homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pistruii....sa vorbim despre ei

#1 2007-06-19 02:08:09

fluturas21
New member
Inregistrat: 2007-02-09

pistruii....sa vorbim despre ei

sa vorbim aici despre pistrui....daca va plac daca nu....ce credeti despre ei.....cine are cine nu..cum scapam de ei..tot felul......smile

"prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!"

#2 2007-06-19 07:13:09

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Re: pistruii....sa vorbim despre ei

Eu am putini..nu ii suport absolut deloc..am incercat sa ma dau cu zeama de lamaie si ii mai decoloreaza, insa de trecut am inteles ca nu prea trec. Acum vara ma dau cu fond de ten, ca sa protejez (macar un pic) tenul..sa nu se mai accentueze..pana acum e okay..o sa fie naspa cand o sa vin de la mare sad

#3 2007-06-19 13:39:15

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

am o fosta colega ce era plina pe fatza ...era si asa mai roshcatica un ic ...si a fost undeva la mures parca si ii s-a preparat intr-o farmacie ceva crema .... bine si acuma mai are ...da f putini ...si ii s-au redus vizibil ...

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#4 2007-06-19 13:49:26

fluturas21
New member

dida nu te poti interesa despre ce crema este vorba?ce i-a preparat?pls poti sa intrebi?:*mersik

#5 2007-06-19 15:47:55

andrutza
Vizitator

SI eu am pistrui pe nasuc si vara se accentueaza putin si pe pometi, cand eram mica nu-i suportam deloc dar incet incet am inceput sa ma obisnuiesc cu ei si chiar nu-i mai bag in seama.....prietenul meu a zis ca ei sunt tot farmecul meu si ii plac super mult smile
Masti
Suc de papadie (flori si tulpini pisate) - se amesteca cu aceeasi cantitate de suc de lamaie si miere, la care se adauga caolin sau argila verde, pana se obtine o pasta moale. Se aplica pe fata curata, la doua zile. Se indeparteaza prin frictionare cu degetele umede, spaland resturile cu apa calduta.
Frunze proaspete de afine, precum si fructe bine pisate - se amesteca cu caimac de pe lapte si miere de albine.
Se face un decoct din patru linguri de flori de papadie si doua de deditei si o cana de apa. Se fierb 5 minute. Se strecoara. Apa se foloseste prin aplicare de comprese, iar plantele se terciuiesc si se amesteca cu apa oxigenata. Se aplica pe fata sub forma de masca. Se spala dupa 10 minute. Se aplica o crema hidratanta.

Lotiuni
Pentru pistrui: se spala in fiecare zi fata cu apa in care au fiert arpacas si flori de soc. 200 ml apa si o lingura de arpacas se fierb 20 de minute, apoi se adauga o lingura de flori de soc. Se acopera vasul, se lasa sa se raceasca si se strecoara.
Suc de la mladitele de vie taiate, sau sucul de la un strugure necopt, cu care se tamponeaza seara petele.
Se fierb 30 de minute intr-un litru de apa 30 g de marar proaspat. Se strecoara si se adauga 20 g de glicerina.
Doua manunchiuri de flori de ghiocei se pun intr-un vas, peste care se pune zeama de lamaie, cat sa le cuprinda. Se amesteca si se lasa la macerat trei zile. Se strecoara, storcand bine florile printr-un tifon, si se pastreaza in sticlute inchise la culoare. Se frictioneaza petele cu ajutorul unui tampon de vata seara, inainte de culcare. Se repeta pana dispar petele.
Se zdrobeste o ceapa si se strecoara printr-un tifon. Sucul se amesteca cu 1/2 lingurita de suc de lamaie si miere de albine. Se frictioneaza pielea de doua ori pe zi.
Evitati folosirea cremelor pentru albit, care contin bismut si precipitat alb de mercur. Pentru moment decoloreaza, dar la primele raze de soare pielea se va pata si mai mult.

