|
Nu esti logat.
Orgasmele forte :)-2#20 2007-06-20 22:00:13
Re: Orgasmele forte :)hug? Offline #21 2007-06-20 22:42:30
Re: Orgasmele forte :)mie mi s-a intamplat prima oara cand mi-a facut oral sa am un orgasm si sa ma ud toata...si udasem si pernuta pe care stateam la el in pat )...i-a placut la nebunie..dar de atunci nu s-a mai intamplat..si mi-e ciuda Offline #22 2007-06-20 22:44:05
Re: Orgasmele forte :)offf...el se intoarce pe 24..si pe 25 incep bacu... Si am asa un chef sa ma descarc aku... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #23 2007-06-20 22:47:03
Re: Orgasmele forte :)cand ai orgasm sigur uiti si de bac si de toate dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #24 2007-06-21 00:01:54
Re: Orgasmele forte :)pey tocmai..asta zik si yo....dar mom n-am cu cine Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-21 00:16:59
Re: Orgasmele forte :)orgasm.....un cuvant si un proces despre care nu stiam absolut nimik .nici nu stiam ce inseamna ala orgasm pana sa il intalnesc pe actualu.alaturi de el am trait experienta asta.fostu era incantat sa intre si sa iasa si sa se simta bine.da eu...nu prea stiam ce e aia sa te simti bine.si akum...sunt super happy .si am udat si yo odata burtika lui )si a fost super fain m-am simtit sooper. Offline #26 2007-06-21 00:18:21
Re: Orgasmele forte :)si kiar ma bucur k exista site-ul asta.ms mult pt mesaje .m-am calmat si in seara asta am discutat q el.si stia si el care a fost tr dar nu mi-a zis nik sa nu ma simt prost.vreau sa zik k mi-a fost super greu sa deskid subiectu pt k mi-a fost rusine tare.dar el stia care e treaba si m-am agitat degeaba.ms ink odata pt raspunsuri.va iubesc Offline #27 2007-06-21 00:19:34
Re: Orgasmele forte :)si succes la bac.si eu dau bacu anu asta si sunt super stresata.lasa k ne facem de cap dupa bac.va pup Offline #28 2007-06-21 08:43:52
Re: Orgasmele forte :)pe mine ma enerveaza senzatia aia de pipi si nu stiu cum sa trec peste, mi-e ca poate dau drumu' asa ca... in astfel de momente cand imi vine a ma urca pe pereti, ii zic, cand chiar simt ca nu mai pot, sa se opreasca si nu stiu cat i-o placea... imi tot zice sa nu-mi fie teama de nimic, degeaba pfff, cum treceti voi de senzatia aia??? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #29 2007-06-21 11:52:53
Re: Orgasmele forte :)tehnic vb nu poti sa faci pe tine,cel putin din kte stiu-si la fel e si la ei-dak ati auzit de vreun caz dasta kiar sunt curioasa sa aud... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #30 2007-06-21 12:30:24
Re: Orgasmele forte :)Lelaina, sper sa trec si eu peste faza aia cu opritul si pipi si sper ca asta se va intampla cat mai curand!!! adica azi!!!!! am observat ca o patesc doar intr-o anumita pozitie, pozitie care ne place si mie si lui, uuuuuofffffff X(X(X( e bine de stiut ca nu ai cum sa dai drumu' ))))))) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #31 2007-06-21 12:32:32
Re: Orgasmele forte :)what position alezzone tell us tell us Offline #32 2007-06-21 12:49:07
Re: Orgasmele forte :)pfoai, nici nu stiu cum sa o descriu :"> :"> :"> pai, eu stau in pat cu juma de corp afara (de la mijloc in jos ) si el sta in genunchi pe podea, iar piciorusele mele pe umerii lui atunci devine animal, are control la fiecare miscare si acces manual la fiecare alta zona... eeeeeeeeee, pfffff, doar pipi ala ma opreste (( nah, ca am inrosit tare try it!!! =P~ Ultima oara a fost editat de Alezzone (2007-06-21 12:49:43) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #33 2007-06-21 13:18:54
Re: Orgasmele forte :)cand imi stimuleaza punctul G. mie imi fine sa fac pisu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-06-21 15:00:50
Re: Orgasmele forte :)deci calm down...k n-ai cum sa faci...kiar dak asta e senzatia de baza..tocmai,e semn bun interesanta pozitie alezzone...hmmm Nu se mai intoarce odata.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #35 2007-06-21 15:13:19
Re: Orgasmele forte :)semn bun????? hmm, oki uaiiiiiii, ce chef nebun am iar!!!!! u try that postion!!! senzatii tari :"> There ain't no sunshine now that he's gone Offline #36 2007-06-21 18:53:42
Re: Orgasmele forte :)
e super tare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #37 2007-06-21 18:59:43
Re: Orgasmele forte :)stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu There ain't no sunshine now that he's gone Offline #38 2007-06-21 22:27:40
Re: Orgasmele forte :)am vz la una din fetele de pe forum o poza mijto,un desen cu unu si cu una si o pozitie super... cred k de pozitia aia vb.o s incercam si noi abia sapt viitoare dar cu prez.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|