homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce zodie sunteti?-11

#191 2007-08-17 14:23:40

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

Re: Ce zodie sunteti?

JanisJoplin a scris:

da search pe google cu "Mesajele erotice feminine in functie de semnul zodiacal"
la mine zice ca: Capricorn - Daca esti in cautarea unei aventuri de o noapte, ai gresit zodia. Eu caut doar securitate si loialitate, asa ca nu incerca sa ma vrajesti cu arsenalul tau de cuvinte frumoase dar goale. Trebuie sa ai rabdare cu mine, fiindca trebuie sa-mi dau seama ce fel de barbat esti. Daca reusesti sa ma cuceresti si capat incredere in tine, vei vedea ca sunt o femeie calda, pasionala si salbatica.

si mie mi se potriveste..

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#192 2007-08-31 01:06:30

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

si eu sunt o geamana de-a voastra

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#193 2007-08-31 03:28:44

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

am numarat 7 tauri pana acum, cu mine 8.. MUHAHA tongue
Sper sa nu se supere nimeni, dar nu pot rezista, trebuie sa bag niste chestii f f haioase despre zodii tongue

1. Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie?

Berbec: Oh, Doamne! Te rog frumos sa imi dai rabdare, caci am mare
nevoie de ea. Si o vreau ACUM!

Taur: Doamne, te rog frumos ajuta-ma sa invat sa accept schimbarea in
viata mea. Dar nu acum, mai lasa-ma sa mai astept un pic.

Gemeni: Doamne, am si eu o rugaminte. Am o mica intrebare pentru
tine, daca ai timp. Cine esti? Ce exact esti? Unde te afli? Cati
sunteti acolo, esti unul singur? Nu pot sa imi dau seama.

Rac: Doamne, pentru mine esti ca un tata. Vreau sa ma pot baza pe
tine, sa imi dai siguranta, mai ales acum in momente grele cand mama
este atat de departe de mine.

Leu: Tatal nostru al tuturor, cred ca esti mandru sa ai un fiu ca mine.

Fecioara: Doamne, fa lumea un loc mai bun si te rog mult nu repeta
greseala de ultima data, ca uite ce-a iesit.

Balanta: Doamne, stiu ca ar trebui sa iau deciziile de una singura.
Dar, pe de alta, parte, tu ce crezi ca ar trebui sa fac? Astept un
sfat din partea ta, un semn,
orice.

Scorpion: Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi
de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita.

Sagetator: Oh atotputernicule, atotstiutorule, atotiubitorule,
omniprezentule, vesnicule Dumnezeu, te rog inca o data: ajuta-ma sa nu
mai exagerez.

Capricorn: Doamne, voiam sa m! a rog, dar am realizat ca trebuie sa
imi dau seama singura care este solutia pentru problemele mele si sa
ma descurc singura. Mersi oricum.

Varsator: Buna, doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii spun ca esti
femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este Dumnezeul sau. Asa ca, de
ce sa ne rugam? Hai sa
petrecem mai bine!

Pesti: Dumnezeule atotputernic, in timp ce beau ultimii 50 ml de
Whisky din paharul meu pentru a-mi ineca durerea si nefericire, fie ca
starea mea de ebrietare sa fie pentru onoarea si gloria ta.

2. Scuzele zodiilor :

Berbec
Nu am facut eu asta.
Am fost fortat sa fac asta.
A fost doar un accident.
Nu a fost nimic intentioanat.
Fiecare dintre noi are dreptul sa faca ceea ce ii place.

Taur
Am mai facut asta de multe ori si nu am stiut ca este gresit.
Credeam ca voi economisi niste bani prin asta.
Nu mi-am dat seama.
Aveam de gand sa repar totul cat de curand.
Mi-era foame.

Gemeni
Poftim? Nu inteleg despre ce vorbesti.
Cine, eu? Nu am crezut ca se va intampla asa.
Nu eu, X a facut acest lucru.
Haha, ce gluma buna, hai sa trecem peste discutia asta.

Rac

Am simtit ca trebuie sa fac acest lucru. Asa am simtit.
E o traditie pe care a trebuit sa o urmez.
Am fost obligat sa fac asta.
Totul a inceput in copilarie.
De fapt, mama m-a sfatuit sa fac asta.

Leu
Nu stiam ca ma vede cineva.
Nu gandeam clar.
Am anumite privilegii, ar trebui sa mi-se ierte acest lucru.
As prefera sa uitam cu totii cele intamplate.

