homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce zodie sunteti?-30

#552 2009-08-08 13:23:28

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

Re: Ce zodie sunteti?

in_love a scris:

care e ultima zi in scorpion?

dupa Francezi 22 noiembrie
dupa Rusi 21 noiembrie

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#553 2009-08-08 13:27:32

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu sunt fecioara cu ascendent in scorpion big_smile
el este scorpion cu ascendet in fecioara lol

#554 2009-08-08 15:05:35

catalina15
New member
Inregistrat: 2009-05-11

dRAC   rodnar

Ai marele talent de a zapaci pur si simplu barbatii. Esti prototipul femeii contemporane: esti puternica, dornica de viata, capabila sa faca fata cu cinste oricarei probleme. Gasesti incantatoare iubirile dificile din care poti invata lectia maturizarii. Nu te implici decat in relatii intense si solicitante. Nu poti fi fericita decat alaturi de un barbat cu o personalitate la fel de puternica si vibranta ca si a ta, un barbat care sa iti demonstreze ca iti este SUPERIOR...

Femeia Rac este una dintre cele mai rafinate reprezentante ale sexului frumos, este visatoare si senzuala. Prefera sa fie angajata in acte de caritate mai degraba decat in viata mondena. Uraste vulgaritatea si iubeste copiii. Femeia Rac este capricioasa si greu de sedus. Adora sa fie acoperita cu flori, daruri si multa atentie. Fii rabdator si intelegator. Chiar daca te vrea dominant, acest lucru nu inseamna ca are nevoie de cineva care sa ii dicteze. Poate trece foarte usor de la ras la plans, incearca sa nu ii dai motive de nesiguranta. Sfat: Dezmiard-o si pur si simplu va toarce!

12 motive pentru a fi RAC:

1. Exerciti o atractie mistica.
2. Nu poti ascunde ceea ce gandesti.
3. Iti place sa stai acasa.
4. Adori mancarea buna (sanatoasa).
5. Consideri ca ti se ranesc cu usurinta sentimentele.
6. Motto-ul tau: Amprentele digitale si fulgii de zapada
nu sunt singurele elemente caracterizate prin
unicitate absoluta.
7. Te comporti ca o closca cu puii ei.
8. Te gandesti ca esti intr-o continua distractie.
9. Iti place sa ii indestulezi pe oameni, sa-i hranesti.
10. Lasa-ma sa-ti plang pe umar!
11. Nimeni nu iti poate impune o idee sau o atitudine.
12. Open mind: Si a trai este un act de creatie.

FEMEIA RAC
E blanda si grijulie. Are un excelent simt al umorului si o inima mare si plina de dragoste. Cauta un barbat care sa fie fidel, atent si stabil. Viata ei se invarte in jurul tau, al copiilor si al catorva prieteni ...DAR

- Intra in viata ei si o sa fii supus santajului emotional pentru totdeauna

- Casa ei e un altar al vietii sale de pana acum. Pastreaza absolut orice are o cat de mica valoare sentimentala: poze, cadouri, servetelul cu care te-ai sters la gura atunci cand ai zis ca mancarea ei este exceptionala...

- Pregatita pentru orice fel de urgente. Inclusiv pentru uragane, desi sta in Romania, la Brasov

- E atat de distrata incat nu o sa iti poti da seama daca te asculta sau doarme cu ochii deschisi. O sa verse o mare de lacrimi si o sa isi ceara cele mai umile scuze daca ti-a distrus vreun lucru la care tineai, dar nu o sa stii niciodata daca a fost un accident sau s-a razbunat pentru ca ai venit tarziu acasa saptamana trecuta

- O rontaitoare. Daca ii umpli dulapurile cu dulciuri, o sa fie fericita

- Vrea sa te faca sa crezi ca tu esti seful. Dar ea o sa aiba ultimul cuvant, printr-o serie de atacuri de inima, diverse boli psihosomatice si vizite dese la urgenta la 2 noaptea. Si o sa iti aduca aminte cat de nerecunoscator esti dupa toate sacrificiile care le-a facut pentru tine

- Cand se enerveaza e un amestec intre o regina din tragediile grecesti si un santajist sentimental ordinar. O sa te faca sa te simti ca ultimul criminal prin poza ei de victima

- Madam Rac pare foarte inofensiva la suprafata. Unii dintre criminalii in serie par la fel.

Simbol: racul. Caracteristici: merge indarat si in laterala, adica niciodata drept. Este ascuns, intortocheat, cu o carapace pe care cu greu poti sa o spargi.

