homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce zodie sunteti?-4

#58 2007-06-19 21:35:51

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Ce zodie sunteti?

optimista k optimista.. dar tot noi leii suntem regii big_smile. hihi.. no ofance

dar prietenii vostrii ce zodii sunt? al meu e capricorn deci va dati seama ce scantei ies atat in viata de zi cu zi cat si in pat..rooaarr big_smile si vad ca ne completam.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#59 2007-06-19 21:38:41

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

al meu e leu.aoleo e jaleeee cu leii.
blue_elf stiu ce iese dintr-un leu si un capricorn lol

expect the worst , hope for the best!

#60 2007-06-19 21:41:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

al meu e varsator...si la cat m-am documentat se pare ca ne potrivim...ptr ca ne place libertatea big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#61 2007-06-19 21:46:08

blue_elf
Hero member

e jale in toate cu leii tongue k sunt ai naibii de gelosi..da si capricornii cand le calca teritoriul cineva si mai alesacea pers ii  face avansuri partenerei/partenerului o ia razna rau tongue.nushu dar peste tot se spune k sunt incompatibili dar depinde cum privesti situatia,din ce unghi si mai ales cum te intelegi cu cel de langa si cum comunici.
yo nu prea cred in chestiile aste...incompatibilitati bla bla bla...daca e sa fie este daca nu asta este..

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#62 2007-06-19 21:50:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

citisem undeva ca semnele de foc de inteleg intre ele...eu berbeci nu prea cunosc...dar sincer cu leii nu ma impac deloc...barbatzii lei sunt prea plini de ei si de atitudinea de "Eu sunt seful"...cand de fapt...stim noi mai bine tongue...cu femeile e altceva..cu toate ca au un temperament cam vulcanic...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#63 2007-06-19 21:51:13

_yohana_
Platinum member

leii sunt si ffffff posesivi neutral
am vazut ca peste tot scrie ca nu sunt compatibili leii cu capricornii dar.... depinde de persoana,noi suntem impreuna de 3 ani.cateodata imi vine sa-l strang de gat dar....stie el ce sa faca pt a ceda de fiecare data.leii au farmecul lor:D
sunt sigura ca si barbara_mori e de acord cu mine smile

Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-06-19 21:52:18)

#64 2007-06-19 21:53:23

blue_elf
Hero member

taicamiu e leu si vrea sa para cea ce nu este...si yo cunosc cativa lei barbati si sunt vai vai ce sunt ei mari si tari...nu-mi place atitudinea de mare boss..varsatorii sunt f retrasi am obsv..sunt invaluiti in mister..

pai noi cedam ma nu suntem k voi..incapatzanati si manati de orgoliu.. da deh... smile

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-19 21:57:25)

Pastreaza-ti cugetul

#65 2007-06-19 22:00:37

_yohana_
Platinum member

acum nu stiu....depinde de persoana...dar persoane mai orgolioase decat leii nu cred ca exista.or fi ei cu or fi baietii lei da si cand tin la cineva credeti-ma ca te simti printesa big_smile

#66 2007-06-19 22:02:26

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu sunt taur si bebe capricorn cica ne potrivim :-"...ca saracu mai lasa de la el big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#67 2007-06-19 22:15:39

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

isa20 a scris:

tres.malade a scris:

unik a scris:

meee2 tongue ai uitat sa mentionezi foarte bune amante si femei senzuale(zodiile de apa) big_smile

subscriu big_smilebig_smilebig_smile si eu sunt rac

Viata Sexuala
Desi nu par, nativele din zodia Racului au simtul sexualitatii foarte dezvoltat. Aparent sensibile si lipsite de energia necesara unei pasiuni arzatoare, ele vor uimi insa orice partener care va sti sa le atraga intr-o conjunctura amoroasa placuta, caci odata depasita rusinea sau inhibitia fireasca unor asemenea situatii, isi vor descatusa toate fanteziile mocnite pana in acel moment, umbrind orice descriere posibila a unui act sexual absolut furtunos.

Sunt in stare sa treaca peste oric lipsuri ale partenerului lor daca acesta stie sa le ofere in intimitate terenul necesar unor partide de sex nebunesti.

Iarta rapid, uita usor orice suparare si in general la aceste native se aplica cu succes teoria "spalarii" necazurilor in pat. Le plac toate perversitatile, inclusiv sexul in grup. Nu se sfiesc sa puna in aplicare toate fanteziile la care se gandesc in timpul zilei oricat de neobisnuite ar fi ele.

Adora sa priveasca barbatii cu "fund frumos" si in cazul in care nu au un partener stabil spun foarte usor DA oricaror propuneri. Poti intretine relatii multiple in acelasi timp fara sa dea de banuit partenerilor caci au o capacitate excelenta de a se face crezute.

Atunci cand insala sunt convinse ca o fac pe buna dreptate si ca o razbunare fireasca pentru cel care spre exemplu nu le-a dat prea multa atentie la ultima petrecere...De fapt acestea sunt doar motive menite sa le justifice propriul apetit sexual de nestapanit.

