homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat

#1 2007-06-19 17:21:42

alexxa_21
Membru
Inregistrat: 2007-06-17

un sfat

am citit cateva din mesajele de pe forum legat de posibilele dezavantaje ale contraceptivelor (ingrasatul, pofta de mancare mai crescuta decat de obicei) si ma gandeam la o solutie. Eu in prezent am o relatie stabila, dar ma vad cu prietenul meu mai rar din cauza distantei (locuim in orase diferite). Credeti ca este in regula daca folosesc o folie intreaga de Marvelon si sa fac pauza in perioadele in care nu ne vedem? Ma gandesc ca daca incep o folie de 28 nu pot sa o intrerup, dar dupa ce am terminat-o si e nu ne vedem spre exemplu 3-4 sapt, sa fac o pauza...si sa le reiau apoi. Ce ziceti?

#2 2007-06-19 20:24:25

burnout
Full member
Inregistrat: 2007-03-02

Re: un sfat

Anticonceptionalele daca iti sunt prescrise de un medic in urma unei examinari teoretic nu ar trebui sa-ti dauneze si nici sa te ingrase sau alte minuni.Nu prea vad eu rostul experientei pe care vrei tu s-o faci pentru ca mai mult iti zapacesti organismul.In primele luni abia se obisnuieste cu pastilele si tu faci pauza, si apoi cand le reiei totul e din nou ca prima data. Parerea mea este sa folosesti prezervativul, daca spui ca va vedeti relativ rar, sau, daca vrei sa mergi pe varianta pastilelor, incepe o folie in prima zi de menstruatie pt a fi protejata si ia-le in continuare pentru ca pe langa protectia pe care ti-o ofera mai au si alte beneficii( curatarea tenului, reglarea menstrei, reducerea durerilor menstruale). Bafta multa si sanatate

Ultima oara a fost editat de burnout (2007-06-19 21:16:35)

we're part of a neverending story

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.