Asta am gasit eu pe net, dar dermatologii spun ca nu dispar pistruii pt ca practic e o pigmenatre a pielii

Publicitate

loading...

#6 2007-06-19 15:50:00

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu am f putin pe nas dar nu ma deranjeaza.cand ma bronzez nu se vad deloc

expect the worst , hope for the best!

#7 2007-06-19 15:51:07

andrutza
Vizitator

la mine se vad mai rau cand ma bronzez se accentueaza se maresc smile dar mi se par ok.....

#8 2007-06-19 16:31:03

fluturas21
New member

la mine se vad din pacate si as vrea sa scap de ei....am auzit ca se poate cu laser...tre sa ma interesez..cat costa....as plati cateva sute....stiu c ase merita!si da...la soare se accentueaza...dar am un fond de ten bun si nu se vad bine....seara sau la disco...insa m-am saturat de ei!

#9 2007-06-19 17:46:04

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu ma interesez si ce aflu iti spun

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#10 2007-06-19 21:32:25

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

da se poate cu laser sa-i indepartezi dar daca stai la soare, la plaja iti apar din nou... asa ca eu zic ca e o pierdere de vreme cu laseru.. mai dai bani si de pomana.

eu am pistrui pe fatza si se vad si-mi place si am si pe umeri cativa...dar nu e o pb existentiala pt mine.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#11 2009-07-07 18:56:05

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

si pe mine ma deranjeaza vara,pentru ca se inmultesc si li se accentueaza culoarea...dar asa nu-mi fac probleme big_smile

Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2009-07-07 18:56:32)

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#12 2009-07-07 19:28:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu as vrea pistrui, doar asa, cativa!!!! Va invidiez pe cele care ii aveti!

#13 2009-07-07 19:34:35

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Eu am cativa pe nas si pe pometi smile. Cand eram mai mica ii uram, acum m-am invatat cu ei. Iarna se observa mai putin, iar vara se intensifica olecuţică. Asta e, am inteles ca odata cu varsta se estompeaza.
Pill, daca vrei iti dau de la mine tongue.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#14 2009-07-07 19:35:19

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

PillBlast a scris:

Eu as vrea pistrui, doar asa, cativa!!!! Va invidiez pe cele care ii aveti!

iti dau eu cativa? big_smile  nu am nici eu foarte multi dar impartiti la 2 am fi cu siguranta foarte sexy amandoua  rodnar

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#15 2009-07-07 19:38:20

lala20
Hero member

Pe bune, chiar asa sexy sunt considerati pistruii hmm? Sau e o chestie zisa asa ...?

In the eye of the storm

#16 2009-07-07 19:43:58

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai mie una mi se par foarte sexy la tipe, la tipi nu imi plac, but then again pe mine roscatii ma baga in boala (nu imi plac nici batuta) si in general ei au. La fete insa mi se par foarte draguti, si tot timpul mi-am dorit sa am si eu, dar n-am eu norocul asta.

Singurele dati cand nu mi-au placut pistruii au fost cand am vazut niste fete roscate (cu fetele roscate nu am nimic lol ) care aveau fata acoperita de pistrui. Asa nu as vrea si cred ca nici lor nu le plac. Am avut o colega care se plangea si nu a reusit sa ii faca sa dispara de nici o culoare si saraca se ferea de soare ca dracu de tamaie, si se dadea cu toate cele.

#17 2009-07-07 19:50:54

lala20
Hero member

La faza cu roscatii I totally agree.
Inseamna ca trebuie sa ma bucur de pistruii mei lol.
Sunt si unele tipe roscate care arata bine cu pistrui.. Lindsay Lohan de exemplu :>.

In the eye of the storm

#18 2009-07-07 20:04:13

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si eu am pistrui in obrajori si la inceput i uram.acum mi se par interesanti,si oricum daca nu vreau sa se vada i acopar cu fond de ten big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#19 2009-07-07 20:23:13

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

eu nu suport pistruii mei sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.