homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Storcator de fructe-2

#20 2010-08-20 09:55:44

LumiMari
Membru
Inregistrat: 2010-07-26

Re: storcator de fructe

Te inseli Anita, Juice Presso face tot ceea ce spui tu ...face pe langa suc (mai mult chiar decat maxjuicer ) si creme si piureuri si serbeturi etc.
Intradevar nu toaca si macina carne ... dar se gaseste gata tocata la macelarii  smile .
Macaroane , taitei, .... sunt pe toate rafturile , de toate felurile,...  la ce sa mai muncesc sa pregatesc aluat si sa-l dau prin masina......n-are sens.
In plus pare mai mare ...ocupa mai mult loc in bucatarie iar pretul nu e cine stie ce mai mic.

#21 2010-08-23 18:06:53

Anita020406
Membru
Inregistrat: 2010-08-17

Una e cand iti prepari totul la tine acasa si alta este cand cumperi din magazin. Majoritatea produselor contin foarte multe E-uri si nu numai. Carnea tocata este cea mai periculoasa, ca in aia poate sa bage o gramada de lucruri..inclusiv zgarciuri si alte prostii. Cand iti prepari totul la tine acasa e mult mai ok. Stii pe ce dai banii si stii si ce mananci, plus ca acele kituri le poti folosi sa preparari diferite tipuri de fainoase din diverse combinatii de verdeturi si condimente si sa-ti faci pastele, taiteii si macaroanele la tine acasa, asemanatoare cu cele de la Mega Image..colorate si vesele si sanatoase. Produsul la care faci tu reclama m-am documentat si este NUMAI STORCATOR, nu face si altceva. A doua sita se poate folosi pentru un suc gros - foarte gros cu multa pulpa. Nu poti toca sau macina la el, iar unturile/pasta din diverse alimente  este/sunt de fapt un soi de terciuri care ies la HUROM. Huromul este numai storcator. MAX juicer face mult mai multe, tocmai de aceea este multifunctional.
Asta este ceea ce am citit. Si crede-ma ca m-am documentat. O seara minunata tuturor.

#22 2010-08-24 16:01:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

LumiMari a scris:

Cica storcatoarele de fructe centrifugale ar omora toti ...sau majoritatea nutrientilor si vitaminelor din suc datorita frecarii si "razuirii" fructelor de peretii sitei. In acelasi timp sucul in contact cu aerul la viteze mari oxideaza mult mai repede. Am luat un JuicePresso ... http://www.e-topica.ro/juicepresso.html  , storcator prin presare la rece si este super, face suc din absolut orice....fructe , legume, verdeturi, lapte din soia , nuci , alune.....creme de banane si multe altele....o minunatie smile.... foarte incantata. Este mai scump ( 1.280 lei ... am dat pe el ... cu tva si transport inclus) dar merita... parerea mea.

EU CRED CA asta este anti-reclama la adresa storcatoarelor clasice. Se lanseaza un produs cu mecanism inovativ si isi face reclama tragand in jos mecanismul clasic de juicer

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#23 2010-10-05 22:30:24

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

cat_eyes a scris:

iti recomand storcatorul de la carrefour, marca .carrefour.
eu i-am luat mamei.. si cand am vazut ce stie sa faca tongue, mi-am cumparat si mie.
de pe raft era cel cu puterea cea maimare (de fapt, mai era un philips la fel), dar e din inox comparativ cu plasticul celorlalte.
in plus, pretul e foarte ok: in jur de 220 lei, garantie 2 ani.
eu sunt foarte multumita de el.

deci se merita asta marca carrefour? nu e ceva no name?

eu tot caut uns torcator bun , dar sa nu dau acum o caruta de bani pe el, si sa nu fie imens, ca imi ocupa si asa mica mea bucatarie....

9 ani de copilarie ....

#24 2011-06-19 10:38:04

oanatt
Membru
Inregistrat: 2011-06-18

cele mai bune storcatoare sunt cele de la norwalk dar care sunt peste 2500$. Dintre cele accesibile cele mai bune sunt cele de la hurom care ca cosntructie sunt aceleasi ce cele de la omega(fabricate in aceeasi fabrica cu aceleasi componente), doar ca din motive de marketing se vand sub denumiri diferite. Si ca sa vedeti diferenta dintre omega - jack lalanne si alte storcatoare  puteti accesa link-urile urmatoare

Puteti compara  cautand pe google orice alt storcator cu cele de la Omega. Storcatoarele Omega  sunt printre cele mai bune.
Daca doreste cineva putem aduce pe comanda cam orice storcator din US la preturi mult sub cele din RO

Publicitate

loading...

#25 2012-05-25 21:49:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

readuc si eu in actualitate topicul smile ce storcatoare de legume / fructe mai aveti ?
ideea e ca o sa vreau sa fac in special suc de legume, deci am nevoie de ceva care sa faca fata

#26 2012-05-25 23:09:50

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

eu am storcator eurotec, nu e cel mai performant, dar fac pe el atat fructe cat si legume tari, cel mai des noi facem suc de morcovi, ca si suc de legume. Nu e nici scump, nu mai stiu cat am dat pe el, pana in 200 lei, cred...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#27 2012-05-25 23:13:51

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

am bosch de 3 ani...il folosim de cel putin 3 ori pe sapt smile

#28 2012-05-26 01:41:17

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

acasa la ai mei aveam unul philips, dar pentru legume nu era cine stie ce stralucit.
o amica de a mea si-a luat in schimb pentru legume un aparat de presat la rece, de  genul http://www.veganlife.ro/cumpara/storcat … cer-792661

si ii ies niste sucuri, foaaaarte bune!

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.