|
Nu esti logat.
Usturimi#1 2007-06-19 00:08:56
usturimibuna fetelor, am o problema care deja ma ingrijoreaza cu adevarat. din februarie ma confrunt cu o usturime absolut groazinca la urinare care apare periodic ( 3 zile poate fi 5 nu) de care nu reusesc sa scap. am fost da doi doctori ginecologi la sanador si la medicover si pana acum in perioada asta mi-am facut de 3 ori secretie, urocultura si sumar de urina si un papanicolau. Toate imi ies perfect cu o exceptie la papanicolau in care mi-a iesit colpita micotica pentru care ginecologul mi-a dat ovule combinate. Dupa am fost sa imi refaca toate analizele ptr k starea mea era la fel, mi-a luat secretie mi-am mai facut o urocultura si un sumar si acum a 3-a oara mia spus k toate 3 sunt perfecte ca nu isi explica cauza. Mi-a spus ceva ca as putea avea phul acid si mia zis sa fac spalaturi o zi cu bicarbonat alta cu ceai de plante, i-am spus k atunci cand ma diagnosticat cu colpita am uitat sa ii mentionez k am partener stabil si ca folosim AC si mia zis sa refacem tratamentul tot cu ovule preparate si lui sa ii dau crema betadine 10 zile. Am facut tratamentul de 10 zile iar cu ovule preparate si cu spalaturi intre ele cu ce mia zis si bineinteles fara absolut nici un efect. Sincer situatia ma duce la disperare ptr simplul fapt ca pur si simplu nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc, la nenorocitele astea de clinici pierd o groaza de timp(astept pe putin o ora la fiecare progr) si o groaza de bani iar eu la fel ma simt. Am observat ca mi se intampla deseori sa am usturimi a 2a zi dimineata dupa ce am avut contact sexual cu o zi inainte dar nu e o regula, mi se intampla sa ma usture si dupa 10 zile in care nu am avut contact. durerile incep de undeva din sus pe intreg canalul urinar pana un pic mai jos de abdomenul inferior. chiar am nevoie de sfaturi ptr ca nu stiu ce sa ma mai fac, la ce doctori sa ma mai duc, DACA mai are rost sa ma duc atata timp cat nu exista nici un rezultat. sincer sunt disperata ptr k imi afecteaza complet viata help Offline #2 2007-06-19 10:49:28
Re: usturimiDin ce spui tu, te si doare, nu numai ustura.... nu cumva vreo pietricica la vezica sa-ti faca probleme? Usturimea putea fi data de o infectie, sau de o raceala dar la tine e mult prea alandala aparitia usturimii... Intrebare: tu urinezi dupa contactul sexual? E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #3 2007-06-19 11:16:04
Re: usturimisincer si eu tot catre urolog te-as indruma....la ginecolog degeaba mergi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-06-19 15:55:52
Re: usturimiFetelor eu am avut contact sexual acum 4 zile nu prea am fost eu lubrifiata bine si seara a inceput sa ma usture in special cand faceam pipi, am luat niste uricol mi-a mai trecut senzatia aia de usturime, dar am observat ca acum ma si mananca putin la intrare in vagin parca am un mic gadilici asa si ma si ustura din cand in cand e o senzatie amestecata de mancarime usoara si usturime, oare de la ce sa fie? eu acum 2 luni cand mi-am facut examenul de secretie mi-a iesit o vaginita nespecifica am facut tratament 10 zile cu ovule klion si acum 3 sapt cand am revenit la doctor a zis ca nu mai e nevoie de lama pt ca vaginita asta nespecifica poate reaparea in conditii de stres si imunitate mai scazuta, iar cand simt ca am pb sa mai imi pun ovule klion. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-06-19 17:01:10) #5 2007-06-19 18:03:46
Re: usturimiAl3 - eu cred ca ai probleme in 2 sectiuni diferite: Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-19 18:35:03