Fecioara
Contabilul mi-a spus ca totul este in ordine.
Doctorul mi-a spus sa procedez asa. Nu stiam ce fac de fapt. Nu m-am
putut abtine.
Am gresit, nu se va mai repeta. Pot sa si semnez pentru asta.

Balanta
Am facut asta numai pentru ca si sotul meu/sotia mea o face.
X m-a facut sa fac asta.
Nu am putea ajunge cumva la un compromis.
M-am luat dupa X, imi cer scuze.
Sunt o victima a sistemului si a conjuncturii.

Scorpion
Asa ma simteam atunci.
Nu m-am gandit ca voi fi prins.
Nu am vrut sa o fac.
Nimeni nu mai trebuie sa afle acest lucru.
Credeam ca sunt pe moarte.
Nu stiam ce naiba fac.

Sagetator
Trebuia sa fac asta, altfel eram dat in judecata.
Avocatul mi-a spus ca totul este in regula.
Ce mare lucru? Guvernul este de vina.
Este un lucru rasist (sexist sau o decizie politica gresita).

Capricorn
Nu este ceva serios.
Eu doar am urmat ordinele.
Totul s-a intamplat atat de repede.
Slujba mea este de vina.
Chiar ! aveam nevoie de bani.

Varsator
Toti ceilalti faceau acelasi lucru.
Era cel mai interesant lucru de facut.
Ma plictiseam rau de tot.
Si ce e cu asta? Ce vei face in acest sens?
Cui ii pasa de lucrurile astea stupide pana la urma?

Pesti
Am fost influentat.
Dumnezeu mi-a spus sa fac asa.
Eu doar am indeplinit dorinta Domnului.
Credeam ca ma pot opri pana sa pierd controlul.
Nu mi-am dat seama cat de tarziu se facuse.

4. De cati Berbeci este nevoie ca sa schimbi un bec?
Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

De cati Tauri este nevoie ca sa schimbi un bec?
Taurii se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care
nu trebuiesc schimbate.

De cati Gemeni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul
bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre
asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre
bec.

De cati Raci este nevoie ca sa schimbi un bec?
Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma,
atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de
ei.

De cati Lei este nevoie ca sa schimbi un bec?
De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu i! n preajma
il va schimba pentru ei.

De cate Fecioare este nevoie ca sa schimbi un bec?
De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va
citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

De cate Balante este nevoie ca sa schimbi un bec?
Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva
pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si
poate alte cateva pentru a duce
becul inapoi daca este defect.

De cati Scorpioni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe
un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie
de asigurari?

De cati Sagetatori este nevoie ca sa schimbi un bec?
Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci
acest lucru.

De cati Capricorni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.

De cati Varsatori este nevoie ca sa schimbi un bec?
Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

De cati Pesti este nevoie ca sa schimbi un bec?
O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este
dorinta Domnului.

Ce gandesc in timp ce fac sex :

Berbec - “Uau, ce bine este sa fii deasupra si sa detii controlul. Hai sa termin mai repede, ca dupa trebuie sa urmeze si runda a 2-a.”

Taur - “Oare ce-o fi de mancare prin frigider? Miam, pralinele alea ma asteapta in bufet. Oare sa ma duc acum sa iau una sa ne bucuram de ea impreuna?”

Gemeni - “Ma intreb ce voia X sa imi spuna la telefon. Trebuie sa il sun. Ah, si la 9 incepe talkshowul ala pe care nu trebuie sa il ratez.”

Rac - “Oare cat mai trebuie sa asteptam pana cand ne vom casatori. Ah, te iubesc.”

Leu - “Cred ca l-am dat pe spate de data asta. Uneori ma uimesc chiar si pe mine insami. Imi sta oare bine parul? Sa ma indrept putin sa imi pun pieptul in valoare.”

Fecioara - “Oof, in ce hal am transpirat. Acum ar fi momentul sa schimb punctul in care il/o mangai si sa trec la alta zona. “

Balanta - “Ah, cat de bestial(a) este. Cat de fantastic semisca. Oare se supara ca nu am mai multa initiativa. Oare si lui/ei ii place? Ar trebui sa il/o mangai mai mult? Hai sa gem un pic mai tare totusi. “

Scorpion - “Ahhh, mmmmm…Oare l-am legat prea tare?”

Sagetator - “Ce pervers sunt si eu! uneori. Dar chiar arata bine din unghiul asta. Nu stiu uneori cum de imi accepta fanteziile. Ah, mi-a mai venit o idee.”

