|
Nu esti logat.
Marvelon#1 2007-06-19 14:21:43
marvelonam si eu o intrebare...vreau sa incep sa iau marvelon...doctorita mea mi-a spus ca nu este nevesar sa iau pastilele din prima zi de menstruatie...au trecut cam 7 zile de la ultima menstruatie...e ok si asa??efectul si-l fac dupa 7 zile am citit...multumesc mult "Progreseaza si nu te teme de tepii din cale pentru ca ei atrag doar sangele stricat" Offline #2 2007-06-19 14:30:54
Re: marvelonpoti incepe si acum cu conditia sa fii 100% sigura ca nu ai avut contacte sexuale cu risc de sarcina in acest ciclu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-19 14:36:19
Re: marvelonnu ,nu am avut.mersi , o zi frumoasa "Progreseaza si nu te teme de tepii din cale pentru ca ei atrag doar sangele stricat" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|