Re: usturimiok deci recomandat un urolog ar fi. dar imi puteti recomanda unul bun ptr ca nu as vrea sa ma duc aiurea mai ales ca e prima oara cand ma duc deci nu am habar cum se procedeaza. docoressa m-ar interesa in spcial parerea ta avand in vedere ca lucrezi in bransa si cunosti. va multumesc mult ptr sfaturi fetelor. si inca o intrebare ptr doctoressa: ultima oara cand m-am dus la tipa asta la sanador (Ciuvica) nu mi-a mai facut papanicolau ca cica nu ar avea relevanta la 2 luni doar dar acum intrebarea mea e, cum pot stii atunci ca mi-a trecut colpita cu acel tratament? Ultima oara a fost editat de Al3 (2007-06-19 18:37:21) Offline #7 2007-06-20 11:35:45
Re: usturimiAl3, colpita micotica=inflamatie a colului uterin determinata de infectia fungica(micotica)...de mare regula, candida albicans. Odata rezolvata candidoza se rezolva si colpita...si asta se vede si cu ochiul liber Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-20 16:57:19
Re: usturimimultumesc mult doctoressa o sa imi fac o programare la domnul doctor si o sa iti povestesc cum a fost. apropo de colpita o sa ma reprogramez la alt ginecolog ptr ca simt in continuare ca nu e in regula desi analizele imi ies bine, nu stiu daca ma crezi dar a 3a oara cand m-am dus sa imi citeasca analizele deja ma rugam sa am ceva ca sa imi poata da tratament sa scap o data, dar bineinteles ca nu a fost asa. motivul ptr care spun ca simt ca tot nu e in regula e deoarece simt o oarecare mancarime si aseara secretia avea miros de peste care stiu ca indica o infectie. Offline #9 2007-06-20 18:19:19
Re: usturimiam si eu o mare problema care a ajuns sa ma frustreze de-a dreptul si totul a inceput de la o usturime...mentionez ca acum doua luni jumate eram virgina. am hotarat sa imi incep viata sexuala (22 de ani,daca asta e relevant) si la 2 saptamani dupa primul contact sexual am simtit o oarecare usturime.initial nu m-am speriat crezand ca e cistita.am hotarat sa merg la un medic ginecolog vrand sa imi fac si o ecografie la ovare.buuun! am fost,am facut ecografie(n-am chhsturi),mi s-a luat si o proba pt lama.mi s-a spus ca am cistita mixta si mi-a dat nalixid si ovule cervugid(10 zile).m-am simtit tot mai rau si am intrat in panica.am hotarat sa imi schimb medicul,alegand chiar un ginecolog conferentiar.mi-a facut ecografii peste ecografii(la rinichi,la ovare,uroculturi,lame... m-au costat o avere).mi-a dat nalixid 1000mg/6ore si klion(timp de o luna intreaga).mi-a spus si ca "ai o rana dar e perfect normala".m-am simtit din ce in ce mai rau.nu am inteles de ce am primit acest tratament pt ca tot ce a iesit la secretie a fost:grad de puritate IV(nu a stiut sa imi explice) si "reactie inflamatorie intensa".dupa 2 luni de calvar,devenind tot mai stresata,am schimbat din nou medicul.acesta mi-a facut din nou analize si mi-a dat urmatorul diagnostic:colpita mixta si exocervicita recomandandu-mi spalaturi cu irigatorul cu septovag si inca niste prafuri pt alcalinizarea urine-5 zile.mie imi vine sa ma urc pe pereti.mentionez ca de 2 luni nu am mai avut niciun contact sexual.noul tratament m-a facut sa ma simt mai bine dar incep sa nu mai am incredere in medicii de aici.(cluj)de ce nu mi s-a facut papa nicolau pana acum?ma gandeam sa ajung in bucuresti.sunt stresata si nu mai rezist!am nevoie de un medic nou? Offline #10 2007-06-21 11:12:14
Re: usturimiAl3...refa analiza de secretie in alta parte....candida nu miroase a peste....daca mirosul nu e de peste stricat ci doar seamana cu mirosul de peste, asa miroase secretia vaginala normala(de fapt mirosul e de mosc)...daca miroase a peste stricat....poate fi infectie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-06-23 11:12:46