Capricorn - “Sper ca voi pune si eu mana pe o parte din banii lui. Vai, dar bine ca de data asta nu a inceput sa transpire. Cand traspira nu miroase prea frumos. “

Varsator - “Hai sa schimbam pozitia acum. Ah, asa e mult mai bine. Hai sa schimbam din nou pozitia. Ma cam plictisesc, imi trebuie idei noi.”

Pesti - “Arata bine din unghiul asta. Este chiar bine sa poti sa stai pe spate asa si sa te relaxezi. Mmm, chiar imi place. Oare cum o/il chema?”

ZODIILE IN MOARTE CLINICA

Berbec: " Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala??"

Taur:  Parasindu-si corpul, Taurul realizeaza ca nu mai are stomac si se intoarce instantaneu in corp, fara sa vada tunele, lumini sau entitati ceresti, ceea ce il face sceptic pentru tot restul vietii

Gemeni: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc ( sau o scriu) . De vreme ce Gemenii se simt bine in orice lume, mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se intorc in corp destul de repede- iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului

Rac: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc " viata", atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi.

Leu: " Nuuuuuuuuuuuu....NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat  daca e vorba de un impresar important!"

Fecioara: Dupa 60 ore de munca in continuu, Fecioara pica franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie..insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere.

Balanta: In corp, in afara corpului, in corp..in cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa...Balanta vede un tunel la capatul caruia se afla o fiinta luminoasa. " Sa fie Isus? Stai asa...poate e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei". Nereusind sa se hotarasca daca sa traverseze tunelul ( ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti??) , Balanta se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete..

Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti, acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta ( uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca sex. Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat- 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune.

Sagetator: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp , printr-o serie de accidente datorate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile "organizate" sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale...pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp , pentru cat mai mult timp posibil

Capricorn: Capricornului ii ia ceva timp sa realizeze ca a murit, mai ales ca pe lumea celalalta sunt locuri speciale, amenajate ca niste birouri, in care sunt instalati Capricornii. Un domn batran si distins le inmaneaza un manual numit" Cum sa reusesti in afacerile astrale", un exemplar de "evaluarea muncii" ( pentru profani- evaluarea faptelor bune si rele din timpul vietii) si o nota roz (reinviere). Capricornii se intorc destul de repede in corp, nefiind capabili sa indure existenta non-fizica

Varsator: Varsatorul ajunge in Rai, vede ca nu este condus prin consens si se duce in Iad, unde macar e anarhie si regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Intr-un mod ironic, experienta Varsatorului e destul de traditionala- Dumnezeu- Tatal, Sf. Petru, coruri de ingeri, etc, deci un alt motiv pentru a opta pentru Iad. O data ajuns acolo, il enerveaza la culme pe Satan & co. cu ideile lor de reforme, asa ca sunt trimisi de urgenta inapoi in corp.

Pesti: Dintr-un motiv sau altul, Pestii nu prea obesrva moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi Pesti spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp.

Sforaitul zodiilor:

Berbec - Sforaie tare si puternic, incat ii asurzeste pe cei din jurul sau cu intensitatea sforaiturilor sale. Este un adevarat sef al sforaiturilor.

Taur - Sforaie linistit si cu incapatanare, nu are nici un sens sa incerce cineva sa il trezeasca, deoarece nu va avea sorti de izbanda.

Gemeni - Sforaie pana cand incearca cineva sa il trezeasca. Apoi se razgandeste singur si se opreste de la sine. Asta doar ca sa inceapa din nou sa sforaie peste cateva momente.

Rac - Nu se poate simti in siguranta, daca nu sforaie sanatos. Daca incearca cineva sa ii spuna ca nu poate dormi din vina lui, va nega totul si se va si supara ca a indraznit sa le reproseze asa ceva.

Leo - Sforaie ca un adevarat leu. Se poate spune chiar ca rage. Daca ii face cineva observatie legat de sforaiturile lui, va lua totul in gluma, iar daca cineva il va inregistra sforaind pentru a ii demonstra ca nu poate dormi datorita sunetului asurzitor pe care il scoate, se va simti chiar mandru sa isi auda sforaiturile in direct.

Fecioara - Daca ii dai caseta pe care ai inregistrat-o cu sforaiturile Leului, va face o analiza pe ea si va gasi motivele psihologice pentru care i se intampla leului sa sforaie asa. Apoi isi va face o mie de griji ca si el sforaie la fel.

