|
Nu esti logat.
Pistruii....sa vorbim despre ei#1 2007-06-19 02:08:09
pistruii....sa vorbim despre eisa vorbim aici despre pistrui....daca va plac daca nu....ce credeti despre ei.....cine are cine nu..cum scapam de ei..tot felul...... "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #2 2007-06-19 07:13:09
Re: pistruii....sa vorbim despre eiEu am putini..nu ii suport absolut deloc..am incercat sa ma dau cu zeama de lamaie si ii mai decoloreaza, insa de trecut am inteles ca nu prea trec. Acum vara ma dau cu fond de ten, ca sa protejez (macar un pic) tenul..sa nu se mai accentueze..pana acum e okay..o sa fie naspa cand o sa vin de la mare My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-06-19 13:39:15
Re: pistruii....sa vorbim despre eiam o fosta colega ce era plina pe fatza ...era si asa mai roshcatica un ic ...si a fost undeva la mures parca si ii s-a preparat intr-o farmacie ceva crema .... bine si acuma mai are ...da f putini ...si ii s-au redus vizibil ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-06-19 13:49:26
Re: pistruii....sa vorbim despre eidida nu te poti interesa despre ce crema este vorba?ce i-a preparat?pls poti sa intrebi?:*mersik "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #5 2007-06-19 15:47:55
Re: pistruii....sa vorbim despre eiSI eu am pistrui pe nasuc si vara se accentueaza putin si pe pometi, cand eram mica nu-i suportam deloc dar incet incet am inceput sa ma obisnuiesc cu ei si chiar nu-i mai bag in seama.....prietenul meu a zis ca ei sunt tot farmecul meu si ii plac super mult Publicitateloading...
#6 2007-06-19 15:50:00
Re: pistruii....sa vorbim despre eisi eu am f putin pe nas dar nu ma deranjeaza.cand ma bronzez nu se vad deloc expect the worst , hope for the best! Offline #7 2007-06-19 15:51:07
Re: pistruii....sa vorbim despre eila mine se vad mai rau cand ma bronzez se accentueaza se maresc dar mi se par ok..... #8 2007-06-19 16:31:03
Re: pistruii....sa vorbim despre eila mine se vad din pacate si as vrea sa scap de ei....am auzit ca se poate cu laser...tre sa ma interesez..cat costa....as plati cateva sute....stiu c ase merita!si da...la soare se accentueaza...dar am un fond de ten bun si nu se vad bine....seara sau la disco...insa m-am saturat de ei! "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #9 2007-06-19 17:46:04
Re: pistruii....sa vorbim despre eieu ma interesez si ce aflu iti spun it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #10 2007-06-19 21:32:25
Re: pistruii....sa vorbim despre eida se poate cu laser sa-i indepartezi dar daca stai la soare, la plaja iti apar din nou... asa ca eu zic ca e o pierdere de vreme cu laseru.. mai dai bani si de pomana. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2009-07-07 18:56:05
Re: pistruii....sa vorbim despre eisi pe mine ma deranjeaza vara,pentru ca se inmultesc si li se accentueaza culoarea...dar asa nu-mi fac probleme Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2009-07-07 18:56:32) Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #13 2009-07-07 19:34:35
Re: pistruii....sa vorbim despre eiEu am cativa pe nas si pe pometi . Cand eram mai mica ii uram, acum m-am invatat cu ei. Iarna se observa mai putin, iar vara se intensifica olecuţică. Asta e, am inteles ca odata cu varsta se estompeaza. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #14 2009-07-07 19:35:19
Re: pistruii....sa vorbim despre ei
iti dau eu cativa? nu am nici eu foarte multi dar impartiti la 2 am fi cu siguranta foarte sexy amandoua Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #15 2009-07-07 19:38:20
Re: pistruii....sa vorbim despre eiPe bune, chiar asa sexy sunt considerati pistruii ? Sau e o chestie zisa asa ...? The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #16 2009-07-07 19:43:58Re: pistruii....sa vorbim despre eiMai mie una mi se par foarte sexy la tipe, la tipi nu imi plac, but then again pe mine roscatii ma baga in boala (nu imi plac nici batuta) si in general ei au. La fete insa mi se par foarte draguti, si tot timpul mi-am dorit sa am si eu, dar n-am eu norocul asta. Offline #17 2009-07-07 19:50:54
Re: pistruii....sa vorbim despre eiLa faza cu roscatii I totally agree. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #18 2009-07-07 20:04:13
Re: pistruii....sa vorbim despre eisi eu am pistrui in obrajori si la inceput i uram.acum mi se par interesanti,si oricum daca nu vreau sa se vada i acopar cu fond de ten Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #19 2009-07-07 20:23:13
Re: pistruii....sa vorbim despre eieu nu suport pistruii mei My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|