Re: usturimiva sa zica in momentul in care s-a constientizat existenta ranii nu mai exista dubii si testul papanicolau nu mai trebuie? buuun... laboratoare au fost doua si in ambele cazuri testele au iesit negative .doar reactia inflamatorie. si usturimile astea....ma omoara cu zile.sunt momente in care le simt(chiar stand la calculator),sunt momente in care trec de la sine. medicul vrea sa imi cauterizeze rana si sunt de acord insa am dubii atata timp cat usturimile persista. Offline #12 2007-06-25 10:55:39
Re: usturimiusturimile au o cauza, precis....despre care rana vorbim? care dintre medici vrea sa o cauterizeze??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-06-25 19:35:13
Re: usturimiera vorba despre rana de pe colul uterin. primul medic nu a vazut-o,al doilea mi-a spus ca e perfect normala si ca "acolo trebuie sa fie"(astea m-au indopat cu nalixid 1000mg si o gramada de avule),iar cel de-al treilea medic a vazut-o si mi-a spus ca trebuie cauterizata.acesta din urma mi-a spus ca tratamentele dinainte au fost o mare prostie. mi-am povestit patania mai sus. hmmm... sunt in dubii pentru ca se pare ca totusi nici cel din urma medic nu crede ca am usturimi,mergand pe ideea ca acestea le am la intrarea in vagin ...ori eu nu am mai avut contact sexual iar acestea apar instantaneu,in diferite momente ale zilei. e adevarat ca doua zile nu am simtit nimic ,dar a treia zi m-am urcat pe pereti cand m-am trezit dimineata. apoi...dupa o ora au trecut si iar au trecut aproape doua zile de cand nu mai simt nimic. am fost la menstruatie si nu am mai facut nici un tratament,nu am mai luat nimic asa ca nu-mi explic cum de s-au rarit dintr-o data.dupa doua luni jumate! Offline #14 2007-06-26 11:35:52
Re: usturimipai sincer eu cred ca s-au rarit tocmai pentru ca nu ai mai facut tratament...cred ca e foarte probabil ca aceste usturimi sa se fi datorat unor tratamente prea agresive si inutile care nu au facut decit sa irite chimic mucoasa vaginala si de aici si usturimile...eu sunt de parere sa nu te repezi la cauterizat o rana asupra careia am mari dubii ca ar exista Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-06-26 12:09:22
Re: usturimifetelor am si eu o prb...de vreo 2 luni aveam mici usturimi la urina(in special in timpul mentruatiei) si in timpu contactului sexual.am fost la ginecolog saptamana trecuta si mi-a spus ca am cistita si anexita acuta si mi-a prescris flamexin,no-spa si zanocin (sa le iau 5 zile).Am terminat tratamentu sambata si mi sa parut ca mi-a trecut dar duminica am fost la un gratar si mi-au"inghetat" putin picioarele si iara am inceput sa am usturimi dar prb este ca acuma urinez si mai des... Offline #16 2007-06-26 12:36:33
Re: usturimipai bea ceaiul ala....si eventual mai fa o urocultura...poate nu ai luat antibioticul potrivit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-06-26 16:11:44
Re: usturimiam o intrebare: cand ma duc sa imi fac analizele la urina am neaparat nevoie de trimitere de la doctor??? Offline #18 2007-06-26 16:22:15
Re: usturimidaca vrei sa le faci gratis e nevoie de trimitere de la medicul de familie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2009-03-23 11:53:03
Re: usturimiAm si eu o intrebare: am facut in decembrie un test Papanicolau, a iesit ok. In schimb, mi-a iesit o infectie, inca nu stiu cum se cheama, nu am fost sa iau rezultatul, doar ce mi s-a comunicat prin telefon. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|