Element: apa. Mai exact spus apa care se scurge printre nisipuri miscatoare. Acum e bine si pasarelele canta, va plimbati pe o plaja insorita, in secunda urmatoare te zbati sa scapi din clestii lui care te trag spre o gaura neagra. In care e destul de probabil sa iti petreci restul vietii. Apa si otetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.

Calitate: cardinal. Adica e lider, mai exact campionul absolut al santajului sentimental. Racul este Mama tuturor celorlalte semne.

Guvernator: luna. Racul este un personaj misterios care face manevre pe la spatele tau. Lunatic-sarit de pe fix, practic este un montagne-russe de emotii fara dispozitiv de siguranta.

Activitate preferata: vaicaritul

Carte preferata: Ghidul martirului

Slujba ideala: victima cu atestat

Prima intalnire ideala: mami conduce masina si dupa aia comanda de mancare pentru toate lumea. Celalalt ii soarbe lui mami cuvintele din gura dupa care plateste consumatia.

Fraza stereotipa: ?dupa tot ce am facut pentru tine...?

Fraza de agatat: ?mananci si aia??

Parte a corpului: pieptul, vesnic zgariat de camasa din par de camila pe care o poarta, ca orice martir vrednic

Zona erogena: pieptul. Barbatii obsedati de sani si femeile gen Laptaria lui Enache sunt nascuti in Rac.

Stil romantic: co-dependent. Daca poate, o sa faca operatie ca sa deveniti siamezi.

Ciudatenie sexuala: plange inainte, dupa si in timp ce face sex, de fericire sau de nemultumire, pentru ca tu sau el/ea ati avut orgasm multiplu sau nu.

Descriere generala

Racul este sucit, manipulator, ar trebui internat la nebuni! Este sensibil, se zbate in chinuri sentimentale, isi schimba dispozitia de la o clipa la alta. D aca iti da prin cap sa ramai cu un Rac pentru ca ti-a fost mila/te-a impresionat, cu siguranta a doua zi o sa te trezesti cu o persoana total diferita.

Majoritatea racilor sunt timizi in public, mai degraba un tip casnic. Sunt speriosi, ii inspaimanta si propria lor umbra.

Sunt iritabili si nu logici. Sufera de sindromul ?toata lumea conspira impotriva mea?. Sunt nascuti incapabili sa gandeasca rational.

Cearta-te cu ei si o sa se ascunda in carapace. Nu de frica, ci doar ca sa planuiasca urmatoarea miscare. Lasa garda jos si nu o sa iti fie prea bine

Ultima oara a fost editat de catalina15 (2009-08-08 15:06:30)

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

#555 2009-08-08 16:44:03

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

leu

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#556 2009-08-27 10:30:37

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

sagetator

Publicitate

loading...

#557 2009-10-16 20:47:25

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

capricorn

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#558 2009-10-16 20:50:21

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

alexsandraa a scris:

scorpion

Si eu  diablo
Acum inteleg cat de mult te framanti si te doare  puss

#559 2009-10-16 21:21:17

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Gemeni smile

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#560 2009-10-16 21:45:07

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

#561 2009-10-17 08:24:56

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Capricorn angel

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#562 2009-10-17 12:59:43

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Peşti.  rodnar

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#563 2009-10-17 13:04:18

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

scorpion sexinpat  si diablo

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#564 2009-10-17 13:33:30

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

sagetatoaree big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#565 2009-10-17 13:37:00

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

sagetator...dar nu consider ca aceasta caracteristica imi influenteaza foarte mult viata...totusi...desi refz sa cred ca are vreo importanta am observat ca persoanele cu aceasi zodie au muulte in comun...
app toate fecioarele sut asa difiile si suparacioase???

#566 2009-10-17 13:37:30

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da, eu sunt fecioara si sunt dificila lol

#567 2009-10-17 14:16:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

si eu cred la fel,despre fecioare..dar poate ca doar cele pe care le cunosc eu..in rest nu stiu

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#568 2009-10-17 14:36:40

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

Eu sunt dificila? sad

#569 2009-10-17 16:58:39

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

alina_alina a scris:

Eu sunt dificila? sad

doar daca esti fecioara!!!!!!!!
scz glumeam...dar nu stiu mi se pare ca am dreptate in leg cu fecioarele pe care eu le cun osc asta deja nu mai e o superstitie chicot  chicot  chicot

#570 2009-10-18 19:06:15

daniela27
New member
Inregistrat: 2009-02-03

taur si sunt casatorita cu un berbec lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.