Le place masturbarea alaturi de propriul partener, le place sexul oral. Nu se raliaza aproape niciodata sexului cu partenere de acelasi sex. Ca o concluzie asupra vietii sexuale a femeii Rac trebuie mentionat ca aceasta este o excelenta partenera, dar numai pentru cei care stiu sa o atraga in acest mod.

>>>>>>>>>>. ai mare dreptate....Eu rac cu ascendent in jemeni....

eu rac , puiutzul meu taur hjartahjartahjarta

Compatibilitati zodii:
Rac - Taur

Rac si Taur. O combinatie cu sanse mari de succes : aveti amândoi anumite preferinte si tendinte comune, si va potriviti.

Taurul este stabil (doar e zodie de Pamânt), senzual si foarte fidel : norocul tau, Rac gelos! Are aceeasi nevoie ca si tine de un camin stabil, de securitate emotionala si financiara. De multe ori, când tu te agiti într-un ocean de sentimente confuze si contradictorii, un Taur te va putea linisti si aduce într-un lac cu ape linistite.

Amândoi sunteti cunoscatori într-ale finantelor : tu ai un noroc chior, din câte spune traditia, iar Taurul stie sa faca investitii. În plus, nici unul dintre voi nu este foarte cheltuitor, asa ca, în relatia asta, n-o sa ai probleme de acest gen.

Tendinta ta spre un camin pe care sa-l aranjezi si în care sa-ti gasesti cel mai adesea fericirea sau refugiul se combina bine cu dorinta de baza a Racului, care este aceea de a avea un astfel de camin. Un singur avertisment : nu uita sa-i explici felul în care simti si întelegi tu emotia, sentimentele, ca sa nu te trezesti vreodata ca te va rani. Fara sa vrea, desigur, însa Taurul este totusi un semn care spune destul de adesea ce gândeste si, desi stie sa fie diplomat, oricui îi este uneori cam greu sa priceapa de ce s-a suparat un Rac capricios!

Sexual, va întelegeti bine : Taurul este foarte sensibil si senzual. Din fericire, majoritatea nativilor au o voce foarte atragatoare (Taurul guverneaza, printre altele, gâtul si vocea). De ce din fericire? Fiindca stim cu totii cât de mult îti place sa auzi cuvinte de iubire, spuse frumos si cu arta. Fantezia ta va fi rasfatata de un Taur!

Pasiunile voastre comune pentru interese exterioare or sa va faca sa petreceti mult timp împreuna. În plus, Taurul este fascinat de sensibilitatea perceptiilor tale, asa ca parca-l vad sorbindu-ti cuvintele. Este la fel de gelos si de posesiv ca si tine, deci casatoria va fi o usurare pentru amândoi, ca sa nu va mai temeti de nimic din exterior. Într-adevar, una dintre cele mai fericite combinatii : puteti sa va faceti deja planuri pe termen lung, nimic nu va sta în cale.

Asadar, merge? Da. Dupa sfatul stelelor, puteti deja sa cumparati verighetele.

hjartahjartahjarta

#68 2007-06-19 22:20:39

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

eu sunt rac(cu ascendent in leu)...o zodie tipic familista si ubitu meu e varsator..un libertin lol
dar i-am venit eu de hac si acu e nebun dupa mn tongue hihihihi
Apropo, cele care au pretenii varsatori...ati obs cumva dk va saruta cu ochii deschisi?

#69 2007-06-19 22:30:07

blue_elf
Hero member

care-i faza ca saruta cu ochii deschisi.. ?

Pastreaza-ti cugetul

#70 2007-06-19 22:31:39

unik
Full member

pai, am citit undeva k barbatii varsatori prefera sa-si sarute partenera cu ochii deschisi...
si culmea, pr meu tot timpu ma saruta cu ochii deschisi smile

Ultima oara a fost editat de unik (2007-06-19 22:32:07)

#71 2007-06-19 22:35:56

blue_elf
Hero member

si al meu ma mai saruta cu ochii deschisi si nu e varsator rotfl2), si eu pe el.

Pastreaza-ti cugetul

#72 2007-06-19 22:38:53

unik
Full member

Pe mn nu ma deranjeaza k ma saruta atata timp cat o face big_smile
Eu prefer cu ochii inchisi, e mai romantic si misterios tongue

#73 2007-06-19 22:40:02

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

capricorn...ubitu fecioara:D
tres malade da'mi si mie te rog linkul cu horoscopul ala interesant de unde ai citat tu:D

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-06-19 22:42:07)

6 ani de dragoste  hjarta

#74 2007-06-19 22:43:03

blue_elf
Hero member

mama cati capricorni... hm si berbecii si tauri va aliati ...hai hai mai multi lei!!!

Pastreaza-ti cugetul

#75 2007-06-19 23:50:29

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

fecioara smile

Avem 1 an si 5 lunite

#76 2007-06-19 23:53:51

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Eu sunt balanta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.