Balanta - Sforaie tare si frumos, aproape artistic. Cand te uiti la el si vezi cat de delicat si armonios pare, nu ai zice ca ar putea vreodata sa sforaie in halul asta.

Scorpion - Sforaie profund si intens, astfel incat reuseste sa iti patrunda in suflet. Oricine se simte neputincios pe langa el, dandu-si seama ca va trebui sa astepte pana cand se va hotari sa inceteze sa te mai tortureze.

Sagetator - Sforaie din ce in ce mai tare si daca il trezesti sa ii faci observatie, va incepe sa rada si te va intreba daca te-ai distrat ascultandu-l.

Capricorn - Sforaie ca un adevarat om de afaceri, este neclintit ca o stanca. Actiunile la sforait sunt puse deja in vanzare la bursa si toate apartin Capricornilor. Daca il vei deranja pentru a-I spune ca te cam deranjeaza, iti va raspunde ca un adevarat profesionist, iti va cere scuze si iti va promite ca nu se va mai repeta. Va adormi apoi la loc si o va lua de la capat.

Varsator - Este original pana si atunci cand sforaie. Sforai pe mai multe voci, imitand diferite sunete. Nimeni nu se va plictisi dormind alaturi de tine, sforai de fiecare data altfel.

Pesti - Doarme neclintit. Nu merge sa fii trezit prin nici un fel de metoda, nici macar prin datul jos din pat. Cand se trezeste, este uimit daca cineva ii spune ca sforaie

Sorry k e atat de lung. Mie mi se potrivesc TOATE. Dar cel mai tare e varsatorul in moarte clinica lol (mama e varsator)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#194 2007-08-31 15:54:47

valerrie
New member
Inregistrat: 2006-12-13

sagetatoare

#195 2007-08-31 16:02:10

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

scorpion, cu ascendent in scorpion (tocmai am calculat). Dar nu sunt o scorpie smile

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#196 2007-08-31 16:53:29

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

leu big_smile

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#197 2007-08-31 17:27:07

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

varsator:)

take me as i am or watch me as i go!

#198 2007-08-31 17:44:34

suteusimona
Full member
Inregistrat: 2006-11-15

sagetator cu ascendent in scorpion

#199 2007-08-31 17:51:57

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

cum se calculeaza ascendentul ala ? ca eu nu stiu. sunt leut nascut in ultima zi din zodie, 22 august.dati vreun link daca stiti. tomina, vad ca tu ai calculat, imi zici si mie unde ? ms

#200 2007-08-31 17:58:03

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu sunt gemeni

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#201 2007-08-31 19:30:50

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

berbecuta smile

#202 2007-08-31 20:17:35

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

adina84 a scris:

cum se calculeaza ascendentul ala ? ca eu nu stiu. sunt leut nascut in ultima zi din zodie, 22 august.dati vreun link daca stiti. tomina, vad ca tu ai calculat, imi zici si mie unde ? ms

http://www.eastrolog.ro/ascendent/calcu … dentul.php

expect the worst , hope for the best!

#203 2007-08-31 20:20:51

andrutza
Vizitator

Nu arata bine ascendul pe site-ul ala, mie in astrograma mi-a iesit ca am alt ascendent.

#204 2007-08-31 20:25:38

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

neutral si unde arata bine?

expect the worst , hope for the best!

#205 2007-08-31 20:26:18

andrutza
Vizitator

Nu stiu eu acum un an mi-am comandat astrograma de pe site-ul www.121.ro si acolo mi-a zis si despre asta.

#206 2007-08-31 20:26:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ms mult oana !

acum lamuriti-ma big_smile :  sunt leu cu ascendent in scorpion. nu prea sunt eu "leu" si de obicei nu se potriveste ce scrie in zodiac la leu. deci ce e cu ascendentul ? am si trasaturi specifice scorpionului  ?

Ultima oara a fost editat de adina84 (2007-08-31 20:27:42)

#207 2007-08-31 20:28:22

andrutza
Vizitator

se spune ca ascendentul isi face simtita prezenta dupa varsta de 40 de ani, deci atunci o sa fi mai mult scorpiond decat leu....iar referitor la zodia ta depinde f mult si in ce decan esti nascuta....

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-08-31 20:29:08)

#208 2007-08-31 20:34:07

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

capricorn...si iubitul meu este rac.

iubind dincolo de moarte

#209 2007-09-21 14:57:55

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

pestoaica ....sau caprita in zodiacul chinezesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.