai precis de alergari dar pb este ca am ovarele polichistice. Din punctul meu de vedere nu vad sa fie vreo problema dar mama ma dispera ca sa nu alerg sa nu depun efort ca vezi doamne..daca se razvratesc ovarutele mele! Spune-ti va rog...chiar exista o legatura intre sport (efort) si ovare? Ca ma lupt cu mama de cateva zile si nu stiu ce sa-i mai zic ca sa o conving sa ma lase sa alerg linistita.
Have a nice evening big_smile

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#2 2007-06-18 18:07:20

andrutza
Vizitator

Re: nelamurire...

nu e nici o pb daca alergi, nu o sa patesti nimic stai linistita

#3 2007-06-18 18:48:14

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Re: nelamurire...

Merci mult pentru raspuns andrutza. Acum trebuie sa o conving si pe mama big_smile

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.